TurkishIron
Üye
Güvenlik bandi benimkindede yokdu bence normal bu ben yurt disinda yasiyorum ve burada sahte optimum satilicagini sanmiyorum
şimdi 70 cc su için bi ölçü orda kutudaki protein tozunun öz kütlesini bulup sonra o 70 cc lik hacimle çarptığın zaman kaç grama tekabül etttiğini bulursun yani en azından yanlış hatırlamıyorsam böyleydibenim kafama takıldı. içinden çıkan ölçeğin üstünde 70 cc yazıyor. bu da 70 grama tekabül ediyor. 1 scoop 30,4 gr dedikleri için ben bu ölçeğin yarısı kadar protein kullanıyorum her seferinde. doğru mu yapıyorum.
simdiye kadar bu urununun duble cıkolatalım 5 bl olanından 1 kutu kullandım yaklasık 7-8 kg aldım. bunun yanında amino asit kullanmalımıyım tavsıyenız nedır. bide bu urunu nerden temın edıcem her yerde stokta yok dıyo
Aşağı yukarı,Optimum nutrition ürünlerini bir yıldır kullanıyorum.Kendi vücudumda inanılmaz gelişmeler oldu ve giderekte artıyor.Bu beni çılgına çeviriyor ve beni inanılmaz duygulara sahip olmama neden oluyor.Kendi yeteneklerimi ,kendime keşfetmesini öğreten ,büyük usta ve hocamada ayrıca teşekkür ederim.Her sabah yataktan kalkerken,en iyisinin en iyisi olacağım diye kendimi konsantre ediyorum.5lbs Gold proteinini 10 gündür kullanıyorum.Gold protein en iyisinin en iyisi olma arzumu çok daha körüklüyor.Buradan tüm hızlı gelişme aşığı tüm sporculara tavsiye ederim.Kesinlikle paranız sokağa gitmez.Geçen gün body fanilamı giydim,kız arkadaşımla bir gösteriye gittik.İnsanların bana bakmaları ve benim yaşıtım kızların bana sarkması benim çok hoşuma gitti ama kız arkadaşımın hiç hoşuna gitmedi.Atletle gezmemi yasakladı.Yahu bu kızlardan ne çekiyoruz böyle.Bırakında bunca terin ve acının keyfini yaşayalım.Anlamıyorlar bizi.
Sibel aşkım ,seni çok seviyorum.Kalbim seninle.Bırakta bu işin keyfini çıkartalım biraz.Kavga etme artık benimle,biraz anlayışlı ol.
ebay.uk den on whey 5 lb sipariş verdim kargo dahil 60 dolar