Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bence xPro Nutrion WHEY optimum yerıne tercih edilmeye baslayacak türkiyede amerikada hala fiyatı aynı cunku...

Ben yinede supplementler.com dan sastısı yapılan içinden SARI KAŞIK çıkan amerikan optimum whey ını degismem...

Öncelikle merhaba,bu konuyu nereye açsam diye düşünüyordum,konu başlayalı 9 yıl olmuş gercekten 11 yaşında imişim:) herneyse konuya geliyorum,ben 2 yıldır gercekten düzenli spor yapan birisiyim beslenmemde ara ara bozsamda iyidir kaliteli karb ve kaliteli protein almaya hep dikkat etmişimdir,ne yazıkkı 2 yılın ardından büründüğüm görüntü beni tatmin etmiyor ,daha önce hiç bir suplement kullanmadm ve bu yüzden artık bir kombinasyon yapıyım ve deniyim dedm,bu arada boy 1.87 kilo 81 ,yağ oranım % 7 8 gercekten fiziksel olarak cok diriyim atletiğim ama daha cok hacim istiyorm içten içe ne biliyim bazı arkdaşlarm görünce 2 yıldır hep aynısın tarzı cümlelernden bıktım ve sonunda beslenme ve yardmcı suplementler ile saglam bir döneme giriyim dedim; şöyleki hardline whey 3matrix,gaspari aminomax800,hardline tribulus almaya karar verdm sipariş verdim,sizce bu 3lü kombinasyonun bana yaratı olurmu ? Saglam antraman ve saglam beslenmenın yanında..... Lütfen desteklerinizi bekliyorm moral acısından herkese iyi forumlar ve herkese iyi sporlar:) şimdiden sağolun...

Arkadaşlar p7'den bu gün teslim aldım daha önce 4-5 kutu kullanmışlığım vardı ama bu kutunun sanki büyük bir kısmı boş tartma imkanım da eski kutuyla karşılaştırma imkanım da yok sizde de durum aynı mı bana hatalı ürün mü gönderilmiş eskiden ağzına kadar dolu olurdu ..

Arkadaşlar p7'den bu gün teslim aldım daha önce 4-5 kutu kullanmışlığım vardı ama bu kutunun sanki büyük bir kısmı boş tartma imkanım da eski kutuyla karşılaştırma imkanım da yok sizde de durum aynı mı bana hatalı ürün mü gönderilmiş eskiden ağzına kadar dolu olurdu ..

koruma bantı yokmuydu

Vardı onda sıkıntı yok ama üretim hatası olabilir mi diye merak ettim en iyisi distribitörü aramak sanırım..

Eski kutusunun içindeki protein miktarını merak edip laboratuvarda baktırmıştım ve yazdığı değer çıkmıştı, o yüzden protein tozu alırsam gold standart alacağım.

Merhaba arkadaşlar bu ürün bende aşırı sivilce yapıyor markayla mı alakalı yoksa protein tozunun genel olarak böyle bir yan etkisi varmı , aranızda buna benzer şikayetleri olanlar varmıdır aceba

Ürün bugün elime geçti optimum creatine ve optimum pre ile kombine ederek kullanicam bu urunu tercih etme sebebim servisinde 4 gram glutamine olmasi ve bcaa oraninin yeterli olmasi kullandiktan sonra gelismeleri yazarim iyi antrenmanlar :cool:

Bende bugün aldım bundan yeni yeni başladım zaten spora öncedende yapıyordum ama bu kadar istikrarlı ilk kez devam ettim o yüzden protein takviyesini daha etkili yapmaya karar verdim.

Bu arada yukarıda bir arkadaşta yazmış sivilce falan yapıyor mu bu yoksa kişiden kişiye değişen bir şey mi ?

256 sayfanin 255 si hep benzer konulardan olusuyor
lutfen okumayi deneyelim

arkadaşlar daha önce bu protein tozunun bu kadar rağbet gördüğünden dolayı fiyatının olması gerekenden yukarılara taşınacağını yazmıştım.Nitekim ufak bir aradan sonra dediğimin olduğunu da gördüm kimse dolar-euro artıyor demesin,nasıl ki weidera abartılıyor diyorsanız optimumda kesinlikle abartılıyor ülkemizde.Yıllarca ödül almış falan ben bunları geçiyorum kusura bakmayın ha elimde 15-20 servislik ürünüm var kullanacak mıyım tabiki kullanıcam vücuduma protein almış olucam ama bir daha alır mıyım kesinlikle almam,yeni ürünler denemek lazım,biz üle olarak fanatizmi seviyoruz,optimumdan aldığımız etkiyi belki başka markayla alıcaz yada daha fazlasını alıcaz ama ne diyoruz optimumdan başkası yalan diyoruz.Bu kafayla da ne oluyoruz farklı ürünlerin etkilerinden mahrum kalıyoruz.

Bana kalirsa optimumun ulkemizdeki hegemonyasi bitti.
bilgisayar teknolojisinin ulkemize ilk girdigi yillarda basarili reklam stratejileriyle adini zihnimize kaziyan casper markasi gibi.
dikkat ederseniz, ozellikle spora yeni baslayan arkadaşlar bu urun hakkinda bilgi istiyor.
2 kutu bitirdim, nitrotechten aldigim etkiyi bu urunde goremedim. Bu saatten sonra ne fiyatinin dusmesi beklenir ne de diger urunlere baskin cikan ozellikleri Oldugu iddiasi surdurulmeye deger.
piyasada ayni kategoriden oylesine genis urun cesitliligi var ki.

ben şuan piyasada tat içerik fiyat dengesi olarak en iyisinin optimum olduğunu düşünüyorum daha iyisini tavsiye edebileceğiniz bir marka varsa söyleyin gelecek kutu onu alayım

Back
Yukarı