Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar, optimum whey gold standart ürünün tam 14 farklı aroması olmasına rağmen distributorun kendi sitesinde sadece 1 (bir) tane aroma bulunuyor. Mail attım bununla ilgili talep yoksa aroma gelmeyeceklerini söylediler.

Sizden ricam bayat tadı olan tatsız duble çikolata almak yerine mail atıp talep edin farklı aromalar gelsin. Yoksa bunlar stok eritene kadar hiçbirşey yapmayacaklar gibi.

Capuccino mocha, caramel toffle, vanilla, fıstık ezmeli krema giib aromalardan mahrum kaldık.

Arkadaşlar, optimum whey gold standart ürünün tam 14 farklı aroması olmasına rağmen distributorun kendi sitesinde sadece 1 (bir) tane aroma bulunuyor. Mail attım bununla ilgili talep yoksa aroma gelmeyeceklerini söylediler.

Sizden ricam bayat tadı olan tatsız duble çikolata almak yerine mail atıp talep edin farklı aromalar gelsin. Yoksa bunlar stok eritene kadar hiçbirşey yapmayacaklar gibi.

Capuccino mocha, caramel toffle, vanilla, fıstık ezmeli krema giib aromalardan mahrum kaldık.

Evet bu durum maalesef çok kötü bende yeni aldım duble chocolate almak zorunda kaldım. Yurtdışı satış fiyatları her aroma için farklı en ucuzuda chocolate olduğundan birtek onu getiriyorlar galiba.Amazon.com Tr ye yollamıyormu protein tozu falan
Birde nereye mail atacaz bizimlede paylaşırsan atalım mail tabikide.

attım.bende fish oil ürünü için mail attım ve yine talep olursa felan dediler.

Talep beklemek yerine 3-5 farklı aroma getirseler yine satılır onlar. GNC den muz&çilek aromalısını alacaktım mesela geldiği gibi bitmiş. Millet bıktı artık çikolatadan..

Son düzenleme:
Evet bu durum maalesef çok kötü bende yeni aldım duble chocolate almak zorunda kaldım. Yurtdışı satış fiyatları her aroma için farklı en ucuzuda chocolate olduğundan birtek onu getiriyorlar galiba.Amazon.com Tr ye yollamıyormu protein tozu falan
Birde nereye mail atacaz bizimlede paylaşırsan atalım mail tabikide.

İthalatçısı ******un sitesinden atabilirsiniz. Link veremiyorum kurallar gereği.

Aroma da fiyat farkı aman aman değil zaten extreme milk ile duble arasında 5 lira fark vardı. Extreme milkin tadı harbiden çok iyidi. Çikolatalı dipsos yapıyordum :) Yani fark neyse verilir bu tırt aroma olduğu sürece başka markalara yöneldim. Syntrax çikolata mükemmel mesela sıfır köpük topaksız karışıyor. Tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar, dün saat 16:35 gibi Optimum 100% Whey Gold Standart - Double Rich Chocolate siparişi verdim ******'nın sitesinden, bugün 13:21'de elime ulaştı. İstanbul'dan İzmir'e gönderim yapıldığını düşünürsek gayet hızlı geldi. Koruma jelatini ve kutu gayet sağlamdı. Optimum ilk defa kullanıyorum, daha önce MuscleTech Nitro-Tech Hardcore Pro Series (Çilekli) ve BSN Syntha-6 (Çilekli) kullandım. Onlara göre tadı daha şekersiz geldi, belki aroma farkından dolayıdır ama benim daha çok hoşuma gitti. Tad olarak gayet güzel. Köpürme derecelerine bakarsak çok fazla köpük olmuyor ancak BSN Syntha-6 bu konuda daha başarılı diyebilirim. Porsiyon başına içerdiği protein bakımından Optimum diğer ikisinden daha iyi. Performans ve verim açısından şu an karşılaştırma yapamıyorum ancak kutuyu bitirince yine burada bilgileri paylaşırım. Eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa fiyatıda gayet uygun, gönül rahatlığıyla alabilirler. Umarım fikir edinme açısından yardımcı olabilmişimdir.

extreme milk chocolate aromalı olanını tavsiye ederim çikolata severlere. sütle içildiğinde tamamen nesquikle aynı tadı yakalıyorsunuz su ilede süper tadı gün boyu devamlı içesim geliyor. geçen sene aldığım double rich chocolate aromasının yoğunluğuna katlanamayıp arkadaşımda hediye etmiştim :) mocha ve extreme milk chocolate aromalarını tavsiye ederim.

İthalatçısı ******un sitesinden atabilirsiniz. Link veremiyorum kurallar gereği.

Aroma da fiyat farkı aman aman değil zaten extreme milk ile duble arasında 5 lira fark vardı. Extreme milkin tadı harbiden çok iyidi. Çikolatalı dipsos yapıyordum :) Yani fark neyse verilir bu tırt aroma olduğu sürece başka markalara yöneldim. Syntrax çikolata mükemmel mesela sıfır köpük topaksız karışıyor. Tavsiye ederim..
@Dexter_Morgan
Whey için farklı aromalar istediğimizi,çikolatadan bıktığımızı, fish oil ve zma ürünleri için mail atmıştım cevap geldi yönetime bildirmişler önümüzdeki 3 ay stokta olmayacakmış 4. ay getirecekler sanırım :)

Arkadaşlar gnc den alınan ürünlerde ithalatçı firma olarak ECK İLAÇ DOĞAL BESLENME ÜRÜNLERİ VİT. KOZM. EVCİL HAYVAN URN. PAZ. VE TİC. LTD.ŞTİ yazması normal midir?

Arkadaşlar Bu ürüde A VİTAMİNİ var mı ? Roaccutane kullandığım için a vitamini yasak eğer yoksa direk alıcam bu ürünü bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

******'in Selamiçeşme mağazasında Extreme Milk Chocolate aromalısı vardı aldım ben de 5 lbs. Doule Rich Chocolate'ye göre çok daha iyi tadı.

Sabah, Antreman öncesi ve sonrası. Normal günlerdede sadece sabah alıyorum. Etkisini görürüm değil mi ? :)

Peynir altı proteini diğer proteinlere göre daha çabuk kana karıştığından direk çalışan kasa ve çalışacak olan kasa etki eder.Spor öncesi ve sonrası kesinlikle kulanmalısın sabah kahvaltıdan sonra ben kullanıyorum ama bu durum biraz ihtiyaca bağlı eğer kahvaltıda iyi proteinli beslendiysen ekstra whey e gerek yok.

Doble Richin (sütle karıştırdığımda) tadı bence kötü değil. Bildiğimiz nesquikin biraz şekeri az hali. Arada bir içine 2 çay kaşığı saf kahve atıyorum tadı daha bi güzel oluyor tavsiye ederim. Daha şekerli olsun dediğim zamanda tatlandırıcı katıyorum kahve o sentetik tadı bastırıyor ;) Deneyin pişman olmazsınız.

Doule Rich Chocolate aromasını aldım. 1 ölçeği 250 ml suyla içiyorum fakat tad çok az geliyor resmen su gibi normal mi ?

arkadaslar 5 lbs almayı dusunuyorum gunde iki olcek kullansam verim görürmüyüm. Nitro-tech de dusunuyorum aslında ama 1800 gram gunde iki olcek kullansam 1 ay zor yeter. sizin düsünceleriniz neler ?

Back
Yukarı