Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Forumda satışın yasak olmasını geçtim 5lbs si 170 lira iken yaklaşık 3 lbs'den (ki dediği gbi ne olduğu belirsiz) 150 lira istemesi ilginç. İşin acı tarafı memlekette supplement satışı yapan, yapmaya çalışan çoğu kişi bu mantığa sahip..

ömer bence çokta haksız değil arkadaşlar.birilerini kazıklamaya çalışsa eminim daha buyuk gramajlarda daha uygun fiyat çekebilir.kötü bir niyeti olduğunu sanmam.umarım herkes elindeki fazlalığı bir şekilde değerlendirebilir.kötü niyet aramadan,kalp kırmadan yardımlaşalım lütfen.
ömer kardeşim koklayarak anlaşılması imkansız desem yalan olmaz ama seni yakınen tanıyan birinin güven ortamında bu alışverişte bulunması daha muhtemel bir durum.

xxx istediğin açık arttırma sitesine gir, bandrollü 5 lbs whey ler 170 lira civarıdı, 10 lbs ise 290 civarı aradan komisyonu çıkarırsan bu fiyatlar %10 düşer. Mesela sitenin sponsorunda 170 lira 5lbs, öyle fazla gezmeye gerek yok internette. Fiyatları sallamadım yani emin ol. Ayrıca senin tabirinle 900 gram'ı 100 lira olsa bile dediğin fiyat çok fazla, ki 100 lira değil o ürün.

Açıkçası yapsamlı versemli cümleler beni ilgilendirmiyor. Şu anda ürünü fahiş bir fiyattan satmaya çalışıyorsun ( forumda yasak olmasına rağmen ). Belki yorum yapmamam gerekir ancak bu durum canımı sıkmaya başladı artık, bi yandan fahiş fiyattan ek besin satan firmalara kızıyoruz diğer yandanda onların sattığı fiyatın üzerinde ek besin satmaya çalışıyoruz.

. dedi:
içinde gercekten optimum mu var nerden bilecez derseniz cevrenizde mutlaka biri kullanıyordur bu tür işlerle ilgileniyorsa. hem zaten bipro çilekliydi bende ki optimum ise vanilyalı.

Ne olduğu belirsiz tabirini bu cümlenden sonra kurma ihtiyacını duydum. Yani ürününe bir saldırı söz konusu değil, seninde dikkatini çektiğin bir konuya değindim.

Kazıklamak doğru kelime değil, fazla agresif bir kelime. Ancak özür dilerim ama dediğin gibi de uygun bir fiyat sunduğun yok.

Bu forumda kendimi bildim bileli supplement ve ilaç satımı hatta git şuradan al demek bile zinhar yasaktı.O zaman bu olay serbestliğe kavuştuysa hepimiz kullanamadığımız veya elimizden çıkarmak istediğimiz ürünleri paylaşalım iyi niyetli olarak ?? Guardbody hocanın sölediklerinden ben bir nebze bunu anlarım ki bu mesaj belli bir süredir burda ? Forumda belli başlı özellikler değişiyorsa hepimizin haberi olsun

Forumda supplement + Ilac satimi YASAK!
Neden bu yazisini kaldirmadiniz dersen:
Kimsenin bu "ilani" ciddiye alacagini sanmadigim icin ben ilk etapta kaldirmadim. Ancak simdi görüyorum ki, yinede ciddiye alanlar olmus, bu nedenle kaldirildi.
Linkler konusuna gelince, verilen link forumun sponsoruna ait.
Bazi mesajlar silindi ve editlendi.
Konuyu daha fazla uzatmayalim lütfen.

Iyi forumlar.

muscletech nitrotech

degerli hocalarim weightlifter muscletech nitrotech diğer ürünlerden 24 kat daha etkiliymiş yani OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY den daha iyi diyebilirmiyiz..:confused:

Kim hesaplamış o 24 katı ? işlemleri gösterirsen bi yorum yaparız doğru mu hesaplamış yanlış mı hesaplamışlar diye.

^Yurtdışı = kargo + gümrük.

suplementlerden mucıze beklmıyorumda, sımdı solede bısey var. benım beslenme duzenım var, ve o duzende muhafaza ettıgım bı hacımım. sonra o duzene hıc dokunmadan aralara suplement takvıyesı yapıyorsun ve bıkac ay kullanıyorsun. sonunda bakıyorsunkı 1 mılım degısmemıs hıc bı yerın. eee o zaman bu suplementı nıye aldık? eskı besın duznenındede durum zaten buydu. 10 lbs lık optımum bıtmek uzere ama benım durum bu....sanırım para boşa gıttı......

suplementlerden mucıze beklmıyorumda, sımdı solede bısey var. benım beslenme duzenım var, ve o duzende muhafaza ettıgım bı hacımım. sonra o duzene hıc dokunmadan aralara suplement takvıyesı yapıyorsun ve bıkac ay kullanıyorsun. sonunda bakıyorsunkı 1 mılım degısmemıs hıc bı yerın. eee o zaman bu suplementı nıye aldık? eskı besın duznenındede durum zaten buydu. 10 lbs lık optımum bıtmek uzere ama benım durum bu....sanırım para boşa gıttı......

sizde takdir edersiniz ki sadece whey ile olsaydı mineraller, vitaminler, diğer glutamine creatine taurine arginine vs.. bunlara gerek kalmazdı..
demekki eksik birşeyler var ve whey sadece bir eksiği kapatabilmiş..
ayrıca supplementların herkesteki etkileri farklı olabilir..

son olarak supplemenlardan mucizevi etki beklenmez ama optimumdan hiç beklenemez..

supplemenlardan mucizevi etki beklenmez ama optimumdan hiç beklenemez..

söylemek istediğini tam olarak anlayamadım diez.optimum'un kalitesiz bir marka olduğunu mu söylüyorsun?

arkadaslar ıkıncı defa 10lbslık optimum protein aldım ılk aldıgımda ustte madalya gıbı altın bısey yandada bardak resmı fılan olan bı posetı vardı bu aldıgımda ıse sıyah uzerıne alt kısım sırf kırmızı bı posette geldı acaba optımum poset degısımıne mı gıttı?

arkadaslar ıkıncı defa 10lbslık optimum protein aldım ılk aldıgımda ustte madalya gıbı altın bısey yandada bardak resmı fılan olan bı posetı vardı bu aldıgımda ıse sıyah uzerıne alt kısım sırf kırmızı bı posette geldı acaba optımum poset degısımıne mı gıttı?

Ambalajlar değişti.

çikolatalısını kullanıyorum yağsız süt ile bence gayet başarılı hatta bu kategorinin en iyisi diyebilirim,

2 hafta önce gittigidiyor.com dan Weider Amino 2200 325 tablet ve shaker hediyeli 5.15 lb çikolatalıyı 340 YTL gibi bir fiyata 6 taksit ile aldım

Back
Yukarı