Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bende yeni sipariş verdim 2 kişi 4.5 kilo olanından alacaz sonra 2 ye bölecez daha ucuza geliyor öyle :D bakalım kullanınca yorumları yazarım

benim kafama takıldı. içinden çıkan ölçeğin üstünde 70 cc yazıyor. bu da 70 grama tekabül ediyor. 1 scoop 30,4 gr dedikleri için ben bu ölçeğin yarısı kadar protein kullanıyorum her seferinde. doğru mu yapıyorum.
şimdi 70 cc su için bi ölçü orda kutudaki protein tozunun öz kütlesini bulup sonra o 70 cc lik hacimle çarptığın zaman kaç grama tekabül etttiğini bulursun yani en azından yanlış hatırlamıyorsam böyleydi :D

simdiye kadar bu urununun duble cıkolatalım 5 bl olanından 1 kutu kullandım yaklasık 7-8 kg aldım. bunun yanında amino asit kullanmalımıyım tavsıyenız nedır. bide bu urunu nerden temın edıcem her yerde stokta yok dıyo

Sımdı soyle bır durum var.. Kullandıgın urun zaten 2.5 kg bıle etmıyorken sen tutup bu urun sayesınde 7-8 kg aldım dıyorsun.. Daha objektıf ve mantıklı olalım lutfen.. Urunu mucıze gıbı gostermeyelım.. Ha hakıkatten cok ıyı urun ama senın verdıgın ornekte alakasız abartı.. Urunu kullanıp senın kadar kılo alamayanda tutar tozu kotuler sonra.. ;)

Bu arada bır ınternet satıs sıtesındekı urun yorumunu asagıya yazıyorum.. Bıraz eglenelım.. :D
Adamın kafa ıyıymıs her halde.. Yada cıddı olursak satıcı ve malı sattırmaya calısıyor.. Tabı bız gulmemıze bakalım.. :D

Aşağı yukarı,Optimum nutrition ürünlerini bir yıldır kullanıyorum.Kendi vücudumda inanılmaz gelişmeler oldu ve giderekte artıyor.Bu beni çılgına çeviriyor ve beni inanılmaz duygulara sahip olmama neden oluyor.Kendi yeteneklerimi ,kendime keşfetmesini öğreten ,büyük usta ve hocamada ayrıca teşekkür ederim.Her sabah yataktan kalkerken,en iyisinin en iyisi olacağım diye kendimi konsantre ediyorum.5lbs Gold proteinini 10 gündür kullanıyorum.Gold protein en iyisinin en iyisi olma arzumu çok daha körüklüyor.Buradan tüm hızlı gelişme aşığı tüm sporculara tavsiye ederim.Kesinlikle paranız sokağa gitmez.Geçen gün body fanilamı giydim,kız arkadaşımla bir gösteriye gittik.İnsanların bana bakmaları ve benim yaşıtım kızların bana sarkması benim çok hoşuma gitti ama kız arkadaşımın hiç hoşuna gitmedi.Atletle gezmemi yasakladı.Yahu bu kızlardan ne çekiyoruz böyle.Bırakında bunca terin ve acının keyfini yaşayalım.Anlamıyorlar bizi.
Sibel aşkım ,seni çok seviyorum.Kalbim seninle.Bırakta bu işin keyfini çıkartalım biraz.Kavga etme artık benimle,biraz anlayışlı ol.

Son düzenleme:
yeni aromları çıkmıştır bu ürünün
White chocolate
cake batter(şuana kadar sadece bodybuilding.comd a vardı, artık tüm amerikada)
not: bu aromalar şimdilik sadece abd e satılacaktır

ben bodye birkaç hafta ara verdim, iki tane 900gramlığım var, başlayınca onları kullanıcam. sizin tavsiye ettiğiniz kullanım türü nedir. spordan önce 2 spordan sonra 2 ölçek mi, yoksa 1 + 1 ölcek mi? teşekkürler şimdiden.

spordan sonra mutlaka kullanmalısın(1 ölçek)
spordan önce kullanma da anti katabolik etki gösteriyor bende hemde baya bir etkili
bence spordan önce 1 sonra 1 ölçek alman uygun
spordan 30 dakika önce 1 ölçek su ile, spordan sonra 1 ölçek üzüm suyuyla
içtikten 30 dakika sonra da yemek iyi olur bence

Az önce 5lbs+2 lbs lik iki kutusunu 150liraya aldım toplam 7lbs 150tl.
Bazen çok uygun şeyler düşüyor, sürekli takip etmek lazım.

bu üründeki şeker miktarında bulunan GDO dan dolayı Türkiye ye girişi yasaklanmış
ancak daha sonra ise düzeltmişler buy durumu sağlık bakanlığından onay bekleniyormuş

günde iki ölçek kullansam 5lb olanı ne kadar süre gider arkadaşlar, bilgisi olan var mı? maddi imkanlarım biraz kısıtlı da her ay almam mı gerekecek acaba?

daha önce bir kutu 2 lb çikolatalı kullandım yurtdışından getirtmiştim 28 servis di az önce yine 2 lb aldım Türkiye den bu vanilyalı 32 servis yazıyor ve 65 tl sanırım böyle daha kaarlı oldu

Ben kesinlikle Rocky Road Mountain aromalısını önermem. Erimiş çikolatalı kremanın bozuk versiyonu gidiydi. 5lbs alınca zoraki bitirdim. Kesinlikle kahvelisini denemek istiyorum hele bir Türkiye'de satışa çıksın da :D

Google dan distribütörünü arat. Sana direk şurdan al diyemem forumda yasak bildiğim kadarıyla. Bulduğun kaynakta netten veya gidip alabileceğin yerler var. Hemde uygun fiyatlara. Ben öyle yapıyorum. Benim aldığım yer kadıköyde. İlgilenirsen mesaj at tarif edeyim.

Back
Yukarı