Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar bu ürünü su yada sütle karıştırmak arasında ne gibi farklar var ?

bu konuda arkadaşların çoğu sütle alınırsa emiliminin yavaşlayacağı doğrultusunda.belki doğrudur yavaşlayabilir emilim fakat kimi doktorlar ve okulumda biyoloji öğretmenleri midenin çok zeki olduğunu kazein(süt) proteini ile whey proteinin birbirine karışmadan sindirileceğini söylüyorlar.
şahsım adına konuşayım tam net bir bilgim yok,ama işi garantiye almak adına su ile alıyorum ben de.

sabah kahvaltısı iyiyse sadece ant sonrası 1 ölçek almak yeterlimi ??

bence gerek yoktur eğer kahvaltınızı verimli yapıyorsanız.

bu ürün online olarak birçok sitede satılıyor.bazı sitedekiler sahte ürün olabilir diye düşünüyorum.orjinal ürünü hangi sitede bulabilirim.bilen varsa yazabilirmi veya özelden mesaj atabilirmi.
çünkü artık hardline kullanmak istemiyorum.

bu ürün online olarak birçok sitede satılıyor.bazı sitedekiler sahte ürün olabilir diye düşünüyorum.orjinal ürünü hangi sitede bulabilirim.bilen varsa yazabilirmi veya özelden mesaj atabilirmi.
çünkü artık hardline kullanmak istemiyorum.

Supplementler.com forumumuzunda sponsoru olan guvenilir bir firma.

arkadaşlar çikolatalı olanının tadı süt ile gerçekden çok iyi. hani kötü diyenler hep nesquik ile mi beslendi ben anlamadım. yulafı yiyebilen insanlardansanız suyla yada sütle farketmiyor tadı güzel.

kreatin + glutamin + on wheyi süte atsak bir sorun olmaz değilmi ?

yok olmaz ama kreatini sabah kahvaltısından sonra alırsan gün boyu özellikle de antremanda gözle görülür şekilde daha dinç olursun.hoca bana bunu söylemişti önce ben sözünü tutmayıp hep antremandan önce alıyodum.bi de sabahları deneyeyim dedim bende gerçekten çok işe yaradı

kreatin + glutamin + on wheyi süte atsak bir sorun olmaz değilmi ?

bundan aylar önce glutamini süte katmamin sakıncasi olup olmayacağini hocama sormuştum ki kendisi müsabık sporcudurr glutaminin kesinlikle sütle alınmamasını hatta sütü gece kullanmamamı çünkü büyüme hormonunun etkisdini azalttığını söylemişti .. kolay gelsin.

bundan aylar önce glutamini süte katmamin sakıncasi olup olmayacağini hocama sormuştum ki kendisi müsabık sporcudurr glutaminin kesinlikle sütle alınmamasını hatta sütü gece kullanmamamı çünkü büyüme hormonunun etkisdini azalttığını söylemişti .. kolay gelsin.

:) Sutun kan sekerini yukseltmesi sonucu insulin - GH ters orantisindan yola cikmis, ama zaten Glutaminin GH ustune etkisi pek yok, ayrica sut ile icildiginde de zararli bir durumu yok.

Hocam musabik olabilir ama bilimsel arastirmalara goz atmasi gerekiyor.

arkadaşlar bu ürünü süt ile karıştırdıktan 3 saat sonra tüketsek bir sorun olurmu ? yani ürün içeriğinde değişme yada sütte bozulma meydana gelirmi ? bu tarz kullanım yapan varmıdır

Onca ağırlık kaldırdım ama bu ürünün kapağını açarken zorlandığım kadar zorlanmadım :) weightlifter

dostum sana katılıyorum. 3 gün önce aldım bende, kapağını 2 kişi zor açtık.

kerpeten elli bir abim kapağı tuttu ben damacanaya sarıldım, yüksek konsantrasyonda açabildik :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili dostlar kapak açma konusunda sizlere katılıyorum :) bende daha dün aldım.
ama kapak açma konusundan daha önemli bir sıkıntı var, herkes ölçeklerden bahsetmiş ama benim anlamadığım bu ürünle beraber ölçek falan gelmiyor. ölçekten kastınız nedir ? yemek kaşığımı,yoksa grammı yada v.s. bana bu konuda bilgi lazım. 1 ölçek kaç yemek kaşığıdır mesela :) yada önereceğiniz farklı bir yöntem varsa işime çok yarayacaktır. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

sevgili dostlar kapak açma konusunda sizlere katılıyorum :) bende daha dün aldım.
ama kapak açma konusundan daha önemli bir sıkıntı var, herkes ölçeklerden bahsetmiş ama benim anlamadığım bu ürünle beraber ölçek falan gelmiyor. ölçekten kastınız nedir ? yemek kaşığımı,yoksa grammı yada v.s. bana bu konuda bilgi lazım. 1 ölçek kaç yemek kaşığıdır mesela :) yada önereceğiniz farklı bir yöntem varsa işime çok yarayacaktır. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Elinize bir kepce aliniz ve uruun icini kairstiriniz, olcege ulasacaksiniz.

Elinize bir kepce aliniz ve uruun icini kairstiriniz, olcege ulasacaksiniz.

dediğiniz gibi kepçeyle işi çözdüm. teşekkürler. kutuda yazan ,bir porsiyon sanırım bir ölçek doğrumudur hocam? 1ölçeğe kaç litre su veya süt kullanılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Su veya sut tamamen istediginize bagli lezzeti sizi tatmin edecek seklilde su koyunuz.1 porsiyon 1 olcek.

Back
Yukarı