Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
4.7 kg ını çok sağlam bi türk sitesinde 270 ytl ye aldı arkadaşım , 1 saatte adresinde diyo , uygun fiyatmı sizce ?

4.7 kg ını çok sağlam bi türk sitesinde 270 ytl ye aldı arkadaşım , 1 saatte adresinde diyo , uygun fiyatmı sizce ?

Türkiye fiyatlarıma göre uygun. Banada bu siteyi atarmısın PM ile rica etsem ? Arıyorum İstanbulda orjinal alcak yer bulamadım Optimum Wheyi :S

Site sponsorumuz:

"EN UCUZ FİYAT GARANTİSİ !! Bizden daha düşük fiyata satan firma varsa hemen bize ulasin, bizden daha ucuza satın alın!"

demis, irtibata gecmeni tavsiye ederim thums:

5 yıldır bb yapan bırı olarak ılkkez küre başladım( BSN: xplode-nitrix-celmass). bu gun ılk gunum kürde. ben bu 3 u yeterli olur dıye dusunurken sıteye baktım küre ptotegın tozu ılave etmemı oneren arkadaslar olmus. gercı bu 3 urun bıle madden zorladı ve baska bısey kullanmayacaktım ama dedım yapmıskken tam olsun optimum whey almaya karar verdım. mağazlarda cok pahalı en ıısı ınternet sıtelerinden almak. ama bu sıte satışlarına taksit koyarsa bence cok cok iyi olur. k.kartına taksıt yapmanız halınce daha cok satıs yapacagınızı dusunuyorum. nedenmı? sıtenın bırısı oyle yapıyor ve mecburen oradan alacagım thums: evet fiyat kabarıyor taksıtte ama ayda 10 mılyon vererek bişey olmaz.

Arkadaşlar bugün 5lb Extreme Milk Chocolate ürünü elime geçti 71 servings yazıyor üzerinde, ancak haliyle ürünün çok çabuk bitmesini istemiyorum. Fit görünmek ve 7-8 kilo daha almak için kullanacağım bu ürünü, sizce kaç günde bir kaç defa kullanmalıyım? 7 aydır bb yapmaktayım kilo 68 boy 180.

Bana kalsa antrenman günleri 1 porsiyon, diğer günler yarım porsiyon, süt veya su ile. Bu konuyu baya bir araştırdım, sayfaları okudum ancak daha çok sipariş ve kargo meseleleri konuşulmuş bu konuda pek tatmin edici yazılar bulamadım.

Önerileriniz nedir?

Teşekkürler.

Antrenman'dan 45dk önce 250ml süt'e bir ölçek karıştırıp içtim, 2 saat sonra benim de midem bozuldu. Bir dahakine su ile deneyeceğim bakalım.

İdman yapmadığımız günlerde almak gerekiyormu? Ben 1 gün gidip 1 gün dinleniyorum. Bu ara dinlenmede almanın bir faydası olurmu?

İdman yapmadığımız günlerde almak gerekiyormu? Ben 1 gün gidip 1 gün dinleniyorum. Bu ara dinlenmede almanın bir faydası olurmu?

kas çalışırken hasar görür dinlenirken büyür..
bu yüzden hergün almalısınız..

yurtdisindan olan forum üyeleri...

optimumu 45 € dan daha ucuza alabilen var mi aranizda?

Protein fiyatlarindaki artisdan dolayi aslinda 45 € bile iyi fiyat ama yine de ögrenmek istiyorum..

selam arkadaşlar.yurt dışı fiyatı şu an 5 lb.55 euro,10 lb.95 euro.irlandadaki fiyat bu.10 lb.1 ay sonra elime geçicek.arkadaşın biri getiriyor sağolsun...yalnız kafama takılan bi şey var kullanımı konusunda.millet kendine göre kullanım belirliyo aslında ama benim kafamdaki sadece antrenman sonrası kullanımı.sizce nasıl?veya antrenman sonrası+off günü sabahı daha mı mantıklı?normal yollardan hiç değilse normala yakın protein alıyorsak bence bu kullanım yeterli gibi.bir de tavsiyem suyla kullanılması.sindirim daha kolay oluyor.sütle biraz hazm sorunu olabilir.suyla kullanımında karaciğer+böbrekler de fazla kasılmaz...

selam arkadaşlar.yurt dışı fiyatı şu an 5 lb.55 euro,10 lb.95 euro.irlandadaki fiyat bu.10 lb.1 ay sonra elime geçicek.arkadaşın biri getiriyor sağolsun...yalnız kafama takılan bi şey var kullanımı konusunda.millet kendine göre kullanım belirliyo aslında ama benim kafamdaki sadece antrenman sonrası kullanımı.sizce nasıl?veya antrenman sonrası+off günü sabahı daha mı mantıklı?normal yollardan hiç değilse normala yakın protein alıyorsak bence bu kullanım yeterli gibi.bir de tavsiyem suyla kullanılması.sindirim daha kolay oluyor.sütle biraz hazm sorunu olabilir.suyla kullanımında karaciğer+böbrekler de fazla kasılmaz...

optimum cok bilesenli whey proteini oldugu icin ve icerdigi BCAA'lardan dolayi antreman öncesi de öneririm.. sabah kalkinca ve idmandan sonra zaten vücut katabolik (kas yikimi) durumunda oluyor.. o yüzden hizli emilebilir protein yüklemek gerekiyor ve whey proteini de bu kosulda en ideali.. o yüzden off günü olsun olmasin sabah kalkinca almani mutlaka öneririm...

kutular cabuk bitmesin diye azar azar almani tavsiye etmem.. verim alman icin gerektigi gibi kullan derim..

yavas gidelim benzin cabuk bitmesinden ziyade, ben benzin bitmeden varalim hesabi gaz veririm ;)

yalnız türkiyedeki 5 lb.liğin fiyatına yurt dışındaki 10lb.liği alıyorsun.yanında shaker,t-shirt falan filan da hediyesi.nasıl ama....vay bee....gerçi bizim distribütörler de haklı abi onlarada bi ton masraf oluyo...fiyat o yüzden doğal tuzlu katkı maddesi yok:)

simdi siparis verdim yine ..10 lb 95 € + shaker ..yanina da protein bari falan yoluyolar genelde bir iki tane denemek icin..

gecen sipariste 120 gramlik kutuda esantiyon booster koymuslardi...

türkiyede gercek anlamda piyasada rekabet olusturamiosun cünkü hepsi mecburen birbirinden pahali...burada rekabet üst düzeyde ve o yüzden marketing anlayisi cok iyi olmak zorunda..

Merhaba arkadaşlar.
Forumu yaklaşık 20 gündür takip edip elimden geldiğince okuyorum. Böyle güzel bir forum için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle.

Ben de Optimum Whey almak istiyorum fakat Türkiye'deki fiyatlar malum. İzmir'deki Amerikan Pazarında bile fiyatlar fahiş denilebilecek düzeyde.
Bu konuda geçen sene atılan mesajlarda bazı arkadaşlar yurtdışından siparişin sorunsuz gerçekleştiğini söylemişler. Fakat son zamanlarda ups ya da fedexle gelen kargolarda bile problem çıkabildiğini duymuştum. Son zamanlarda sipariş veren ve ürün sorunsuz eline ulaşanlar var mı acaba? Sanırsam site adı vermek yasak bu nedenle güvenilir bir siteyi öm'den atarsanız sevinirim.

Saygılar.

Back
Yukarı