amatör ruhu
Üye
çok bir şey beklememek lazım.ben kullandım fakat çok bi verim alamadım.yeni başlayanlar fiyatından dolayı kullanabilir belki ama 87 servislik vpx syngex bundan daha mantıklı ve uygun bence.
Optimum protein tozu ile xtend bcaa kombinesi yapabilirsin.yaklasık 8 aydır spor yapıyorum ılk defa proteın tozu almak ıstıyorum weider le optimum arasında kaldım hangisine yöneleyim yardımcı olursanız sevınınırım afam allk bulla
Bana kalirsa bcaa yerine creatin alsin...zaten on whey in içinde bcaa var ama creatin yok.. .Optimum protein tozu ile xtend bcaa kombinesi yapabilirsin.
Creatin ile BCAA'nın fiyatı bir değil ama.[DOUBLEPOST=1412606628][/DOUBLEPOST]Beyler bu 5.5 gr Bcaa oranı bir ölçekten mi geliyor?Bana kalirsa bcaa yerine creatin alsin...zaten on whey in içinde bcaa var ama creatin yok.. .
Cretain açısından haklısın cretainde kombinasyona koyulabilir ama 8 aylık birBana kalirsa bcaa yerine creatin alsin...zaten on whey in içinde bcaa var ama creatin yok.. .
evetCreatin ile BCAA'nın fiyatı bir değil ama.[DOUBLEPOST=1412606628][/DOUBLEPOST]Beyler bu 5.5 gr Bcaa oranı bir ölçekten mi geliyor?
130 liraya bcaa da var 89 tl ye creatin de var Creapure al Universal 300 gram fiyatı 95 tl civarıydı dogru hatırlıyosam bcaa larında kalır yanı yok...Creatin ile BCAA'nın fiyatı bir değil ama.[DOUBLEPOST=1412606628][/DOUBLEPOST]Beyler bu 5.5 gr Bcaa oranı bir ölçekten mi geliyor?
Creatin şu gece yatmadan protein ihtiyacını karşılamak için alınan suplement değil mi?130 liraya bcaa da var 89 tl ye creatin de var Creapure al Universal 300 gram fiyatı 95 tl civarıydı dogru hatırlıyosam bcaa larında kalır yanı yok...
Hayir o caseinCreatin şu gece yatmadan protein ihtiyacını karşılamak için alınan suplement değil mi?
Creatin ne işe yarıyor? BCAA varken gerekli mi? Kana hızlı karışmasını felan sağlıyorsa bilemem.Hayir o casein
Creatin kaslarda su tutarak daha hafimli bi görüntü elde etmeye ve antrenmanlarda guc artisina yariyo yani farkli seyler aslinda creatin genel olarak daha cok bulk ta tercih edilir bcaa ise definisyon doneminde, konuyla alakasi olmayan bi mesaj ama kusura bakmayın...Creatin ne işe yarıyor? BCAA varken gerekli mi? Kana hızlı karışmasını felan sağlıyorsa bilemem.
Valla ben nedense creatin in su tutma özelliginin efsane olduguna ınanmaya baslıyıcam cunku ınanılmaz kucuk bir deigisim oluyor (su tutma bakımından)Creatin kaslarda su tutarak daha hafimli bi görüntü elde etmeye ve antrenmanlarda guc artisina yariyo yani farkli seyler aslinda creatin genel olarak daha cok bulk ta tercih edilir bcaa ise definisyon doneminde, konuyla alakasi olmayan bi mesaj ama kusura bakmayın...
Zaten yeni nesil kreatinlerde su tutma özelliği yok deniyo genel bi bilgi olarak yazdım ama küçükte olsa bence tutuyo..Valla ben nedense creatin in su tutma özelliginin efsane olduguna ınanmaya baslıyıcam cunku ınanılmaz kucuk bir deigisim oluyor (su tutma bakımından)
Neyse ayrıca creatin ben definasyonda da kullanıyorum karbonhıdratı azalttıgım ıcın creatin i de kesersem enerji açıgı olusuyo definasonda antremanlarda zorlayamıyorum kullanmassam...
Bana kalırsa en az protein tozu kadar onemli...
s.a bugun itibariyle optimum whey gold standart aldım.ama şöle bi sıkıntı sürekli gece calısıyorum ve sabah işten cıktıktan sonra spora gidiyorum.spordan sonra eve gidip dinleniyorum. Sizce nasıl kullanmalıyım protein tozunu ( hocam dediki :spordan önce ve sonra kullan .)
kullanım miktarını kesinlikle arttırırmalısınız, seneye kalmaz mr olympia'da ülkemizi temsil edersiniz. hemde sadece on gold ilemillet şu kadarını söyleyim aldım ve bir buçuk ay gibi bir sürede bitirdim ve etkisi gerçekten harika 65 olan kilomu en az 3 kilo kas kütlesi olmak koşuluyla 70 e çıkardı çok hızlı tepki veriyor içtiğiniz andan itibaren antrenmandan sonraki protein açlığından bağıran kaslarınızı anında doyurduğunu hissedebiliyorsunuz. gelişime olan etkisi çok hızlı hatta koltuk altlarımda hızlı gelişimden dolayı deri çatlakları bile oluştu ne yazık ki üzücü bir durum ama antrenman doğrultusunda ki etkisini görebilmek beni mutlu etti