Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bende almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var şimdi bu optimum sayfasındakileri okumadan once benim bildiğim gece yatmadan mutlaka protein alınmasıydı gece boyunca protein isteğini karşılasın diye ancak 93 sayfayı okuyamasamda bazı mesajlarda yatmadan once içmeye gerek yok gibi ifadeler gordum 50 gr civarı beyaz peynir yeterli olur mu bunun için eğer gece içmessem antremandan sonra alıcam sadece 1 ölçek buda işe yarar bi etki gösterir mi gunluk çok fazla protein alabildiğim yok 400-500 gr tavuk veya kırmızı et yiyorum onun haricinde okulda yediğim doner veya karışık sandviç kahvaltıda kaşar sucuk bunlarında ne kadarı proteinse artık..şimdiden teşekkürler

Forumda amino ile kombinasyonlarını bir kaç bölümde okudum fakat buraya da kullanmak istediğim şekli yazmak istedim fikir verirseniz sevinirim.

Amino 3001 ile beraber kullanırken , antrenman günleri , antrenmandan önce amino , antrenmandan hemen sonra amino , 30 dk sonra optimum , birde sabahları kalkınca optimum şeklinde düşünüyorum.
Sizce uygunmudur?

arkadaşlar optimum whey proteini alacağım fakat internet sitelerinde fiyat farkları var 30-40 ytl kadar.ucuz olanların sahte olma ihtimali var mı?optimum whey alabileceğim güvenilir bi site adresi verirseniz sevinirim ,teşekkürler...

yani bu sadece kaliteli bir whey dir nitro-tech ise bir seviye ilerisidir
eğer uzun süredir bu sprou yapıyorsan ve artık normal wheyleri geçeyim diyorsan nitro tech iyidir
ancak ben senin yerinde olsam dymatize firmasının wheyine bakardım, içerik olarak bunun gibi çoktan aza doğru sırasıyla izole, konsantre ve hidrolize whey içeriyor
ben senin yerinde olsam dymatize alırdım

Kutunun içinden çıkan ölçegin tam dolu hali 1 ölçeğe eş değer.

Forumdan edindiğim bilgilere göre;

Sabahları , antrenmandan 30 dk sonra ve gece yatarken 1 er ölçek içebilirsin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:20 ----------

kombinen güzel ancak gece yatmadan önce protein kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim MERAKLI , peki sabah yada gece yatarken alınan whey arasında tercih yapmak gerekirse , sen hangi öğünü tercih ederdin ?

idmandan 45 dk önce bir ölçek idamandan 1 saat sonra 1 ölçek içsem nasıl peki?hepsi burada.com da ürün bilgisinde öyle yazıyor da.ne dersiniz

idmandan 45 dk önce bir ölçek idamandan 1 saat sonra 1 ölçek içsem nasıl peki?hepsi burada.com da ürün bilgisinde öyle yazıyor da.ne dersiniz

Antremandan önce almana gerek yok. Antremandan önce yediğin karbo + protein agırlıklı ögün yeterli olacaktır. Onun yerine sabah, uyandıktan hemen sonra, üzüm suyu ile birlikte içmeni tavisye ederim. Hem gece boyu aç kalan vücudunu beslersin hem de boşalan glikojen depolarını doldurursun. 2. ölçeği de antremandan hemen sonra ya üzüm suyu ile ya da su ile içersen güzel olur.

Whey proteinin undenatured (amino asit deişime uğramamiş hali) olmasi herşeyden önemli vücudunuzda tam anlamiyla işe yaramasini istiyorsaniz
benden söylemesi

Şöyle örnek verebilirim yumurta pişmeden önce amino acid olarak doğaldır yani undenatured tir,piştikten sonra aminoacid doğallını kaybeder denatured olur

whey proteinin işleniş haliyle direkt olarak etkili .Teknoloji çok gelişmekte

Şuanda dünyada onlarca marka var ve hepsi birbirleriyle yarışmakta teknoloji olarak

Bizdekilerde yok 5 gram bcaa var yok şu kadar glutamin var

U.S.A da bir web sitesinin verdiği ödül bizde refarans olarak alınmakta

Düşünün sadece ABD de 100 den fazla marka var bizde sadece 8-10 civarı bazı markaları hiç saymıyorum bile

Tabi ülkemizde satılan ürünlerde her zaman kafamız karışmakta işte yine bu bodyform da bazı arkadaşlarında bahsettiği gibi yok etiket sonradan yapıştırma yok hammadde geliyor burada paketleniyor v.b bir sürü söylenti.
Tabii bizlerinde kafası karışmakta

sevgili erencem,

bu konuyla ilgili açacağın yeni bi başlık olursa (burada off topic bi muhabbet olmasın diye), çok makbule geçer bence. irdelenmesi gerekli bi durum diye düşünüyorum. senin teşekkür butonunu ben kesin yorarım :D

her zaman reklamdan ziyade doğallık taraftarı olduğumdan dolayı ilgimi çekti dediklerin. bu konudaki bilgilerini yeni bi yerde paylaşırsan çok faydalı olacağını düşünüyorum. önemli olan çok kişinin inandığı değil de doğru olandır bence. tüm markalar eleştirilmeli.

saygılarımla.

sevgili erencem,

bu konuyla ilgili açacağın yeni bi başlık olursa (burada off topic bi muhabbet olmasın diye), çok makbule geçer bence. irdelenmesi gerekli bi durum diye düşünüyorum. senin teşekkür butonunu ben kesin yorarım :D

her zaman reklamdan ziyade doğallık taraftarı olduğumdan dolayı ilgimi çekti dediklerin. bu konudaki bilgilerini yeni bi yerde paylaşırsan çok faydalı olacağını düşünüyorum. önemli olan çok kişinin inandığı değil de doğru olandır bence. tüm markalar eleştirilmeli.

saygılarımla.

Haklısın teşekkürler gameover

Back
Yukarı