Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar optimum proteinler gelmiş. haberiniz var mı

Evet geldiler ve içerisinde [Optimum Gol Standart Whey olarak] GDO içermiyormuş bunuda özellikle belirtiyorlar artık firmalar mail olarak göndermişler bana, "Tropical punch" aromalı alayım dedim bu sefer, sakın almayın! ben hayatımda bukadar iğren bir aroma görmedim şuruptan beter bir tada sahip, bu ders oldu bundan sonra double rich chocolate dışında bir aroma almıyacağım...

GOLD STANDART % 100 WHEY PROTEIN ( Kullanımı Hakkında )

Merhabalar;

Başlıkta ürünün ismini verdiğim gibi; GOLD STANDART % 100 WHEY PROTEIN ürünün kullnamak istiyorum ama kullanımı hakkında bilgi almak istiyorum.

Öncelikle kendi porgramı belirteyim;

Haftanın ilk 5 günü Pazartesi - Cuma olmak üzere bölgesel olarak bölünmüş programda çalışıyorum.

Çalıştığım gün ve bölgeler :

Pazartesi: Göğüs
Salı : Pazı
Çarşamba : Kanat
Perşembe : Arka Kol
Cuma : Omuz - Bacak

Düzenli bir şekilde yaklaşık 2 ay oldu çalışma programım, şimdi aldığım bu ürünün içinden doz belirlemek için birşey çıkmadı. Bu programa göre nasıl kullanım ve ne kadar ölçü, ne zman yani antreman öncesimi - sonrasımı. Ürünü nasıl tüketiceğimi açıkcası kullanım hakkında hiç bilgim yok detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

İYİ FORUMLAR.

Evet geldiler ve içerisinde [Optimum Gol Standart Whey olarak] GDO içermiyormuş bunuda özellikle belirtiyorlar artık firmalar mail olarak göndermişler bana, "Tropical punch" aromalı alayım dedim bu sefer, sakın almayın! ben hayatımda bukadar iğren bir aroma görmedim şuruptan beter bir tada sahip, bu ders oldu bundan sonra double rich chocolate dışında bir aroma almıyacağım...

abi bi önceki mesajımı okusaydın keşke :(

Merhaba arkadaşlar ben bu ürünü optimumun distribütörü olduğu ******nın online sitesinden almayı düşünüyorum. Ama kafamda birkaç soru var ?

1-2273 gram olanı haftanın 4 günü 2 ölçek,haftanın diğer 3 günü de 1 ölçek kullanırsak kaç gün gider? Yani bir ölçek kaç gram oluyor? (protein değerini sormuyorum)

2- Yüzümde çok sivilce var. Yağsız beslenmeme rağmen geçmiyor. Irsi olduğunu düşündüğümden kısa zamanda geçer diye fazla takmamaya çalışıyorum. Ama bu protein tozu sivilce yaparsa yüzüm daha berbat bi hal alır diye korkuyorum.

3- Ramazan ayında oruç nedeniyle ara veriyorum. 1 ay beslenme + uyku düzeni vs olmuyor. Kullanmış olduğum protein tozunun zararı olur mu diye düşünüyorum.

Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi forumlar...

Ben de yaklasik 20 gundur bu urununu kullaniyorum(Double Rich Chocolate 5lbs).

Su ile karistirinca tadi cok guzel olmuyor ama kotu de olmuyor. Yatmadan once sut ile birlikte iciyorum(yavas sentezlensin diye) o zaman tadi gayet guzel oluyor.

Diger aromalari henuz denemedim ama duydugum kadariyla Double Rich Chocolate en iyisiymis. Sizce daha iyi bir aroma var mi yoksa Double Rich Chocolate ile devam mi etmeli?

Antremana baslanmadan 1 saat önce ve gece yatarken kullansam nasıl olur sizce?
Antremanlarım aksam 8 gibi bitiyor yemeğimide bu saatlerde yiyiyorum.Hemen antreman sonrası alsam üstüne yemek yesem midenin sindirmesi zor olur diye düşündüm.Gece yataken kaslarında dinleneceği için gece yatmadan içmek iyi bir fikir gibi geldi.

Sizce nasıl bir program uygulamalıyım.En iyi verimi nasıl alırım?

Son düzenleme:
Antremana baslanmadan 1 saat önce ve gece yatarken kullansam nasıl olur sizce?
Antremanlarım aksam 8 gibi bitiyor yemeğimide bu saatlerde yiyiyorum.Hemen antreman sonrası alsam üstüne yemek yesem midenin sindirmesi zor olur diye düşündüm.Gece yataken kaslarında dinleneceği için gece yatmadan içmek iyi bir fikir gibi geldi.

Sizce nasıl bir program uygulamalıyım.En iyi verimi nasıl alırım?

Benim uyguladigim belli bir program yok. Genelde gun icindeki durumuma gore degisiyor ama her gun aksatmadan en az 2 kere protein tozu aliyorum bunlarda antremandan once ve antremandan sonra oluyor.

Bunun yaninda genelde yatmadan once iciyorum ki uyudugum sure boyunca vucut protein sorunu cekmesin. Bunun disinda eger sabah kahvalti edecek vaktim olmadiginda hemen suya 1 olcek koyup iciyorum ki vucuda hizlica karissin diye. Ancak bu genelde cok nadir oluyor, normalde kahvaltiyi olabildigince uzun tutmaya calisiyorum. Bazen de yanimda ara ogun olarak goturebilecek bir sey yoksa yanima biraz protein tozu alip okulda hazirliyip iciyorum.

Yani kisaca protein tozu kullanma seklin biraz da senin programinla alakali. Protein tozu kullanmak yerine normal besinleri olabildigince kullanmak daha iyi. Bu yuzden iyi beslendigin surece antremandan once ve sonra protein tozu kullanman yeterli olacaktir.

Ancak yemek hazirlamaya cok vaktin yoksa ara ogunleri protein tozu ile gecistirebilirsin. Her 3 saatde alinan 30 gr protein yeterli. 1 seferde 30 grdan fazla protein almamaya calis, yoksa aldigin fazla proteinler vucutda yag olarak depolanir.

yaklaşık 5 aydır vücud geliştirme çalışıyorum bende bu protein tozunu alıcaktım fakat bi eczacı tanıdığım bunların zararlı olduğunu ileride böbrek ve akciğer hastalıklarına neden olduğunu ve hemen hemen bütün organların erken yaşlanmasına sebep olduğunu söyledi. Bana pek doğru gibi gelmedi çünkü kullanmamı pek istemediğini söylemişti daha öncelerde.. Acaba bu konu hakkında tam bilgisi olan biri cevap verebilir mi ?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementlar-ve-kullan-mlar-le-t11372.html Arama butonunu kullanarakta birkaç başlığa ulaşarak gerekli bilgiyi alabilirsiniz.Protein tozunun böyle bir etkisi söz konusu değil.Tamamen yanlış yönlendirme.Nedendir bilinmez bilende bilmeyende bu konu hakkında çok yorum yapıyor insanlar yanlış bilgilendiriliyor.Araştırmacı olmakta fayda var.

Merhabalar;

Başlıkta ürünün ismini verdiğim gibi; GOLD STANDART % 100 WHEY PROTEIN ürünün kullnamak istiyorum ama kullanımı hakkında bilgi almak istiyorum.

Haftanın ilk 5 günü Pazartesi - Cuma olmak üzere bölgesel olarak bölünmüş programda çalışıyorum.

Düzenli bir şekilde yaklaşık 2 ay oldu çalışma programım, şimdi aldığım bu ürünün içinden doz belirlemek için birşey çıkmadı. Bu programa göre nasıl kullanım ve ne kadar ölçü, ne zman yani antreman öncesimi - sonrasımı. Ürünü nasıl tüketiceğimi açıkcası kullanım hakkında hiç bilgim yok detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

İYİ FORUMLAR.

arkadaşlar yardım edicek olan var mı?

arkadaşlar yardım edicek olan var mı?

Kutunun icinde bir olcek olmasi lazim. O olcegi goremiyor olabilirsin cogu zaman tozlarin icinde kalmis olur. Kutunun icine bakarsan o olcegi bulursun, cunku olceksiz satacaklarini sanmiyorum.

Kullanima gelirsek her gun ihtiyacin oldugu kadar kullanmalisin. Antreman yapsanda yapmasan da beslenmene dikkat etmek zorundasin. Yani off gunlerinde bile iyi beslenmelisin.

Ancak soyle bir sey var bu spora daha baslayali 2 ay olmus. 2 ay henuz cok kisa bir sure, 1 yildan once ek besin kullanilmasi iyi degil. Zaten ilk yil herhangi bir ek besin kullanmadan normal besinlerle beslensen bile gelisme goreceksindir. Bu yuzden protein tozu kullanmaya daha sonra baslasan bence daha iyi olur, ama tabi sen bilirsin.

Bu arada gunde ister 2 kere ister 4 kere kullanirsin, o sana kalmis. Antremandan 1- 1.30 saat kadar once ve antremandan hemen sonra kullanilmasi en iyisidir bence.

fiyatı maliyetinden dolayı 10 TL artış gösterdi ücreti 145 TL olarak stoklarda bulunmakda.

Aspartam yok, sucralose kullanılıyor.

Mertakb ne maliyetinden bahsediyorsunuz ? 10 tl az bir artış değil.
ayrıca bu başlık çöpe dönmüş ürünle ilgili yorumlar değil protein tozuyla ilgili soru ve cevaplarla dolu, neden bu soruları protein tozlarıyla ilgili olan başlıklarda sormuyorsunuz ?

bu ürünün çikolatalısını kullanıyorum. tadı inanılmaz güzel. su veya meyve suyu ile içiyorum. kolay karışıyor. bir bardağın içinde kaşıkla bile karıştırabilirsiniz. tavsiye ederim.

Aynen tadı çok başarılı..Acaba bu tozu sadece bigünde yüzmeye gidyrm 1 saat fln sürüyo o günde almalımıyım yüzme bittikten snra?

Merhabalar;

İYİ FORUMLAR.

Sabah kalkar kalkmaz su ile bir ölçek, antremandan hemen sonra su ile 1 ölçek alman yeterli olur bence. Multi vitamin kullanmaya da özen gösterin. Ayrıca C vitaminini eksik etmemelisin.

Aynen tadı çok başarılı..Acaba bu tozu sadece bigünde yüzmeye gidyrm 1 saat fln sürüyo o günde almalımıyım yüzme bittikten snra?

Her gun kullanman en iyisidir. Ben haftada 4 gun antreman yapiyorum ama yine de bu urunu haftada 7 gun kullaniyorum. Ancak yuzme bittikten sonra illa almana gerek yok. 3 saat arayla 30 gr kadar protein alman yeterli olacaktir.

arkadaşlar;

****** dan çikolatalı aromasını aldım
fakat incelediğimde ön yüzündeki aroma yazısının ve arka yüzündeki besin değerlerinin etiketle yapıştırma olduğunu görünce endişelendim.
distrübütörden sahte, değiştirilmiş ya da ambalajlanmış ürün diye düşünmek istemiyorum :(:mad:
sizce durum normal midir, yada son partiden alışveriş yapanlar da da aynı durum görülmüş müdür?

Eklentiler

• IMG_4619.jpg
    IMG_4619.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 392
  • IMG_4620.jpg
    IMG_4620.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 380
  • IMG_4621.jpg
    IMG_4621.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 376
  • IMG_4622.jpg
    IMG_4622.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 376
  • IMG_4623.jpg
    IMG_4623.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 354
  • IMG_4624.jpg
    IMG_4624.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 365
  • IMG_4625.jpg
    IMG_4625.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 353
  • IMG_4626.jpg
    IMG_4626.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 355
  • IMG_4627.jpg
    IMG_4627.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 362
Sahte değildir yakomoz gıda getiriyo ürünü zaten öyle bi kumar oynamazlar ;) Benimki 5lb benmkindede besin değerleri yapıştırma ( Türkçe çeviri benimki) ama seninkidede bişi yoktur rahat ol

ya bunun icinde bir ölcekte 4 gram da glutamin varmıs. fazladan glutaminin yan etkileri var mı?
gunde 10grm glutamin alsak mesela , cunku bende 1000grm lık glutamin var , eger ona ihtiyac duymazsak optimum 100/100 whey d glutamin var die , o zaman glutamini bosuna aldım demektir...

Back
Yukarı