Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
optimum zaten cok sekerli bir urun degil, o tat normal yani, 200 ml su ile aliyorum yinede su tadiyor :) bahsettiginiz firmadan guvenilir , bir sikinti olmaz ,

Weider premium whey kullanıyordum.
Bittiğinde firma, ellerinde kalmadığını ve ne zaman geleceğinin belli olmadığını söyledi.
Birazda zorunlu olarak Optimum Whey aldım.
Ürünü henüz yeni kullanmaya başladığım için etkisi hakkında fikrim yok.
Ancak, tadı Weider ın yanına bile yaklaşamaz.

Arkadaşlar, ben ürünü (b-e-s-i-n-d-e-s-t-e-k.c-o-m) dan aldım. Kapıda ödeme ile sipariş verdim. Ürün muhtemelen yarın elime geçer. Dış kısmı,ağız kısmı veya her ikisinde de jelatin oluyor mu? Tadı nasıl? Nelere dikkat etmeliyim ürünü teslim alırken? 179 lira para veriyoruz sonuçta. Ayrıca bu sitenin inanılmaz bir olayı var. 3 tane protein bar+shaker hediye gönderiyor. Kargo ücretsiz+kapıda ödeme bedelini(6-10 lira arası) kendileri karşılıyor. Şaşırdım işin doğrusu.

Yakınımda kullanan bir çok kişi tadının yavan ve içtikten sonra hiç bir sey hissetmediklerini söylüyorlar. Alıp almamak konusunda kararsız kaldığım bir ürün, tabiki'de tozdan mucize beklemek olmaz ancak o kadar para verdikten sonra insan doğal olarak bir seyler bekliyor.

Ictikten sonra nasil bisey hissetmek gerekiyo ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından bir nesquik kadar etki etmesini bekliyor insan. Üzerinde basa basa her köşede 24gram protein 5gram bcca 4gram glutamin sözde onlarca ek madde içeren ve onlarca kat pahalıya satılan tadı yavan içi boş 1 gram enerji vermeyen üründen. Allah bilir analize soksak 7-8gr protein çıkarsa şanslıyız.

Boş versenize tozların hiç birisi fda onayından geçmiyor üzerindeki değerleri markalar abartıyor'da abartıyor bir ara Dr. Oz'un protein tozlarını ele aldıkları bölüm vardı üzerinde 30gram protein yazan bilinen bir markanın ürününde gerçekte 6-7 gram protein içerdiğinin ortaya çıkmıştı bildiğiniz nesquik basmışlar artık yüzde bilmem kaç kar'la satıyorlar bu ürünleri çünkü vücut geliştiriciye her şeyi satabileceklerini biliyorlar! bu arada Optimum'un ürünlerinde'de kurşun gibi ağır metallerin fazlaca olduğu biliniyor fda onayı alamamasının arkasında yatan sebeplerden biriside bu tozlar'da ki orantısız içerik.

179tl'lik "Proteintozu" nesquik'im ile ben memnunum diyorsanız bir şey diyemem tabi, ancak insanlar markaların yaptıkları über seviyede promosyon ve fiyatlandırma kadar'da etki bekliyor yoksa yemişim öyle bcca'yı glutamini.

Son düzenleme:
"Protein tozundan mucize beklememek gerekir."

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

180tl'ye satılan bir o kadar pohpohlanan bir üründe bu kadar etkisiz olmamalı. İnsan o içeriği görünce biraz enerji verir bari kaslarımın toplanmasında yardımcı olur diyor ama yok protein tozumu leblebi tozumu belli değil zaten.

En azından bir nesquik kadar etki etmesini bekliyor insan. Üzerinde basa basa her köşede 24gram protein 5gram bcca 4gram glutamin sözde onlarca ek madde içeren ve onlarca kat pahalıya satılan tadı yavan içi boş 1 gram enerji vermeyen üründen. Allah bilir analize soksak 7-8gr protein çıkarsa şanslıyız.

Boş versenize tozların hiç birisi fda onayından geçmiyor üzerindeki değerleri markalar abartıyor'da abartıyor bir ara Dr. Oz'un protein tozlarını ele aldıkları bölüm vardı üzerinde 30gram protein yazan bilinen bir markanın ürününde gerçekte 6-7 gram protein içerdiğinin ortaya çıkmıştı bildiğiniz nesquik basmışlar artık yüzde bilmem kaç kar'la satıyorlar bu ürünleri çünkü vücut geliştiriciye her şeyi satabileceklerini biliyorlar! bu arada Optimum'un ürünlerinde'de kurşun gibi ağır metallerin fazlaca olduğu biliniyor fda onayı alamamasının arkasında yatan sebeplerden biriside bu tozlar'da ki orantısız içerik.

179tl'lik "Proteintozu" nesquik'im ile ben memnunum diyorsanız bir şey diyemem tabi, ancak insanlar markaların yaptıkları über seviyede promosyon ve fiyatlandırma kadar'da etki bekliyor yoksa yemişim öyle bcca'yı glutamini.
Bikac markanin bikac urunu yanlis deger verdi diye hepsine mal etmek yanlis. Cogu vg cinin vazgecilmezi protein tozlari. Bu kadar markanin hepsi sahtekarlik yaparsa tuketici kullanmayi birakir. Belli kalite kontrol testlerinden geciyor her seri uretim sonrasi urunler. Sadece protein tozlari degil herhangi bir urundede bu gecerli. Arz talep meselesi. Urun hataliysa talep azalir.memnun olmayan almasin. Fayda goren milyonlarca insan var

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Bende ilk defa kullanıcam protein tozu. Kullanma nasıl olmalı? Birisi 1 ay kullan 1 ay bırak sonra tekrar başla dedi. Ara vererek kullan dedi. Nasıl yapmalıyım?

cilek muz deneyen oldumu arkadaslar ? cikolataya kiyasla nasildir acaba ,

daha tatlı bir tadı var ... tatlı olmasından dolayı tatlı yeme hevesimi kırıyo :) ... çikolatadan bıkana tavsiye ederim.. şu anda 2 gündür kullanıyorum bu tadı... ilerleyen zamanda tiksinti gelirmi bilmem...

son aldigim urunde ust kisminda topaklanma vardi toz sanki katilasmisti biraz asagilara indikce duzeldi bu durum genel bir sorun heralde
aynı durum bende de var.. ilk aldığım kutuda direkt kum halindeydi fakat ikinci aldığım kutuda topaklanma söz konusu.. her ihtimale karşı bol su ile kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım..

kurşun gibi ağır metallerin olduğuyla ilgili bilgiyi nerden edindiniz?
bir link atabilirmisiniz?

Ben ilk kullanımımı yapmış bulunmaktayım. Bu ürünlerin amacı zaten antreman sonrası kas yıkımını minimize etmek. Siz antreman sonrası beslenmiyorsanız veya gün içerisinde 5 öğün yiyerek kilo başına 1.5 ila 2 gram arası protein alıyorsanız zaten protein tozu kullanmanın bir esprisi yok. Spor öncesi kullanım, sporda daha enerjik ve daha diri bir süreç geçirmek. Hemen spor sonrası kullanılmasının nedeni de kas yıkımını engellemek. Ben işin açığı spor öncesi, spor sonrası kullanıyorsam, spordan yaklaşık 1.5-2 saat kadar sonra da yemek yapıştırıyorum. Bu ürünler geliştirmeniz için değil, kas yenilenmesini sağlamak için kullanılan ürünler. Yormuş olduğunuz kasları besliyorsunuz ve dinlendiriyorsunuz. Ne kadar iyi besler(yukarıda yazdığım orana göre proteininizi tam alırsanız) ve ne kadar iyi dinlenirseniz o kadar iyi gelişirsiniz sonuçta. Ayrıca bu ürünün tadı bir Weider Gold veya Premium Whey kadar Nesquik yakınında değil ama çok da kötü bir tadı yok işin açığı.

Back
Yukarı