Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
glutamin çok önemli ve çok kullanılan bişeymiş. Hatta (geçen gün Despo'nun yazısında okumuştum burdan selamlar :) ) vücud yeterli glutamini bulamazsa kasları yakıp alıyomuş. Fazlasının zarar wereceğini sanmam , zaten vücuda fazla gelirse fazla aminoasiti dışarı atıyosun. Bu arada içinde glutamin ve bcaa olması çok iyi bişey . Benim gibi yeninin üstü sporcuların extradan aminoasit amasına gerek bırakmıyor ;)

aslında her whey in içinde bcaa ve glutamine var
yeni bir sporcunun buna dahi ihtiyacı yok
ben olsam
ilk 4 ay boş
4-8 arası whey
8 den sonra glutamine ve megadyne(eczlerde satılan vitamin) ekleyerek giderdim, elbette 20 yaş üstüyseniz 1yıldan sonra creatin, 30 üstüyseniz de ilerde testesteron artıcı etkili olabilir

selam arkadaslar, forum a yeni uye oldum. spora da yeni basladim. Optimum Whey 100% Whey Gold Standart aldim fakat icinden cikan olcekten bahsediyorsunuz genelde, benimkinin icinden bir olcek cikmadi ve nasil olceklendirecegim konusunda kafam karisti, antrenmandan sonra 28.4 gr yani yaklasik 30 gr almayi dusunuyorum bunun icin ne onerirsiniz? cay kasigi mii yemek kasigi mii kepce mii :D

sunyulash
elini yıka sonra iyice kurut(su, nme kalmadığına emin ol)
sonra daldır elini protein tozuna ve ara, mutlaka bulursun
Optimum yada twinlab'ın kutusunda taşıma sırasında ölçeğin diplere gidebileceği yazıyordu

altaylar, cok tesekkur ederim. dedigini yaptim ve en dipte buldum :) tabi birazda komik oldu bulduktan sonra 1 mg bile protein bosa gitmesin diye en ufak protein tozunu bile iceri geri dokmek icin ugras verdim :p tekrar cok tesekkur ederim :)

önemli değil arkadaşım
bu arada bende bu ürünün vanillia ice cream aromalısı var ve hiç beğenmedim, yakında rocky road aromalısını alıcam, önceden araştırdığımda sadece çikolata bezneri birşey olduğunu öğrenmiştim bunun, ama chuck isimli bir dizide de köşedeki dükkan 2 top rocky road siparişi verilince gerçekte de böyle birşey varmış nasıl birşeymiş merak edip bunu denemeye karar verdim

çok ilginç bi insanım ya rockroad ın tadını öğrenmek için whey içicem:) düşünce çok manyakça geliyo ama olsun :)

s.a arkadaslar ben 3 yıldır body buılding sporuyla ugrasıyorum bundan once hardline progainer4.5kg muz ve hardline whey 1.5 kilo çikolata kullandım "0" verim aldıysamda sütle karısımı sorunsuzdu şimdi ise optimum nutrition 2.3 kg whey aldım double chocolate sütle karışımı inanılmaz kötü aroma hissedilmicek kadar az ve ilk actıgmda kutuyu agzında jelatin yoktu tamamen kapatan(kapakta vardı) acaba sahte ürün mü aldım fakat getirttigim site WWW.***********.COM yorumlarınızı bekliorm arkadaslar tesekkurler

Son düzenleme:
Sütle double çikolatalı çok güzel oluyor.Aldınız sitenin adı gözükmüyor ama böyle ürünleri Türkiye'de distribitörü varsa distribitöründen almak en iyisi.

Whey proteini sütle neden karıstırıyorsunuz anlamadım gitti :S gece yatarken içilen yarım litre süt yeterlidir. Forumda yapılan açıklamalarda sütün %20 ' si whey %80 ' i de kazeinden oluştuğu söyleniyor.

kardes link ekliyemedim bi türlü yardım ederseniz sevinirim birde neden sütle içiyoruz konusuna gelirsek hem öğrenci olduğumuz için protein yağ karbonhidrat dengesi en süper besin haklısın zaten sütte whey var ama ayrıca araştırmalarım neticesinde suyla içilen protein tozları vücüdun metabolizmasını etkiliyo yani çok hazıra alısıyo mide(meyve suyu vs.olabilir) yani doktor arkadaslarım boyle soyledi,bazı arkadaslar suyla içtigi için eklemek istedim.Şişenin ağzında jelatin yoktu alan arkdaslar ilk actıgınzda varmıydı?tesekkurler.

benimkinde de yoktu, daha dogrusu jelatin kapaga takiliyor buyuk ihtimalle ve kapagi actigimizda kapagin ic kisminda kaliyor. benimkiside double cikolata ama tadi nesquik gbi , guzel yani.. olcusunu iyi ayarlamamis, az koymus olabilir misin? bu arada orjinallik olayi beni de dusundurmedi degil ama forumda bulabilcegin gibi arkadaslar anlatmis, turkiyede distrubutorler vergiyi dusurmek icin cuval halinde getirtiyorlar bu tozlari ve turkiyede kendileri kutuluyorlar, bende okudugum yazinin yalancisiyim tabi ama mantikli geldi. sonucta iyi bi sonuc umit etmekten baska caremiz yok simdilik para gitti bi kere.. ama Fit arkadasin dedigi gbi aslinda distrubutorunden almak en iyisi..

bu arada altaylar, forumda bi yerde o aromanin cok iyi oldugunu duydum. insanlar onu alabilmek icin yurtdisindan siparis veriorlarmis.

Benimkinde jelatin vardı.Forumun sponsorluk anlaşması gereği aldığım yeri söylemem sanırım yasak.
Ama Optimum Nutrition'ın Türkiye distribütörü ****** GIDA.
Kutuda bununla ilgili beyaz bir kağıt olmalı.Dikkat edin.
Not:Son partiden bahsetmiyorum.Son parti gelenlerden bir kutu pazartesi alacağım.

Son düzenleme:
öncelikle tesekkür ederim yorumlarınız için kutunun üzerinde beyaz acıklama kagıdı var türkçe adres müşteri hizmetleri numarası hertürlü bilgi var sanırım sahte değil blendırla karıstırınca aromayı biraz daha iyi hissetim fakat kafama birşey daha takıldı sitesinde 80 servis yazıyor kutunun üstünde bende 74 acaba eski ürün mü dedim ama 2011 november son kullan ma tarihi bu bir sorun mudur ?? tesekür ederim..

arkadaşlar türkiyede satılan optimumlar hakkında ben bişey duydum sadece türkiye için üretilen optimumlarmış ve sağlığımdan korkup almadım hatta ithalatçı firmanın isminide biliorm ama yazmayayım burda şimdi..bu konuda bi bilgisi olan varmı yoksa sadece firma rekabetinden ibaret bi karalamamı bu ?

arkadaşlar türkiyede satılan optimumlar hakkında ben bişey duydum sadece türkiye için üretilen optimumlarmış ve sağlığımdan korkup almadım hatta ithalatçı firmanın isminide biliorm ama yazmayayım burda şimdi..bu konuda bi bilgisi olan varmı yoksa sadece firma rekabetinden ibaret bi karalamamı bu ?

Ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum, çünkü bu optimum firmasının çöküşü oolur. Güven sıfıra iner.

sahte falan diğe düşünen oluyorda sana bunu diyenelr iyice abartmış
sallama haberkafa_kafa_
sen devam et birşey olmaz ne ****** bunu yapar ne optimum nutrition

Arkadaşlar Merhaba!

Ben optimum whey 5 lbs almayı düşünüyorm ve yanınada NOW carbo gain 8 lbs alıp bu ikisini karıştırıp bir weight gainer gibi birşey yapmayı planlıyorum. Amacım kilo almak ama weight gainer değilde böyle yapmak bana çok daha mantıklı geldi. Hangisinden daha iyi verim alırım weight gainer mı alsam yoksa böyle bir kombine mi yapsam birde bu ikisinin yanına da twinlab amino fuel liquid almayı düşünüoyrum... sizce nasıl?

kreatin bildiğim kadarıyla yok. muscletech nitrotech içinde kreatin var. yine de gücünü arttırır diye düşünüyorum kreatin olmasa da. ama çok değil.

Back
Yukarı