Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Yeni başladım protein tozu kullanmaya.Spora 4 aydır gidiyorum fakat yeni yeni adam gibi spora odaklanabildim.

Protein tozu etkisini gayet iyi gösterdi. 3 haftada kol 2 cm aldı. (29,5>31,5)
Spor günleri spordan önce içiyorum sadece(haftada 4 kez). Yarım ölçek falan. Fazla kullanmak istemiyorum.
Tavsiye ederim dışarıdan protein alamayanlara.

bu tozu kullanıyorum babam karıstırıcıyı şeffaf almamıs sıyah bıse ne kdr su eklendıgı bellı olmuor belkı 200ml bazen fzla oluor heralde 320 ml fln oluyordur bunun onemı varmı farkedermı ne kdar su ıle karıstırıdıgım okadar

bu tozu kullanıyorum babam karıstırıcıyı şeffaf almamıs sıyah bıse ne kdr su eklendıgı bellı olmuor belkı 200ml bazen fzla oluor heralde 320 ml fln oluyordur bunun onemı varmı farkedermı ne kdar su ıle karıstırıdıgım okadar

İstersen ağzında çiğneyerek ye tozu, Tamamen sana kalmış. Günlük alman gereken suyu aldıktan sonra sıkıntı yok.

arkadaslar 5 lbs almayı dusunuyorum gunde iki olcek kullansam verim görürmüyüm. Nitro-tech de dusunuyorum aslında ama 1800 gram gunde iki olcek kullansam 1 ay zor yeter. sizin düsünceleriniz neler ?

arkadaslar yardım edermisiniz siparişi bugun veya yarın vermeyi düsünüyorum

Peki bundan günde 2 ölçek kullansam yeterli verimi gorurmuyum?
Boy 1.79 Kilo 62

spor geçmişiniz 4 ayı geçti mi?
beslenmeniz düzenli ve yeteri kadar protein içeriyor mu?

eğer bunlara cevabınız evet ise,
sabahları aç karna 1 ölçek antrenmandan hemen sonra 1 ölçek kullanmak gayet uygundur.

merhaba arkadaşlar bende bu üründen kullanıyorum dışardan yeterli protein alamadığımdan bu ürünü önerdi hocalar spor salonunada gidiyorum fitness yapıyorum.. sormak istediğim şey şu bu ürünler kilo aldırmaz değilmi..?

57 kilo verdiğimden aşırı sarkıklarım var tekrar kilo almak istemiyorum ..

merhaba arkadaşlar bende bu üründen kullanıyorum dışardan yeterli protein alamadığımdan bu ürünü önerdi hocalar spor salonunada gidiyorum fitness yapıyorum.. sormak istediğim şey şu bu ürünler kilo aldırmaz değilmi..?

57 kilo verdiğimden aşırı sarkıklarım var tekrar kilo almak istemiyorum ..

eğer antrenmanmanın hakkını veriyorsanız kas kütlesi olarak kilo alırsınız.

forumda bayağı bir arama yaptım fakat ya denk gelemedim yada bulamadım, ben hafif yağlı bir vucut ile 3 ay önce bu spora başladım. ciddi bir diet ve kardiyo ile belden 6 cm inceldim ve 6-7 kg verdim ( bel 100>94) (kilo 97-90) şuan aynı şekilde antremanlara devam ediyorum ve kas kaybı olaması için ufak ufak ağırlık altınada girmeye başladım. yediklerime ek olarak bu protein tozundan sipariş verdim ve antreman günleri tek sefer kullanmayı planlıyorum. spordan önce mi içmek daha iyi olur yoksa spordan sonra mı ?

ayrıca süt ile kullananlardan da öneri almak isterim işyerinde kullanacağım için alacağım 1 lt sütü 2 gün içinde tüketmem gerekir bozulmasın diye. daha farklı gramajda bir süt varmı önerebileceğiniz

Back
Yukarı