Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
dünyanın en lezzetli protein tozu bence.kaşık kaşık yiyesim geliyor.fiyatı da 10 lbs lik falan alınırsa uygun geliyor.optimumun her ürünü böyle olsaydı zaten açık ara dünya 1.si olurlardı.bu ürünü kullanırken bazen ihtiyacım olmadığı halde sırf tadından dolayı sütle içtiğim oluyordu nesquik niyetine.zor tutuyordum kendimi.ondan çabuk bitiyordu zaten. :) yaz gelsin gene buna döneceğim.şimdilik animal maxe devam.

arkadaslar double rich chocholate var bende,
bildigin kakao tadinda sekersiz bisi, urunde mi bi sorun var bende mi ? kullananlar yorum yazarsa sevinirim.

sendekinin aynısı bende mevcut cannabis.1 adet yurtdışından bir adette türkiye distribütöründen aldım ama her ikisinin tadıda senin bahsettiğin gibi.tad konusunda benim bayıldığım firma hard line çikolata-badem tadında olanı.

protein tozu tatlı olmaz...bende double rich chocolate kullanıyorum.içinde tatlandırıcı var oda az miktarda...tadı biraz daha tatlı olabilirdi diyorsan çileklisini kullanabilirsin.

piyasada gerçekten çilek tadında bir ürün hiç görmedim.optimumda kullandım fakat çilek tadı ile pek alakası yok.hansa x sport ürünleri vardı bir zamanlar.o ürünlerin tadıda 10 numaraydı.hindistan cevizli vardı ki oturduğum yerden içmesi öyle zevkli olanını pek hatırlamıyorum.

anladim demek urunun tadi bu sekilde, double rich almayalim cookie & cream de mi ayni sekilde ?

cookies &cream 'de Double gibi bir zaman sonra bayıyor.Ben muzlu olanıda kullandım eğer muzu seviyorsan gerçekten tad olarak çok iyi.Cookies&cream sadece bir markada enfes oda BSN syntha olamaz böyle bir tad içtikçe içesi geliyor insanın:)

wolfson haklı.bsn işi gücü bırakmış lezzete yönelmiş.protein içeriği düşük ama lezzet 10 numara.bir yandan içmek diğer yandanda yemek istiyorsun tozu.

herkese merhaba,
bugün bir internet sitesinden double rich aldım. üzerinde sarı parlak bir ****** etiketi var. bu etiket ürüne güvenmem için yeterli mi? bir kaç yerde bizim ürünümüz bandrollu diye yazmışlar da. bu bandrol işine kafam takıldı açıkçası

2 senedir belki 200 tane supplement almışımdır daha 1 tane sahte supplement görmedim hatta arkadaşlarımdanda duymadım.bu kadar fazla şüphelenmenize gerek yok.

ya optimumla animal max arasında kararsız kaldım :) optimumu 75 e buldum animal max de 80 ytl tavsiyeniz hangisinden yana olur acaba

Arkadaşlar bu ürünün kutusumu değişti soldaki kutu kırmızılı olan farklı bi ürün değil dimi ? 1 kilosu 100 ytl ye alayımmı ?

Eklentiler

• 3710b.jpg
    3710b.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 412
  • 3711b.jpg
    3711b.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 383
optimum ürünün dışını yeniledi. sağ daki eski kutu, soldaki yeni. içerikte fark yok. son kullanma tarihine dikkat ederek ikisi de alınabilir.

mrb arkadaşlar bazılarınızz yurtdışından çok ucuz fiyatlara temin edildiğini söylemişsiniz.burda 10 lbs 310 ytl.ben almayı düşünüyorum yurtdışından nasıl hangi siteden sipariş verebilirim yardımcı olurmusunuzz.

geçenlerde bir sitede gördüm.amazon com sitesinden almış arkadaş ve yanılmıyorsam 220-230ytl civarında satıyordu.faturaları falanda mevcutmuş.

bu malzemeyi istanbulda bulabileceğim bi dükkan var mı acaba internetten alış-veriş yapmıyorum da..
İstanbuldan bu ürüne ulaşmak isteyenler eğer reklam olmassa Cevahir Alışveriş merkezindeki eczaneden ulaşabilrler dışarıya göre biraz pahalı ama internetten alışveriş yapamayanlar yada yapmak istemeyenler için bir alternatif.

bu gun yarın net ustunden sıparıs verecegım. 10 lbs sı genelde 300ytl cıvarında. bılmıyorum fıyat hakkında ne dusunuyorsunuz? bırde aklımda bı dusunce var. sımdı bu wheyın 10 lbs lıgını almaktansa 5 lıgını alsam bırde casein tarzı bı protegın alsam (örn:syntia 6) daha mantıklı olmazmı? nedenıne gelınce. ben salondan akşam 8 cıvarı cıkıyorum eve gelmem 8.30. antrenmandan hemen sonra wheyi içsem. 1 saat sonra yemek yesem yatmadan once casein olmazssa yıne whey ıcıp yatacagım. wheyı bu sekılde yatmadan once alarak kısmende olsa ısref etmektense yatmadan once casein alsam madden ve mantık olarak daha faydalı olmazmı?
saygılar...............

Back
Yukarı