Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Su veya sut tamamen istediginize bagli lezzeti sizi tatmin edecek seklilde su koyunuz.1 porsiyon 1 olcek.

Ben kendi çapımda evde spor yapan bir insanım (85 kg). Sadece spordan sonra yarım saat içerisinde 1 ölçek kullanım yeterli olur mu? yada günde iki ölçek alsam herhangi bir sıkıntı olurmu sizce. Ben amatör olduğum için bu soruların cevabını bulmakta zorlanıyorum. Diğer cevaplarınız içinde ayrıyeten tekrar teşekkür ederim.

Ben kendi çapımda evde spor yapan bir insanım (85 kg). Sadece spordan sonra yarım saat içerisinde 1 ölçek kullanım yeterli olur mu? yada günde iki ölçek alsam herhangi bir sıkıntı olurmu sizce. Ben amatör olduğum için bu soruların cevabını bulmakta zorlanıyorum. Diğer cevaplarınız içinde ayrıyeten tekrar teşekkür ederim.

Gunluk aldigin protein ile alakali, gunluk aldigin proteini ortalama kilo basi 2 grama gelecek kadar alman gerekiyor ise ona gore alacaksin :) Gunde bir bence normal bir insan icin yeterli.

Gunluk aldigin protein ile alakali, gunluk aldigin proteini ortalama kilo basi 2 grama gelecek kadar alman gerekiyor ise ona gore alacaksin :) Gunde bir bence normal bir insan icin yeterli.

85 kiloyum :) dediğiniz orana göre 170gr proteine ihtiyacım var. hadi 30-40gr normal yemeklerimden alsam, 130-140gr ihtiyaç oluyor. sanırım bu optimumda da bir ölçek 30gr ma tekabul ediyor. o halde günlük protein için en az 4 ölçek içsem anca toplam miktara ulaşabiliyorum doğrumudur? bu bağlamda 1 ölçek az gelmezmi :)

85 kiloyum :) dediğiniz orana göre 170gr proteine ihtiyacım var. hadi 30-40gr normal yemeklerimden alsam, 130-140gr ihtiyaç oluyor. sanırım bu optimumda da bir ölçek 30gr ma tekabul ediyor. o halde günlük protein için en az 4 ölçek içsem anca toplam miktara ulaşabiliyorum doğrumudur? bu bağlamda 1 ölçek az gelmezmi :)

:) Supplementlerden bu miktarlari karsilamaya kalkarsaniz olay anlamini yitir, bunlar EK BESIN :) Siz almaniz gerekn proteinin en az %80 inini normal besinlerden almalisiniz, yoksa supplementlerden cok bir mucize beklemeyin husrana ugrarsiniz.

Arkadaslar ürünü 3 gündür kullanıyorum double rich chocolate aromalı olanı ve tadı gayet güzel sütle olsun suyla olsun tat konusunda hiç bir sıkıntı yasamadım. 3 gündür kullandığımdan dolayı etkisi hakkında şu anlık bir şey söyleyemem inşallah yeterli verimi alırım.

Double rich chocolate tadı baydı, distrübütöründede sadece bu aroma var:S başka bir proteine geçsem öneriniz hangi marka olurdu? Creatine, glutamine ve bcaa yı saf olarak kullandığım için bunları içermesine gerek yok

Double rich chocolate tadı baydı, distrübütöründede sadece bu aroma var:S başka bir proteine geçsem öneriniz hangi marka olurdu? Creatine, glutamine ve bcaa yı saf olarak kullandığım için bunları içermesine gerek yok

kullanmadım ama muscletech nitro-tech bayagı iyi oldugunu duydum bende ondan alıcaktım gerçi ama gramına gore cok pahalı ve aldığın yerde farklı aromaları var mıdır bilmiyorum.

nitro tech de creatin olduğu için almak istemiyorum aslında, belki direk nitro tech veya optimum hydro builder alırım ve ayrıca kreatin alımını keserim

optımum da olcek 30 gr olarak gösteriliyor ama yanda 24 gr pro 5.5 bcaa 4 gr glutamıne yazıyor yazanlar kac grdakı değerler ??kafa_

tamamda demek istediğimi tam anlamaddınız sanırım 24 gr protein 5.5 bcaa 4 gr glutamine yazıyor bunlar zaten 33.5 gr yapar olcek nasıl 30 gr olur celıskı var bunu soruyorum ben

proteinin yapı taşları amino asitlerdir(glutamin,lysin,isolysin,valin vb.) o 24grlik ölçeğin içinde 5.5gr bcaa 4 gr glutamin var yani.

amino asitleri araştırmanızı öneririm.

• Like
Reactions: edz
Arkadaşlar 1.77 boyunda 65 kilo 20 yaşındayım. 1 ay ek besin olmadan spor yapacağım ardından protein başlamak istiyorum bu ürün de uygun gibi görünüyor haftanın her günü kendi evimde çalışacağım kullanım şeklini kısaca bi özetlerseniz sevinirim ayrıca vitamin de almayı düşünüyorum. farmakoloji hocam b6 bitamini de al mutlaka dedi vitamin önerininiz var mıdır bir de.?

arkadaslar uzulerek soyluyorum ama sanirim bu urunun icerigi degismis.10 gun once aldim %100 whey diye kutu geldiginde %100 kismi siyah bantla kapatilmisti kutunun bir yerindede turkce aciklama vardi icinde minimum %72 whey bulunur diye.kutuda %72 whey bulunuyorsa siteyede %72 whey var yazacaksin.gidipte .uzerinde %100 whey yazan kutunun resmini koyupda aliciya %100 kisminin uzerine siyah bant yerlestirp satmayacaksin.isin ilginc tarafi madem icinde %72 whey var ve gene madem bu urun yurtdisindan evimize kadar icerigiyle oynanmadan geliyor nasil oluyorda %100 yazan kismin uzerine bant atilip yan tarafta tr aciklamayla %72 whey vardir deniyor.yoksa urun yurtdisindan %100 whey olarak cikiyorda trye gelince icerigiyle mi oynaniyor?optimum nut. icerigini %72ye dusurse kutu uzerindeki %100 ibaresini fabrikada %72 olarak duzelttirir.uzerine siyah bantla kapatmak gibi acemice bir is yapmaz.bu durum ister istemez bana urunun yurtdisindan gelip trde icerigiyle oynanip satisa suruldugunu dusundurdu hatta yurtdisindan gelmesine gerekte yok direk bos kutunun icine kotu kalite bir toz koyupta satabilirler.kocaman firma neden %100 ibaresini kutu uzerinde degistirmeyip uzerine siyah bant atsinki?ben urunu ****** gidadan aldim bu isin pesine dusmeyecem ama buraya yazmak istedim.

arkadaslar uzulerek soyluyorum ama sanirim bu urunun icerigi degismis.10 gun once aldim %100 whey diye kutu geldiginde %100 kismi siyah bantla kapatilmisti kutunun bir yerindede turkce aciklama vardi icinde minimum %72 whey bulunur diye.kutuda %72 whey bulunuyorsa siteyede %72 whey var yazacaksin.gidipte .uzerinde %100 whey yazan kutunun resmini koyupda aliciya %100 kisminin uzerine siyah bant yerlestirp satmayacaksin.isin ilginc tarafi madem icinde %72 whey var ve gene madem bu urun yurtdisindan evimize kadar icerigiyle oynanmadan geliyor nasil oluyorda %100 yazan kismin uzerine bant atilip yan tarafta tr aciklamayla %72 whey vardir deniyor.yoksa urun yurtdisindan %100 whey olarak cikiyorda trye gelince icerigiyle mi oynaniyor?optimum nut. icerigini %72ye dusurse kutu uzerindeki %100 ibaresini fabrikada %72 olarak duzelttirir.uzerine siyah bantla kapatmak gibi acemice bir is yapmaz.bu durum ister istemez bana urunun yurtdisindan gelip trde icerigiyle oynanip satisa suruldugunu dusundurdu hatta yurtdisindan gelmesine gerekte yok direk bos kutunun icine kotu kalite bir toz koyupta satabilirler.kocaman firma neden %100 ibaresini kutu uzerinde degistirmeyip uzerine siyah bant atsinki?ben urunu ****** gidadan aldim bu isin pesine dusmeyecem ama buraya yazmak istedim.

30.4gr tozda 24gr protein olduğu için, yüzde olarak %72-73gr protein yapıyor. öyle yazması normaldir. Bendeki kutuda da minimum %73 yazıyor.

Bantlama olayı ap ayrı bir konu, gümrükle alakalıydı diye hatırlıyorum.

30.4gr tozda 24gr protein olduğu için, yüzde olarak %72-73gr protein yapıyor. öyle yazması normaldir. Bendeki kutuda da minimum %73 yazıyor.

Bantlama olayı ap ayrı bir konu, gümrükle alakalıydı diye hatırlıyorum.

bantla %100 kısmınin kapatilmasinin gumrukle ne alakasi olabilirki?dedigim gibi benim protein tozu umrumda degil.cokta kullanmam zaten ama paylasmak istedim.

bantla %100 kısmınin kapatilmasinin gumrukle ne alakasi olabilirki?dedigim gibi benim protein tozu umrumda degil.cokta kullanmam zaten ama paylasmak istedim.

alakası var.
gümrükteki arkadaşların fantastik beyin yapılarına anlam veremiyorum.

saçma sapan yerleri kapatıyorlar.
900grlik monster milk almıştım.
"monster"ın "o" sunu kapatmıştı dangozlar.
ha orada monster yazmış ha mnster yazmış ne farkediyor ki?

anlamak gerçekten imkansız..

yanlış anlaşılmaya meal vermemesi için kapatılıyor o yazı. ingilizceyle türkçenin bire bir çevirilememesinden kaynaklanıyor. ingilizler o yazıyı görünce ürünün % 100 wheyden üretildiğini anlıyorlar, yani içinde soya yada yumurta içerikli başka bir protein yok. ama biz o yazıyı okuduğumuzda ürünün tamamı sanki %100 proteinmiş gibi algılıyoruz. ürün 100 gramda min 75 gram protein içeriyor. geriye yağ karbonhidrat kalıyor. ama onlarda whey kaynaklı, yani ürün %100 whey oluyor. ****** içeriğine müdahale etmiyor. umarım anlatabilmişimdir.

Back
Yukarı