4.7 kg ını çok sağlam bi türk sitesinde 270 ytl ye aldı arkadaşım , 1 saatte adresinde diyo , uygun fiyatmı sizce ?
4.7 kg ını çok sağlam bi türk sitesinde 270 ytl ye aldı arkadaşım , 1 saatte adresinde diyo , uygun fiyatmı sizce ?
arkadaşlar bu ürün nası kullanılıyo 300 ml süte 1 ölçek yeterlimidir??
eet okudum serving size one scoop yazıyo ama bide forumdaki arkadaşlara sormak istedimkutunun arkasini okudun mu ?
Kutuda 6-0oz. water/1 scoop deniliyor, 1oz yaklaşık olarak 30ml. gerisini hesap et işte.eet okudum serving size one scoop yazıyo ama bide forumdaki arkadaşlara sormak istedim
İdman yapmadığımız günlerde almak gerekiyormu? Ben 1 gün gidip 1 gün dinleniyorum. Bu ara dinlenmede almanın bir faydası olurmu?
selam arkadaşlar.yurt dışı fiyatı şu an 5 lb.55 euro,10 lb.95 euro.irlandadaki fiyat bu.10 lb.1 ay sonra elime geçicek.arkadaşın biri getiriyor sağolsun...yalnız kafama takılan bi şey var kullanımı konusunda.millet kendine göre kullanım belirliyo aslında ama benim kafamdaki sadece antrenman sonrası kullanımı.sizce nasıl?veya antrenman sonrası+off günü sabahı daha mı mantıklı?normal yollardan hiç değilse normala yakın protein alıyorsak bence bu kullanım yeterli gibi.bir de tavsiyem suyla kullanılması.sindirim daha kolay oluyor.sütle biraz hazm sorunu olabilir.suyla kullanımında karaciğer+böbrekler de fazla kasılmaz...