Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bu ürünü 1 aydır kullanıyorum tadı karışımı gerçekten çok iyi.antreman bittikten hemen sonra 300 ml yarım yağlı sütle içiyorum. antremandan 1 saat sonrada yine aynı ölcüyle içiyorum.kullanımımda yanlışlık varsa arkadaslarım düzeltsinler pek bi katkı sağlayamadım evet ağırlık artışı sağladım ama hacimde pek birşey değişmedi.destek olarak başka supplement ne kullanmalıyım yada kullanımımda değişiklik yapmalımıyım yada sabahları aç karnınada bir porsiyon daha içeyimmi görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar

DeMiR44 antreman bittikten hemen sonra ve antreman bittikten 1 saat sonra alıyorum yazmışsın, bu kullanım şekli yerine antremandan yarım saat önce ve antremandan yarım saat sonra alman daha doğru olur, senin kullandığın şekilde olursa yanlış olur çünkü vücut 1 defada 30 gr proteinden fazlasını ememez ve sen ilk dozdan 1 saat sonra birdaha alıyorsun ve büyük ihtimalle ikinci dozu çöpe atmış oluyorsun, hacim için ise ne kadardır bu sporu yapıyorsun bunu bilmek lazım, örneğin yeni isen hemen fayda görmeyi beklememek lazım, ve aynı zamanda biraz daha hacimli görünmek istiyorsan creatin alabilirsin vücudun daha şiş bi şekilde dolaşırsın en azından kendini hacimsiz hissetmezsin, çünkü creatin kaslarda şişkinlik hissi ve sürekli bi gerginlik yaratıyor ve buda insanın hoşuna gidiyor.

Tam almaya niyetleniyorum bu tozu,yok sivilce yapıyormuş vs.:(
Kullanan arkadaşlardan sivilce hakkında yorumlarını almak isterim.
Sivilcelerden kurtulmak için 6 ay roaccutane kullandım,bir daha uğraşamam sivilce vs.:(
Günde 1 ölçek(hadi sadece antrenman günü 1 ölçek olsun) kullansam yine sivilce yapar mı?
Bu roaccutane denen illetten çekmeyen bilmez.

Son düzenleme:
Otkakönmişkılıç, sivilce problemi illaki bu protein tozundan kaynaklanıyor diyemeyiz, ama genel olarak diyebilirimki yağlı yiyecekler ve çok miktarda besin tüketiyorsan, sivilce problemi olması olası, birde yaşından dolayıda sivilce olması normal, genel olarak yağları biraz uzaklaştır beslenmenden, ve tabiki sivilce probleminin tamamen düzelmesi için yaşının en az 25 civarına ulaşmasını beklemen gerekir.

Tam almaya niyetleniyorum bu tozu,yok sivilce yapıyormuş vs.:(
Kullanan arkadaşlardan sivilce hakkında yorumlarını almak isterim.
Sivilcelerden kurtulmak için 6 ay roaccutane kullandım,bir daha uğraşamam sivilce vs.:(
Günde 1 ölçek(hadi sadece antrenman günü 1 ölçek olsun) kullansam yine sivilce yapar mı?
Bu roaccutane denen illetten çekmeyen bilmez.

o ilaç berbat birşey dudakları felan patlatıyor az çok biliyorum bu protein tozu bendede sivilce problemi olmasına rağmen bende sivilce yapmadı su ile içmeni öneririm.

optimum wheyi kullanmaya başlayalı tam bir ay oldu antreman günleri antremandan 2 saat once 1 ölçek whey 45 dakka öncede 4 adet 3001 amino , antremandan hemen sonra 1 olçek whey ve onunla beraber 4 adet 3001 amino alıyorum, antremanın ertesi günü sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek whey olarak kullanıyorum. Fakat anladığım kadarıyla antreman sonrası whey'i ve aminoyu birlekte almam yanlışmış galiba bugünden itibaren antremanın hemen sonrasında 1 ölçek whey 1 saat sonrada 4 adet 3001 amino alacam

bende kullandım 6 ay roaccutane anlayabılıyorm senı 5 aydır optımum kullanıyorm 5. kutu sanırım sırtımda 1 2 tane sıvılce yaptı o kadar onun dısında yuzumde bır problem yasamadım ve 6 ay kullanıp 3 ay her seye ara vererek devam edıyorum bu arada proteinin yanında creatın ve amıno da alıyorum..

lazzist kutu açılmadan ne kadar durabilir net bir bilgim yok ama şöyle söyleyebilirim, ben GNC nin daha önceden kullandığım bi protein tozunu son kullanma tarihi 2 yıl geçtikten sonra tekrar kullanmaya başladım ve kutuyu bitirdim ama herhangi birşey olmadı, ama yinede böyle kullanılmasını tavsiye etmiyorum, okuyan arkadaşlara kötü örnek olmasın.

arkadaşlar bu ürünün içinde glutamin var acaba bu miktar glutamin günlük ihtiyaç için yeterli mi yoksa artı glut. almalı mıyız

çilek&muz un tadı süper
çikolatalıyı zorla içiyodum resmen baymıştı artık ama çilek&muz şahane tavsiye ederim

internetten araştırdım bende;
en az 5g diyor günlük,(ağır antreman sonrası)10gr da sınırmış.Eğer 10gr geçilirse karaciğerde toksik etki yapaıyormuş.
protein tozunu günde 3 ölçek kullananlar var (hatta bazıları daha da fazla).ilave glutamin alanların sayısıda epey var.onlarında günde 2 ölçek (10gr) aldıgını varsayarsak.toplamda günlük 22 gr glutamin yapıyor.eğer senin yazdığın gibi 10 gr dan fazlası toksit etki yapıyorsa bu şekilde kullanan arkadaşların karaciğeri çoktan iflas etmiş olması lazım.bu şekilde kullananların da bir ön bilgiyle bu tarz bir kullanım yaptıklarını varsayarsak acaba senin verdiğin bilgimi doğru yoksa günde ortalama 20 gr glutamin alanların vay haline mi

Evet dibindeymiş.
943 gr,tropik meyveli,75 tlye aldım.Adam bana uzun bir süre gelmeyeceğini söyledi bu ürünün.
Son 1 adet tropik meyveli kaldı aldığım yerde.

Bugune kadar hep çikolatalısını kullandım gayet iyi karışımda topaklanma yok.Fakat değişiklik olsun diye Çilekli sin aldım bakalım yarın deniyicem tadını ve karşımın hakında bildiklerimi sizlerle paylaşırım.

spordan yeni geldim. 150 ml vişne suyuna iki kat zengin çikolatalı dan 50 gr kadar karıştırdım. biraz çalkalayınca çok köpürdü.suyla böyle olmuyordu. ama tadı muhteşem oldu :D vişneli- kakaolu pasta kreması yer gibi oldum. tavsiye ederim :D

Back
Yukarı