Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Eline uzun bir bıçak al ve kutunun içine daldır kesin kaşığı oralarda bir yerlerdedir. Çıkan kaşığı tam tepeleme doldur ve parmağınla üstündeki kaşıktan taşanları temizle. İşte o 1 ölçek oluyor.

hehe demesen ilkel yollarla kullancaktım :D bide ölçeğin bi çizgisi var acaba oraya kadar mı ?

bu arada Extreme Milk Chocolate yı denedim suyla değilde sütle iyi gidiyo

İlk başta suyla içtim bi tuhaftı tadı sonra baktım üstünde süt de olabilir yazıyo ondan denedim :D sütle içmem aldığım verimi o kadarda etkiler mi ? ona göre kesin bi karar verip o şekilde devam ediym

Ben yaklaşık 12 kg kadar double chocolate lı olandan kullanmıştım. İlk 3-4 içişte suyla sorun olabilir sonra alışırsın ayrıca süper çözünür suda. Şu anda çilekli-muzlu kullanıyorum bitsin yeniden çikolatalıya geçicem bu çikolatalı gibi tam olarak bazen çözünmüyor. Ama tadı milkshake gibi içmek isteyene. Ayrıca Rocky Road Mountain diye bir aroması daha var onunda 2.3kglik olanını bitirdim ve tadı bana göre hiç de güzel değildi. Erimiş çikolatalı kremşanti gibiydi. Bence ya çilekli-muzlu alın yada double chocolate.

Peki Sıcak Suya Katsak Birşey olurmu ? protein değerlerini felan kaybedermi ? bişey olmuyorsa en azından sıcak içmiş olalım daha iyi.. soguk suyla bı acayıp oluyo :)

Tamamdir saol keşke bundan önceki mesajında bu kadar açik ve bu tavırda olsaydı.

Son cümle gayet açık ve net, nasilki samimi olmadigimiz bir insanin suratina karşi bu kabalikta bir cümle kuramiyorsak bunu forum vb yerlerdede yapamayiz. Bu minvalde bir cümleydi.

Arkadaşlar bu ürünün 1 Lb olanını getirttim 43 tl 'ye geldi bana, bi alışveriş sitesinden, bakalım denedikten sonra yorumlarımı yazacağım size.:)

yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu süre içinde verim açısından bir şey diyemesemde tadı güzel çilek&muzlu aldım.Açıkçası tadını kötü bekliyodum ama sandığımdan cok daha güzel çıktı (ailecek içiyoruz :D:D şaka tabiki 1grmını bile vermem kimseye)

Elimdeki Universal whey bitti, bugün Optimum alıcam, kalitesi üzerine tartışacak birşey yok gibi fazla, peki hangi aromalıyı tavsiye ediyorsunuz. İçimi daha rahat olan hangisi..?

Elimdeki Universal whey bitti, bugün Optimum alıcam, kalitesi üzerine tartışacak birşey yok gibi fazla, peki hangi aromalıyı tavsiye ediyorsunuz. İçimi daha rahat olan hangisi..?

ben dahil,çoğunluk çikolatalıdan yana kullanmış tercihlerini,genelde çilek muzlunun tadını yapay bulanlar var,birkaç kişi de çilek muzlu olanı karıştırınca biraz köpürme yaptığını belirtmiş.beğenenlerde var tabiki.ama herşeye rağmen bu damak zevkidir sana güzel gelen bana gelmeyebilir.önemli olan alacağın ürünün kalitesi,içeriği,firmanın güvenilirliği ki optimumu seçmekle bence iyi yapmışsın.

1 tane 2 lbs lik bitirdim cikolatalı gayet güzeldi ilk kullandıgım supplement oldugu ıcın tadı cok garip gelmişti ve suanki 2.3 kg lık kutum cilek muzlu. Bunu tuketmeye alıstım ve cikolatayı arar oldum. Bıyerden sonra ıkı aromada bayıyo ama bence cikolata daha bı güzel bu cilekli muzlu fazla şekerli geldi bana. Birde söylemeyi unuttum hemen ekliyim Cilekli ne hikmetse köpürüyo. Ama cikolata aroması bunu yapmıyordu . ( cok bır bılgım yok ama belkı kötu bı yanı vardır bunun )

Son düzenleme:
Pınar'ın şu dışı pembe olan yağsız sütüyle karıştırdığım vakit topaklanma oluyor, suyla sorun yok ama sütleyken böyle bir problem var. Bunu yaşayana var mı?
Ürün double rich chocolate ve netrition'dan alınma

evet bendede çilekli muzlusu bunu yapıyor valla içimden 25-30 saniye kadar sayıyorum calkalıyorum...
süt degilde meyve suyuyla filan prob yok ama...

Bugün 75 liraya 1 kg'lık Vanilyalı Optimum whey aldım.
İlerleyen aylarda vücudumdaki olumlu etkilerini yazabilirim umarım..

Pınar'ın şu dışı pembe olan yağsız sütüyle karıştırdığım vakit topaklanma oluyor, suyla sorun yok ama sütleyken böyle bir problem var. Bunu yaşayana var mı?
Ürün double rich chocolate ve netrition'dan alınma
Shaker kullanıyorsan topaklanmasını engellemen çok zor,mikser kullanırsan alttaki alıntıdaki gibi köpürme oluyor.Ama herhangi bi kütleye rastlamıyosun içerken.
Bende çikolatalısını kullanıyorum ama robotun mixer inde karıştırdığımda onda da köpürme oluyo
Besini milkshake olarak alıyosun daha ne istiyorsun :D

bench_O

casparov2,,,netrition.com'dan aldım, sadece geliyormu diye kontrol etmek için, artık daha fazla miktarlı olanından alabilirim,,,bu arada daha kullanmadım, yorumları yazacağım herkese,

Back
Yukarı