Ictikten sonra nasil bisey hissetmek gerekiyo ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Protein tozundan mucize beklememek gerekir."
Bikac markanin bikac urunu yanlis deger verdi diye hepsine mal etmek yanlis. Cogu vg cinin vazgecilmezi protein tozlari. Bu kadar markanin hepsi sahtekarlik yaparsa tuketici kullanmayi birakir. Belli kalite kontrol testlerinden geciyor her seri uretim sonrasi urunler. Sadece protein tozlari degil herhangi bir urundede bu gecerli. Arz talep meselesi. Urun hataliysa talep azalir.memnun olmayan almasin. Fayda goren milyonlarca insan var
En azından bir nesquik kadar etki etmesini bekliyor insan. Üzerinde basa basa her köşede 24gram protein 5gram bcca 4gram glutamin sözde onlarca ek madde içeren ve onlarca kat pahalıya satılan tadı yavan içi boş 1 gram enerji vermeyen üründen. Allah bilir analize soksak 7-8gr protein çıkarsa şanslıyız.
Boş versenize tozların hiç birisi fda onayından geçmiyor üzerindeki değerleri markalar abartıyor'da abartıyor bir ara Dr. Oz'un protein tozlarını ele aldıkları bölüm vardı üzerinde 30gram protein yazan bilinen bir markanın ürününde gerçekte 6-7 gram protein içerdiğinin ortaya çıkmıştı bildiğiniz nesquik basmışlar artık yüzde bilmem kaç kar'la satıyorlar bu ürünleri çünkü vücut geliştiriciye her şeyi satabileceklerini biliyorlar! bu arada Optimum'un ürünlerinde'de kurşun gibi ağır metallerin fazlaca olduğu biliniyor fda onayı alamamasının arkasında yatan sebeplerden biriside bu tozlar'da ki orantısız içerik.
179tl'lik "Proteintozu" nesquik'im ile ben memnunum diyorsanız bir şey diyemem tabi, ancak insanlar markaların yaptıkları über seviyede promosyon ve fiyatlandırma kadar'da etki bekliyor yoksa yemişim öyle bcca'yı glutamini.
cilek muz deneyen oldumu arkadaslar ? cikolataya kiyasla nasildir acaba ,
aynı durum bende de var.. ilk aldığım kutuda direkt kum halindeydi fakat ikinci aldığım kutuda topaklanma söz konusu.. her ihtimale karşı bol su ile kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım..son aldigim urunde ust kisminda topaklanma vardi toz sanki katilasmisti biraz asagilara indikce duzeldi bu durum genel bir sorun heralde
En azından bir nesquik kadar etki etmesini bekliyor insan. Üzerinde basa basa her köşede 24gram protein 5gram bcca 4gram glutamin sözde onlarca ek madde içeren ve onlarca kat pahalıya satılan tadı yavan içi boş 1 gram enerji vermeyen üründen. Allah bilir analize soksak 7-8gr protein çıkarsa şanslıyız.
Boş versenize tozların hiç birisi fda onayından geçmiyor üzerindeki değerleri markalar abartıyor'da abartıyor bir ara Dr. Oz'un protein tozlarını ele aldıkları bölüm vardı üzerinde 30gram protein yazan bilinen bir markanın ürününde gerçekte 6-7 gram protein içerdiğinin ortaya çıkmıştı bildiğiniz nesquik basmışlar artık yüzde bilmem kaç kar'la satıyorlar bu ürünleri çünkü vücut geliştiriciye her şeyi satabileceklerini biliyorlar! bu arada Optimum'un ürünlerinde'de kurşun gibi ağır metallerin fazlaca olduğu biliniyor fda onayı alamamasının arkasında yatan sebeplerden biriside bu tozlar'da ki orantısız içerik.
179tl'lik "Proteintozu" nesquik'im ile ben memnunum diyorsanız bir şey diyemem tabi, ancak insanlar markaların yaptıkları über seviyede promosyon ve fiyatlandırma kadar'da etki bekliyor yoksa yemişim öyle bcca'yı glutamini.
Mehmet oz'un protein tozlari hakkindaki videoda bahsediyor.kurşun gibi ağır metallerin olduğuyla ilgili bilgiyi nerden edindiniz?
bir link atabilirmisiniz?
Hangi video. Ben bakindim bulamadim. Link paylassan daha net anlasilirMehmet oz'un protein tozlari hakkindaki videoda bahsediyor.