Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar bu ürünü 2 aydır ben de kullanıyorum.birşey sorucam gece kollarımda aşırı uyuşma oluyor bazen uyuşmanın etkisikle uyanıyorum...bunun nedeni ne olabilir...8 aydır vg yapıyorum..

Love Cyprus hakli olabilir, olabildigince sirt ustu yatmalisin bence, hem omurganin durusu acisindan hemde kol uyusmasi dolayisi ile getirisinde olusabilecek gelisimde olan negatif etkiler. tabi bu konuyu hocalarimiz daha iyi aciklayacaktir ama ben sirt ustu uyuyamazdim, 1,5 aydir buna cok onem veriyorum ve simdide sirt ustu yatmazsam uyuyamiyorum :) bi sure sonra alisiyor insan

arkadaşlar kafama takılan birşey var üründe bir ölçekte 24 gr protein deniliyor 1 ölcekte yanlıs bilmiyorsam 30 gr civarında ama içerik kısmına baktıgımızda protein:24 gr ( %48 ) yazıyor burası benım kafamı karıstırdı , ordaki %48 le ne demek isteniyor ?
sanırım rda normal bir insanın günlük alması gereken protein miktarı

%78 yazsa haklısında %48 yazmıslar zaten kafa karıstıran noktası o :)

Ortalama bir ınsanın gunluk ıhtıyacının yuzde kacını karsıladıgını belırten bolum sanırım o..

Proteın mıktarını 1 olcek yanı 24 gr, bır ınsanın alması gereken gunluk proteını de 50 gr olarak dusunmus olabılırler..

Boylece 1 olcek, bır ınsanın proteın ıhtıyacının %48ını karsılar..

Fakat gunluk 50 gr proteın spor yapmayan bır bunye ıcın bıle ancak uygun olsa gerek..

Bu yuzden rda'lara takılmayın bu kadar da..

Ben bu ürünü aldım fakat içinden ölçek filan çıkmadı şimdi ben bunu neye göre ayarlamalıyım yani ne kadar suyla ne kadar protein tozunu karıştırmalıyım ? Ayrıca suyla denedim çok kötü bir tad veriyor başka bir içicekle kullanmamın bir zararı olur mu bu konuda oldukça bilgisizim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ben bu ürünü aldım fakat içinden ölçek filan çıkmadı şimdi ben bunu neye göre ayarlamalıyım yani ne kadar suyla ne kadar protein tozunu karıştırmalıyım ? Ayrıca suyla denedim çok kötü bir tad veriyor başka bir içicekle kullanmamın bir zararı olur mu bu konuda oldukça bilgisizim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bıçakla içini biraz karıştır ölçek iç taraflarındadır. Eğer aroması suyla içilecek gibi değilse üzüm suyuyla karıştırabilirsin.

Arkadaşlar double rich çikolatasından aldım.Suyla karıştırınca unla nesquik karışımı gibi bir tadı var.200 ml suya bir ölçek karıştırıyorum,daha fazla su koyunca tadı çok tatsız oluyor.

üzüm suyunu bugün denedim gerçekten güzel bir tad verdi( double rich kullanıyorum) ama miktarını doğrumu ayarlıyorum bilmiyorum 250 ml içine bir kahve fincanın tamamına yakın koyuyorum. Biri bu konu hakkında da bilgi verirse sevinirim

Bu ürünü alacak olursaniz cookies&cream li olanini kesinlikle tavsiye etmem, 5lb cilekliyi bitirdikten sonra degisklik olsun diye cookies cream liyi aldim tadi berbat bildigimiz kahve gibi tuhaf bir tadi var pisman oldum

Back
Yukarı