Herkese Merhaba,
******'nın yetkilisiyim. Müşterilerimiz bize forumlarda karşılaştıkları yorumlarla ilgili geri dönüş yapıp açıklama bekliyorlar. Ben de fırsat buldukça ilgili forumlarda mümkün olduğunca merak edilen konulara açıklık getirmeye çalışıyorum. Genelde buna pek gerek kalmıyor çünkü ürünü kullanan arkadaşlar memnuniyetlerini zaten dile getiriyorlar. Müsadenizle burada da okuduğum kadarıyla gözüme çarpan bazı hususlara cevap vermek isterim.
- Biz resmi olarak ithalat yapan bir firmayız. Diğer bütün resmi ithalatçılar gibi gerekli izinlerimizi alarak, ürünleri her ithalatta tahlil ettirerek ve vergisel anlamda yükümlülüklerimizi yerine getirerek kayıtlı bir şekilde iş yapıyoruz.
- Yabancı bir markanın Türkiye dışındaki bir ülkedeki (Bulgaristan, Gürcistan ve KKTC) tek distribütörlüğünü almış ilk ve tek firmayız. Başarılı bir firma olarak hem içerde hem dışarda sıkı bir denetimden geçmekteyiz. Durum böyleyken sahte veya yeniden ambalajlanmış ürün satmamız düşünülemez. Ürünlerin kapağındaki koruma jelatini genelde kapakla birlikte açılıyor ve kapağın içinde kalıyor. Piyasaya göre uygun sattığımız için müşterilerimiz tereddüt edebiliyor ve biz de kendilerine ürünün üzerinde yazan Lot yahut Batch no diye tabir edilen üretim seri numarasını Anafirmaya sormalarını öneriyoruz ve genelde sorun bu şekilde çözülüyor. Ancak yine de tereddüt eden müşterilerimizden ürünleri iade alıyoruz. Hiçbir müşterimizin mağdur olmasına, bizim dışımızda bir sebepten bile olsa müsade etmiş değiliz.
- Gıda takviyelerinin iki yıl önceki fiyatları hepimizin malumu. Şu anda özellikle bizim uygulamış olduğumuz fiyat politikası neticesinde bu ürünleri sizlerin almış olduğu fiyatlar, yurtdışındaki bir internet sitesinden alacağınız fiyatlara çok yakın. Ürünün fiyatını ben şahsen hala yüksek buluyorum ama bunun nedeni bizim kar beklentimiz değil. Ülkemizin ithalat politikası ve tüketim yetersizliği. Tüketim arttıkça sürüm artacak ve düzgün ticaretin değişmez kaidesi olarak fiyat biraz daha azalacaktır.
- %100 Whey Gold Standard'ın dönem dönem yapılan kampanyalarla birlikte 20'ye yakın aroması oluyor. Gönül ister ki hepsini getirelim ama bu o kadar kolay olmuyor. Arada denemiş olduğumuz bazı aromalar oluyor ve gelen tepkilere göre devam ediyoruz veya etmiyoruz. Tropical Punch aroması da bunlardan biri. Bu tat ya çok sevildi ya da hiç sevilmedi. Bu aromayı özellikle ben çok sevmiştim

ama işte damak tadı herkesin farklı. Aromayı çeşitlendirmek boynumuzun borcudur ve elimizden geldiğince bunu gerçekleştiririz.
Son olarak şunu söylemek isterim. Biz kaliteden ödün vermiyoruz. Ne ithal etmiş olduğumuz markalarda ne de imalatı yurtdışında yapılan kendi markamızda. Çünkü bu gıda. Kendi tüketmeyeceğimiz bir ürünün satışını da yapmayız. Mal aldığımız ve ürün yaptırdığımızın firmaların üretim tesislerini bizzat gezdik ve gördük. Bu konudaki hassasiyetimizi bizimle çalışanlar bilir.
Her daim forumları gezemiyorum dolayısıyla cevap vermemin gecikeceği durumlar olabilir. Bana 0533 239 55 78'den ulaşarak ******'la ilgili kafanıza takılanları sorabilirsiniz.
Sağlıklı kalın.
Saygılar
Ramazan Ceylan