arkadaşlar bende Optimum Nutrition 100% Whey Protein'in 5lbs sini almak istiyorum. fakat bu ürün günde 2 parsiyon alındığında bile 39-40 gün idare eder. bu ürünü kullanırsam bana kilo artışı sağlar mı, sağlarsa da kaç kilo aldırır. bilgi sevirseniz sevirim..
Hocam sizin hesabınıza göre günde 156 gr. yain 5 ölçek Whey Protein almak gerekiyor. Bu yeni başlayan birisi için abartı değil mi sizce ?takriben 1.389 gr kilo aldırır..
şaka bitarafa 5lb.yi usulüne göre kullanırsanız 15gün kadar ancak gitmesi lazım..kilo aldırma konusuna tekrar gelirsek sonuçta protein ..ne kadar kas ekleyebilirseniz..
Hocam sizin hesabınıza göre günde 156 gr. yain 5 ölçek Whey Protein almak gerekiyor. Bu yeni başlayan birisi için abartı değil mi sizce ?
Optimum Whey ambalajı üzerinde kg. başına 2 gr. protein almanız gerekir diyor ama, hepsini Optimum Whey ile demiyor tabi. Besin ve Supplement karışımı ile bu rakama ulaşıyor onların hesabı.
Amacım ukalalık yapmak değil, daha yola bile çıkmadım sayılır... Ama bana yeni başlayana 150 gr. protein fazla gibi geldi, yazayım dedim.
Bu arada, ben su ile karıştırıyorum ve tadını beğendiğim için severek içiyorum.
Ancak çatal ile bardakta adam gibi karışmadığı için pet şişe çalkalayıp karıştırıyorum, çikolatalı süt gibi pürüzsüz oluyor.
Bu kadar dar bir aralıkta kullanmak, sizin tercihiniz mi yoksa bir yerlerde araştırma okuyup bu şekilde daha faydalı olduğunu mu öğrendiniz ?ben Kendi kullanımımı söyleyim.
Antrenmandan 30 dk önce 30 gr
ANTRENMANdan hemen sonra 30 gr
yatmadan önce 30 gr.
normal beslenmeden gelen proteinleride hesaplarsak bana yeterli oluyor.
Bu kadar dar bir aralıkta kullanmak, sizin tercihiniz mi yoksa bir yerlerde araştırma okuyup bu şekilde daha faydalı olduğunu mu öğrendiniz ?
Sesli olarak düşünüyorum...
Kasların antremandan sonraki off günlerde geliştiği söylenir hep. Eğer öyleyse, 2. veya 3. ölçeği antremandan sonraki sabah aç karınla alsanız nasıl olur ?
birde arkadaşlar protein tozunu daha iyi çözülsün diye .sıcak suyla karıştırmayın.çok garip bir şekilde köpürüp hamurumsu ,iğrenç bişey oluyorrrrrrr
veyron'un sabahları yediği yumurtayı ve diğer öğünlerde aldığı hayvansal proteini bilseniz![]()
Bu görüşe ben de katılmıyorum.hyper_Saol diez tamamladığın için.
üstte suyla iğrenç olunuyor denmiş ama madem başlık optimum whey katılmıyorum ben bu görüşe . Antrenman öncesi ve sonrası suyla içilmesi taraftarıyım ben. bir ölçek toz+yarım bardak su çözülmesi için yeterli tadı ve kıvamıda gayet yoğun oluyor.
bu ürün bu kadar tercih edildigine gore insanlarin bir bildigi var ama kimse bunun nedenini net aciklamiyor, ya da acikladi da ben mi atladim![]()
Bence "hype" diye tabir edilen abartılmış bir reklam veya pazarlama politikası söz konusu, "Gold Standart" tabirinin kendisi de pek mütevazı bir isim değil, ama bence adının altında kalan bir ürün değil. Ama diğer kaliteli markaların whey'lerine karşı müthiş bir üstünlüğü yok, ben genelde büyük miktarlarda alınabildiği için tercih ediyorum.
ben gainer kullanıyorum ama garastırmalarıma göre bu ürün direk kas yaptıgından daha mantıklı ayrıca sütle de karıstırılabiliyor
sadece bir tatlı kaşıgı 24 gr protein ki bu muthiş..
sabah kahvaltı yapamayan biri olarak kullanmam mantıklımıdır sizce?