Kardeşim tat aynıysa sorun yoktur herhalde ama ben iki siteyide kullandım hep jelatin vardı değiştirmelerini isteyebilirsin siteden için rahatlar hemKapağı açınca koruma jelatini çıkmadı . P7 den aldım
Suplementlerden almıştım bundan önceki kutuyu onda vardı..
Firma problem yok dedi ama kafam karıştı..
Bendede ayniydi ust topaklanmisdi. 5-6 olcek sonra topaklanma sorunu kalmadi. Ama jelatin vardi. Jelatin olmamasi garipJelatin kapağın üsttündeymiş sadece yapışık değil son parti böyle dediler aradım . Üst tarafı topak topak dedim problem yok dediler..
İnanıcaz artık ne yapalım
bunu diyende 3 aydır bu sporu yapan biriKaslar ilk gelişimde doğal sürecinde hızlı gelişir belli bir ölçülere kadar ondan sonra doğal gelişimini tamamlayanlar steroide kullanır genelde. Bende ilk başladığımda suplement desteği aldım gelişimi normal olarak hızlandırdı
Tansiyon nefrolojik sistemler ile birebir alakalı bir durum. Böbrekler ; alınan sıvı , tuz , mineral vs. yoğunluğu , yediklerimiz en ufak ayrıntısından bile etkilenen organlarımız. Tuz ve sıvı alımına dikkat ettiğimiz gibi günlük / öğünlük protein alımımızda da son derece dikkatli olmamız bilinilen bir durum. Öncelikle işin protein kısmını ele alırsak ; öğünde 35 gram proteini aşmamamız gerektiği gerek yabancı makalelerde gerekse Türkçe kaynaklarda , internette görülüyor. Bu miktardan fazlasının böbrekleri zorladığı yazılıyor. Aynı şekilde günlük 1.5/2 gr/kg protein miktarını da aşmamamız gerektiği yazıyor (75 kilo isek maks. 150 gibi).Tansiyon hastasıyım, acaba bu ürün tansiyonla ilgili bir problem yaratır mı?
Bende optimum bayinca arayislara girmisdim ama fazla maceraya gerek yok. Hem tat hem performans ve fiyat olarak optimum en makul secim bana gore. 1olcekteki bikac gram yag ve karboya pek takilmamak gerek. Asiri miktarlarda degil sonucta.1 olcekde 1gr yag var diye gidip 50tl fazla verip dymatize almak mantiksiz geliyor bana yinede bunye ve etki farkli oluyor herkesin. Sevenede saygi duyarim.Arkadaşlar bundan önce Weider Gold Whey 908 Gr kullandım. 140 Lira ödedim. İçim eriye eriye kullandım diyebilirim. Bir faydasını da görmedim açıkçası. Çünkü fiyat fahiş olduğu için bari ekonomik gitsin diye sadece spor sonrası kullanıyorsunuz ama bu sefer de verim alamıyorsunuz. Bir daha Weider mi? Allah Korusun. Şimdi kafamda 1 soru var. Dymatize iso 100 hidrolized %100 whey protein ve Optimum Whey %100 whey standart gold arasında kaldım. İkisinden birini alıcam.
Dymatize'nin avantajı karbonhidrad ve yağ çok düşük. 30 gramın 24ünü protein çekiyor. Ancak 240 Lira
Optimum'un fiyat avantajı var ama 31 gramda 24 gram protein çekiyor. Sizin tavsiyeniz nedir bu 2 ürün arasında?
Jelatinin açık olması bile kafa da soru işareti yaratırken sen jelatin yok diyosun insan kuşkulanıyor,. ben de bır ıkı defa karsılastım böyle bı durumla jelatin açıktı bu bile içime kurt düşürdü. hangi siteden aldın ürünü sansürlü oldugu için göremedim. ama ne yap ne et değiştir ürünü yada bidaha aldıgın yerden alma bence. akıl var mantık var bi üründe neden jelatin olmaz? olsa bile neden açık?.. var bi cakallık belli kiherkese iyi akşamlar , bir sorunum var bunu paylaşmak için kayıt oldum..
bende 4-5 gün önce ****** den optimum gold protein tozu aldım. bundan bir önceki kutum da aynı markaydı fakat yukarıda bazı arkadaşların yaşadığı kapağı açtıktan sonra jelatin olmaması ve topaklanma sorununu bende yaşadım. bunların olabilceğini sağdan soldan az çok duymuştum fakat bunların yanında birde suyla karıştırıp içtğimde hiç bir tadının olmaması beni çok kuşkulandırdı.. ****** den aldık marka biyer sıkıntı olmaması lazım diye düşünüyoruz fakat sadece kokusu var çikolata aroma kokusu fakat ne tat ne bişey .. leblebi tozumudur süt tozumudur bilemedim . götürdüm değiştirmediler de merkeze mail attılar fotosunu çekip .. sizce ne yapmalıyım ? yada tadında bir tatsızlık olmaması da normal mi ? kutusuna baktım son kullanma tarihinde bir sıkıntı yok ..
kusura bakmayın yanlış yazmışım orda düzeltiyorum jelatini kapağın içine yapışmış sanırım açtığmda yinede ağzı kapalı değildi . neyse benim takıldığım bu değil zaten tadının hiç tatsız olması normal bi durum mu onu merak ediyorum . ürünü de internetten almadım fimayı kodlayım ( ci en si ) diye okunuyor. izmirde bir avm de mağazası var ordan almıştım yaklaşık 5 gün oldu. benim bir de şaşırdğım bukadar kısa sürede geri götürdüm koşulsuz değiştirmeleri gerekmiyor mu ?Jelatinin açık olması bile kafa da soru işareti yaratırken sen jelatin yok diyosun insan kuşkulanıyor,. ben de bır ıkı defa karsılastım böyle bı durumla jelatin açıktı bu bile içime kurt düşürdü. hangi siteden aldın ürünü sansürlü oldugu için göremedim. ama ne yap ne et değiştir ürünü yada bidaha aldıgın yerden alma bence. akıl var mantık var bi üründe neden jelatin olmaz? olsa bile neden açık?.. var bi cakallık belli ki