Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorumda tat konusu benim için biraz problemdir.Optimum serious mass aldım tadından dolayı içemedim midemi bulandırdı acaba bundada öyle birşey yaşar mıyım ?
Tat olarak en iyi suplement üreticilerinden biridir optimum.Ve serious mass ın tadıda çok iyidir yani eğer optimumun tadını beğenmediyseniz ya sütle içmediniz yada suplementler size göre değil.Damak zevkine göre olmuyor bu ürünler genelde.
Weider,multipower,olimp birçok ürününü kullandım çikolata-çilek hiç biri ne bir mide bulantısı nede başka birşey yaptı.Optimum serious mass ilk içtiğimde mide bulantısından ölüyordum.Bu mide bulantısı tadından dolayı mı yoksa başka birşeyden dolayı mı yaşadım orasını bilmiyorum.
Bu ürünü sırf merak ettiğimden dolayı kullanmak istiyorum ama kararsızım serious massde yaşadığımı bundada yaşarım diye.
Weider,multipower,olimp birçok ürününü kullandım çikolata-çilek hiç biri ne bir mide bulantısı nede başka birşey yaptı.Optimum serious mass ilk içtiğimde mide bulantısından ölüyordum.Bu mide bulantısı tadından dolayı mı yoksa başka birşeyden dolayı mı yaşadım orasını bilmiyorum.
Bu ürünü sırf merak ettiğimden dolayı kullanmak istiyorum ama kararsızım serious massde yaşadığımı bundada yaşarım diye.
şuan pro te in 7. com dan siparişim geldi.gold whey fakat içinde muazzam derece hava birikmişti güç bela açtım ve kapağındaki koruyuucu bant yani "sealed your protection" koruyucu kısımda ufak bir kaç hasar var sanki birisi tırnağıyla kazımış yanlarını gibi ve ölçeği de aşırı derecedesıradan yani hiç bir yerinde optimum yazmıyor yada kaç cc olduğunu gösteren herhangi bir birim çizgisi falan yok..böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?
şuan pro te in 7. com dan siparişim geldi.gold whey fakat içinde muazzam derece hava birikmişti güç bela açtım ve kapağındaki koruyuucu bant yani "sealed your protection" koruyucu kısımda ufak bir kaç hasar var sanki birisi tırnağıyla kazımış yanlarını gibi ve ölçeği de aşırı derecedesıradan yani hiç bir yerinde optimum yazmıyor yada kaç cc olduğunu gösteren herhangi bir birim çizgisi falan yok..böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?
Arkadaşlar mrb. Daha önce 1 kutu weider ve 2 kutu nitrotech bitirdim . Açıkcası nitrotech den gayet memnundum . Fakat birde optimumu denemek istedim ve aldım.çikolatalısını aldım. Bugün ilk defa kullandım. Tadı ve aroması weider ve nitrotech e göre cok vasat geldi bana . Bildigin tatsız tuzsuz bişey bu ya. Ta benim proteinde bişey var yada damak nitrotech e alıştığı için oyle geliyor. Ama şu bir gerçekki aralarında aroma ve tad olarak büyük farklar var bence. Tadını hiç begenmedim optimumun . Bu konudaki görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim .
Bende daha önceden karbonhidrat tozlarını kullanmıştım onlara kıyasla az şekerli ve bu bana göre daha güzel çünkü şekeri hiç sevmem o yüzden içimi çok kolay geliyor bana ve baymıyor bi süre sonra buna ek olarak benimde bi sorum var
Bu ürünü sabah kalkar kalkmaz ve antrenmandan sonra olmak üzere günde iki ölçek kullanıyorum ancak sabah içtiğimde iştahımı kesiyor ve kahvaltıyı düzgün yapamıyorum bunun için ne yapmalıyım kahvaltıdan sonra kullansam olur mu?