thats bullshit
Üye
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama aşırı sivilce yapıyor gibilerinden şeyler duydum doğru mudur? Kullananlar ne diyorsunuz?
Bunye meselesi. Herhangi bir urun herhangi bir kisiye olumsuz etki edebilir. Bukadar tercih ediler bir urunun herkesde sivilce yapacagini sanmiyorum. Kullanan cok kisi gordum hicbirinde sivilce yapmadi.Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama aşırı sivilce yapıyor gibilerinden şeyler duydum doğru mudur? Kullananlar ne diyorsunuz?
hayır bcaa lar ayrıca alınmalı. optimumun içinde kreatinde var ona bakarsan ancak bu formüller pek işe yaramıyor en nihayetinde kompleks protein tozu.Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum şu an kullandığım musclepharm combat powder bitmek üzere, birde 1 aydır kullandığım bcaa var yine musclepharmın, optimum whey içinde zaten 5gr bcaa varmış bunun üzerine ayrıca bcaa alırsam 10 gram almış olacağım totalde. Siz ne dersiniz ayrıca bcaayı keseyim mi?
Yok,öyle bir şey yazmıyor ürün özelliklerinde.bu optimumda creatinmi varmış?
Ne creatini. Kafanizdan element uydurmayinbu optimumda creatinmi varmış?![]()
Bende whey gold aldim ama icinde ölcek kabi çikmadi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biraz şans işi tabi ben sert bi kaşıkla karıştırdım hemen üstünde tak die bi ses geldi buldum çıkardım hazineyiBende whey gold aldim ama icinde ölcek kabi çikmadi
kardeş birde yanına optimum kreatin alsam nasıl olur sence ?Bence optimum gold al ben bu isi cok arastirdim sonra onu aldim.
Dostum creatinle bunu kombin edecegne nitrotechle bcaa kombin et. Ntrotech te kreatin var.2sinide kullandim kreatine ara vermem gerektigi icin bi kutu optimum kullanyrm. Yoksa surekli ntrotech kullanrm. Oncelik ntro ama optimumda kotu diyemem tabiki.kardeş birde yanına optimum kreatin alsam nasıl olur sence ?
sağol hocam , tam alma arifesinde şimdide protein tozlarının böbrek taşı yaptığını falan duyuyorum , bi kötü oluyorum yaDostum creatinle bunu kombin edecegne nitrotechle bcaa kombin et. Ntrotech te kreatin var.2sinide kullandim kreatine ara vermem gerektigi icin bi kutu optimum kullanyrm. Yoksa surekli ntrotech kullanrm. Oncelik ntro ama optimumda kotu diyemem tabiki.
GT-I9190 cihazımdan gönderildi