Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Çok etkili müthiş bir ürün beni çok değiştirdi gibi söylemler saçma geliyor bana alt tarafı bir protein tozundan bahsediyoruz. Az çok hepsi birbirine eş değer oranlarda asıl önemli olan beslenme ve protein dışında kullanılan supplementlerdir. Yoksa bir protein tozundan gelen bcaa ve kreatinden ne kadar fayda alınabilir ? On gold whey dünya çapında en fazla tercih edilen tozlardan birisidir Bodbulding.com da 8binin üzerinde oylamada 10 üzerinden 9,2 puanı vardır. Demek istediğim kaliteli ve iyi bir üründür ama illa bir mucize beklemek yanlıştır ben de büyük değişim yaptı ya da yapmadı demek bir protein tozundan fazlasını beklemektir. Özetle toz kullanmaya yeni başlayanların hiç kafası karışmasın On Gold da alsanız Multipower da alsanız Muscletech, Weider, Universal, Ultimate, Bsn de alsanız sonuçları çok farklı olmayacaktır olmaz olamaz :)

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum şu an kullandığım musclepharm combat powder bitmek üzere, birde 1 aydır kullandığım bcaa var yine musclepharmın, optimum whey içinde zaten 5gr bcaa varmış bunun üzerine ayrıca bcaa alırsam 10 gram almış olacağım totalde. Siz ne dersiniz ayrıca bcaayı keseyim mi?

Icerisindeki bca ve glutamine cok aldanma. Forumda bca ve glutamine degil de, onculleri olduguna dair tartismalar mevcut.
O nedenle disaridan alman daha faydali olacaktir.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben aldım bugün icindeki aminoasit degerleri protein kalitesini belirliyor, zaten ürün icerigine bakarsan 10 gram amino olması imkansız.

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum şu an kullandığım musclepharm combat powder bitmek üzere, birde 1 aydır kullandığım bcaa var yine musclepharmın, optimum whey içinde zaten 5gr bcaa varmış bunun üzerine ayrıca bcaa alırsam 10 gram almış olacağım totalde. Siz ne dersiniz ayrıca bcaayı keseyim mi?
bende optimum whey ve yanında optimum creatin powder aldım.. içersindeki bcaaya aldanma arkadaşların dediği gibi gaspari bcaa iyi gider yanlarında güzel bi combin olur. ben bu şekilde combin ettim.

etki için kreatin ve bca yı ayrı tüketmelisin üzerinde yazanlar çokta etkili degil.

arkadaşlar bende bu ürünü aldım. Dün kullanmaya başladım fakat yoğun bir tadı yok.. Normalde de öylemi yoksa suyumu ayarlayamıyorum. 1 ölçek toza 250ml su ilave ediyorum.

bakmayın "double rich chocolate" dendiğine, kullandığımdan beri optimumun tadı he
arkadaşlar bende bu ürünü aldım. Dün kullanmaya başladım fakat yoğun bir tadı yok.. Normalde de öylemi yoksa suyumu ayarlayamıyorum. 1 ölçek toza 250ml su ilave ediyorum.

bakmayın "double rich chocolate" dendiğine, kullandığımdan beri optimumun tadı hep aynıydı. yoğun olmayan bir çikolata aroması var.
250-300 ml su iyidir. endişe duyacak bir durum yok :)

Arkadaşlar elime optimum gold whey çikolatalı geçti.Önceden iso-100 kullanıyordum.Tadı bildiğimiz 400 ml suyla bile nesquik gibiydi.Bugün optimumu 240ml suyla karıştırdım su tadı geliyor ilk alışta ağza sonra çook hafif bi çikolata aroması doğrumudur??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar elime optimum gold whey çikolatalı geçti.Önceden iso-100 kullanıyordum.Tadı bildiğimiz 400 ml suyla bile nesquik gibiydi.Bugün optimumu 240ml suyla karıştırdım su tadı geliyor ilk alışta ağza sonra çook hafif bi çikolata aroması doğrumudur??

Dogrudur abicim aynen öyle, iso100 ün cikolata aromasi daha lezzetliydi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba, bu ürünün birde Optimum Nutrition Gold Standard Natural 100% Whey adında Natural olanı var.
bunu nereden temin edebiliriz? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Optimum Gold Standard Whey 2273 Gr + Optimum Micronize Creatine 300 Gr - Optimum Protein Tozu | Supplementler

arkadaşlar ben bu ikili seti almayı düşünüyorumda sizce nasıl bir ikili olur ? 2 aya yaklaştı spora başlayalı ve bunları nasıl kullanmalıyım ?

boy 172 kilo 65 yaş 19
kullanıyorum, oldukça memnunum. yanlarına bir de bca koyarsan süper olur.
tozun ilk ölçeğini sabah kalkar kalkmaz, ve antrenmandan hemen sonra,
kreatinin bir çay kaşığı üzüm suyuyla birlikte antrenmandan yarı saat önce ve antrenmandan hemen sonra (wheyle aynı shaekerda olabilir) alabilirsin.

kullanıyorum, oldukça memnunum. yanlarına bir de bca koyarsan süper olur.
tozun ilk ölçeğini sabah kalkar kalkmaz, ve antrenmandan hemen sonra,
kreatinin bir çay kaşığı üzüm suyuyla birlikte antrenmandan yarı saat önce ve antrenmandan hemen sonra (wheyle aynı shaekerda olabilir) alabilirsin.
hocam peki off günlerde de kullanmamız gerekiyor mu ?

qevetevu.jpg
arkadaşlar son kullanma tarihi bumudur ürünün?

tat olarak cok yogun degıl bı kac kutu bıtrdıkten sonra dıger proteınler cok yogun ve tatlı gelıo dymatıze den optımuma gecen arkadaslar :D optımumda en guzel tat 2 olcek 300ml su deneyın

Back
Yukarı