Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Öncelikle merhabalar 20 yaşında 1.70 boyunda 95 kiloyum.Yaklaşık 1 aydır kardiyo çalışıyorum.Hem incelirken hemde kas kütlesini korumak için bu ürünü kullanmam uygunmudur yada hardline bi pro önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhabalar 20 yaşında 1.70 boyunda 95 kiloyum.Yaklaşık 1 aydır kardiyo çalışıyorum.Hem incelirken hemde kas kütlesini korumak için bu ürünü kullanmam uygunmudur yada hardline bi pro önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Önceliğin kilo vermek olsun eğer bir spor geçmişin yoksa. Daha sonra kaslanmaya gidersin.

sabah kalktıgında bir ölçek antremandan sonra 1 yada 1.5 ölçek şeklinde kullanabilirsin
antremandan sonra suyla kullanman daha iyi olucaktır

fakat 1. ayınızdaysanız ve kardiyo çalışıyorsanız supplement için erken derim illaki kullanıcam diyorsanız protein tozuna nazaran yağ yakıcı ve parçalayıcı supplementler seçmenizde fayda var gibi görünüyor .. tabiki bu şahsi fikrim ..

arkadaşlar boyum 1.78 kilom 65 bu ürünü kullansam bana faydası olurmu? bu ürünün kilo aldırmadğnı biliyorum ama sizce bu ürünü kullansam yararı olurmu kas olarak acil cevap yazarmsnz sipariş vermem gerekte arkadaşa acil bugün türkiyeye dönüyor. tşk ederim şimdiden.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:26 ----------

arkadşlar cevap yazarmsnz..

arkadaşlar boyum 1.78 kilom 65 bu ürünü kullansam bana faydası olurmu? bu ürünün kilo aldırmadğnı biliyorum ama sizce bu ürünü kullansam yararı olurmu kas olarak acil cevap yazarmsnz sipariş vermem gerekte arkadaşa acil bugün türkiyeye dönüyor. tşk ederim şimdiden.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:26 ----------

arkadşlar cevap yazarmsnz..

Ne demek bu ürünün kilo aldırmadığını biliyorum doğru kullanırsan bak nasıl aldırıyor

Ben yaklaşık 1 aydır optimum karamel kullanıyorum. Tadı güzel, çok çabuk çözünüyor; özellikle nitrotech den sonra çabuk karışması cidden çok güzel oldu. Nitrotech okadar zor çözünüyorduki; adeta ön kol idmanın bir parçası haline geliyordu. Optimumun etkisinden de çok memnun kaldım daha fazla ağırlık kaldırmamı sağladı. Bundan sonrada optimum kullanmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama bende bu protein tozu var ve 9 aydır kullanmıorum kutusunda duruyor, sımdı kullansam zararı varmı bozulma gıbı bı durum sozkonusumu ?

Tavsiyelere uyarak mocha cappucino sipariş ettim. 5 lbs. Kısa zamanlı olarak ürünle ilgili yapabileceğim tek yorum tadı olacak :)

Hep başka bir marka denediğimde optimumla kıyaslıyorum, belki tat olarak, belki fiyat olarak, belki marka olarak daha üstün görünenler var fakat optimumun bendeki denge ve faydasını başka wheylerde bulamıyorum yaklaşık 2 ay bsn syntha-6 kullandıktan sonra bugün tekrar optimum whey aldım.

2010 ve sanırım 2011 in whey protein alanında dünyanın en iyi protein tozu secildi. kullanmadım ben. ama kullanlar çok cevremde daha hiç kimseden kötü bir yanının duymadım herkes ama herkes memnun kesin bende deniyeceğim !

Back
Yukarı