Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Araştirdigima gore belirli bi ürün u uzun sure kullanmak zararlu diye biliyorum t zamanini bilmesemde biraz aradan sonra devam edebiliyormussun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,
Bu sporda 4. ayıma giriyorum 95 kilodan önce 85 şuanda'da 74'e kadar indim

Bu protein ile Syntrax 2.0 arasında kaldım şuanda tercihimi daha çok Syntrax'dan yana kullanmak istiyorum gerek içeriğindeki yüksek bcca,glutamin oranları gerek whey-kazein proteini karışımı ve daha farklı bir yöntemle işlenmiş bir ürün olması, ancak aklımda bir soru var ben haftanın 6 günü çalışıyorum 3-4 gün ağırlık antrenmanları geri kalan günlerdeyse bisiklet üzerinde 25Km yol yapıyorum gerek düz yol gerek yamaç yukarı.. Kardio ağırlıklı çalışıyorum çünkü 1.73 boy ve 74 kiloyum göbek bölgemde yağ mevcut göbek çevrem normal biraz kambur bir duruşla 94 santim, şimdi merak ettiğim konu ben kardiyolar sırasında çok yoruluyorum bacak kaslarım tükenmiş oluyor kaslarımda ağrı ve yorgunluk hat safhada ve ertesi gün hala bacak kaslarımda yorgunluk ve ağrı devam ediyor onları %100 dinlenmeden oyuna geri sokmak zorunda kalıyorum.

Protein tozu alsam benim kas yorgunluklarıma faydası olup biraz enerji verip aynı zamanda hem yağ yakımı'mı destekleyip kas kütlemi korumama yardımcı olur'mu ? çünkü tek kelimeyle kardiyo sonrası bitiyorum ve diyet yaptığım için yeterince karb. calori alımı'da yapamıyorum o yüzden kaslardan yakıyor olabilirim diye endişeleniyorum.

Yağ yakımına destek olması ve enerji vermesi için Protein'i ayrıca L-carnitin ve Cla ile desteklemeli'miyim yoksa tam tersinimi yapayım toza'mı yazık olur önce l-carnitin ve cla alıp full kardiyo çalışıp istediğim yağ oranına geldiğimde bunları bırakıp Proteine'mi yöneleyim ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Bu sporda 4. ayıma giriyorum 95 kilodan önce 85 şuanda'da 74'e kadar indim

Bu protein ile Syntrax 2.0 arasında kaldım şuanda tercihimi daha çok Syntrax'dan yana kullanmak istiyorum gerek içeriğindeki yüksek bcca,glutamin oranları gerek whey-kazein proteini karışımı ve daha farklı bir yöntemle işlenmiş bir ürün olması, ancak aklımda bir soru var ben haftanın 6 günü çalışıyorum 3-4 gün ağırlık antrenmanları geri kalan günlerdeyse bisiklet üzerinde 25Km yol yapıyorum gerek düz yol gerek yamaç yukarı.. Kardio ağırlıklı çalışıyorum çünkü 1.73 boy ve 74 kiloyum göbek bölgemde yağ mevcut göbek çevrem normal biraz kambur bir duruşla 94 santim, şimdi merak ettiğim konu ben kardiyolar sırasında çok yoruluyorum bacak kaslarım tükenmiş oluyor kaslarımda ağrı ve yorgunluk hat safhada ve ertesi gün hala bacak kaslarımda yorgunluk ve ağrı devam ediyor onları %100 dinlenmeden oyuna geri sokmak zorunda kalıyorum.

Protein tozu alsam benim kas yorgunluklarıma faydası olup biraz enerji verip aynı zamanda hem yağ yakımı'mı destekleyip kas kütlemi korumama yardımcı olur'mu ? çünkü tek kelimeyle kardiyo sonrası bitiyorum ve diyet yaptığım için yeterince karb. calori alımı'da yapamıyorum o yüzden kaslardan yakıyor olabilirim diye endişeleniyorum.

Yağ yakımına destek olması ve enerji vermesi için Protein'i ayrıca L-carnitin ve Cla ile desteklemeli'miyim yoksa tam tersinimi yapayım toza'mı yazık olur önce l-carnitin ve cla alıp full kardiyo çalışıp istediğim yağ oranına geldiğimde bunları bırakıp Proteine'mi yöneleyim ?
aynen ben de merak ediyorum , benim de kilom normal ama yağlanma var , diyete gireyim desem kaslardan kaybediyorum ,güçsüz kalıyorum ağırlığa giremiyorum ne yapmak lazım uzman bi arkadaş yardımcı olsa çok makbule geçer

Valla tam bisey söylemim simdi tam bilmiyorum cunku ama arastirirken okumustum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar yeni optimumlarda topaklanma sorunumu var. Onceden boyle degildi simdi ki urunlerde neden topaklanma var bilen varmi

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

arkadaşlar protein tozu kullanmaya başlıyacağım .. sizce optimum gold standard whet 2273 gramlıgını almam mantıklı mı etkisi olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar protein tozu kullanmaya başlıyacağım .. sizce optimum gold standard whet 2273 gramlıgını almam mantıklı mı etkisi olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim.
Tozdan mucize beklemeyin. Tkviye sadece bu. Saglam beslenebilyorsan hemen toz kullanmaya kalkismamani oneririm.

Arkadaşlar bu ürünün yanında kas kütlesi için hangi ürünlerle kombine etsem daha etkili bi kas gelişimi sağlarım? BCAA, Glutamine felan kullanmalı mıyım?
Yada Weider Amino Liquid Mega Forte ile kombine etsem nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum.

Boy 190 kilo 95
2 yıldır bu sporu yapıyorum bulktan çıktım..

Arkadaşlar bu ürünün yanında kas kütlesi için hangi ürünlerle kombine etsem daha etkili bi kas gelişimi sağlarım? BCAA, Glutamine felan kullanmalı mıyım?
Yada Weider Amino Liquid Mega Forte ile kombine etsem nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum.

Boy 190 kilo 95
2 yıldır bu sporu yapıyorum bulktan çıktım..
Glutamin bcaa. Veya complex bcaa xtend.

Kullanmadigim bir supplement.arjinin destekli .fiyat performans bakimindan onermem. Yukarda yazdigim supplementler isini görür. Amino ariyorsan mhp a bomb kullandigim en saglam amino dur. Glutamine ve aminosunu saglam bir beslenme ile kombine yaparsan iyi verim alirsin.

wheyin amacı kana hızlı kaışım
sütle alırsan bu kaışma süresi uzayabilir
bunu daha iyi biyologlar falan bilir
ama benim düşüncem suyla alınması yönünde

Saglam beslenemiyorsan protein tozu hic bir isine yaramaz. 3. Ayinda bence almana gerek yok. Ama yine de sen bilirsin
Arkadasinda dedigi gibi beslenmen saglam olmali. Toz sadece takviye ve spor sonrasi hizli kana karistigi icin bir avantaj. Onun disinda etini sutunu yumurtani vs duzenli yemen sart.

Back
Yukarı