MoP16
Üye
Tam su olmasada sudan biraz hallice bi tadı var. Tad alma duyusunu tatmin etmiyorDoule Rich Chocolate aromasını aldım. 1 ölçeği 250 ml suyla içiyorum fakat tad çok az geliyor resmen su gibi normal mi ?

Tam su olmasada sudan biraz hallice bi tadı var. Tad alma duyusunu tatmin etmiyorDoule Rich Chocolate aromasını aldım. 1 ölçeği 250 ml suyla içiyorum fakat tad çok az geliyor resmen su gibi normal mi ?
Doule Rich Chocolate aromasını aldım. 1 ölçeği 250 ml suyla içiyorum fakat tad çok az geliyor resmen su gibi normal mi ?
maddi durumu pek yeterli olmayanlar için yegane protein tozudur gold whey
Doule Rich Chocolate aromasını aldım. 1 ölçeği 250 ml suyla içiyorum fakat tad çok az geliyor resmen su gibi normal mi ?
bu tozu kullanıyorum babam karıstırıcıyı şeffaf almamıs sıyah bıse ne kdr su eklendıgı bellı olmuor belkı 200ml bazen fzla oluor heralde 320 ml fln oluyordur bunun onemı varmı farkedermı ne kdar su ıle karıstırıdıgım okadar
arkadaslar 5 lbs almayı dusunuyorum gunde iki olcek kullansam verim görürmüyüm. Nitro-tech de dusunuyorum aslında ama 1800 gram gunde iki olcek kullansam 1 ay zor yeter. sizin düsünceleriniz neler ?
Peki bundan günde 2 ölçek kullansam yeterli verimi gorurmuyum?
Boy 1.79 Kilo 62
spor geçmişiniz 4 ayı geçti mi?
beslenmeniz düzenli ve yeteri kadar protein içeriyor mu?
eğer bunlara cevabınız evet ise,
sabahları aç karna 1 ölçek antrenmandan hemen sonra 1 ölçek kullanmak gayet uygundur.
merhaba arkadaşlar bende bu üründen kullanıyorum dışardan yeterli protein alamadığımdan bu ürünü önerdi hocalar spor salonunada gidiyorum fitness yapıyorum.. sormak istediğim şey şu bu ürünler kilo aldırmaz değilmi..?
57 kilo verdiğimden aşırı sarkıklarım var tekrar kilo almak istemiyorum ..
peki yağ kütlem ..?
sabah kahvaltısı iyiyse sadece ant sonrası 1 ölçek almak yeterlimi ??