Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama aşırı sivilce yapıyor gibilerinden şeyler duydum doğru mudur? Kullananlar ne diyorsunuz?
Bunye meselesi. Herhangi bir urun herhangi bir kisiye olumsuz etki edebilir. Bukadar tercih ediler bir urunun herkesde sivilce yapacagini sanmiyorum. Kullanan cok kisi gordum hicbirinde sivilce yapmadi.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum şu an kullandığım musclepharm combat powder bitmek üzere, birde 1 aydır kullandığım bcaa var yine musclepharmın, optimum whey içinde zaten 5gr bcaa varmış bunun üzerine ayrıca bcaa alırsam 10 gram almış olacağım totalde. Siz ne dersiniz ayrıca bcaayı keseyim mi?
hayır bcaa lar ayrıca alınmalı. optimumun içinde kreatinde var ona bakarsan ancak bu formüller pek işe yaramıyor en nihayetinde kompleks protein tozu.

bu optimumda creatinmi varmış? :)

Bende whey gold aldim ama icinde ölcek kabi çikmadi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyice karistir kutuyu gerekirse baska bi genis tencereye aktarim yap alt taraflardadir, mutlaka koymuslardir iyice alt kisimlara dogru bak :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu protein tozunu ve bcaa yi aldım iyimi yaptım kötü mu yaptım bilmiyorum.. açıkçasi bilmediğim bişeyi de içmek istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1395938084936.jpg
    uploadfromtaptalk1395938084936.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 515
merhaba arkadaşlar 1-2 güne protein tozu alacağım ama aklımda 2 marka var , biri muscletech nitro tech diğeride optimum gold , sizce hangisini neden almalıyım ?

kardeş birde yanına optimum kreatin alsam nasıl olur sence ?
Dostum creatinle bunu kombin edecegne nitrotechle bcaa kombin et. Ntrotech te kreatin var.2sinide kullandim kreatine ara vermem gerektigi icin bi kutu optimum kullanyrm. Yoksa surekli ntrotech kullanrm. Oncelik ntro ama optimumda kotu diyemem tabiki.

Dostum creatinle bunu kombin edecegne nitrotechle bcaa kombin et. Ntrotech te kreatin var.2sinide kullandim kreatine ara vermem gerektigi icin bi kutu optimum kullanyrm. Yoksa surekli ntrotech kullanrm. Oncelik ntro ama optimumda kotu diyemem tabiki.

sağol hocam , tam alma arifesinde şimdide protein tozlarının böbrek taşı yaptığını falan duyuyorum , bi kötü oluyorum ya :(

Protein tozu nun zaralarinda bende goruyorum bunlari ama bu tozlari uzun zamandir kullananlarda boyle sorunlar olmadigini gorunce seviniyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı