Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
YouTube'da "mehmet oz protein powder" seklinde arama yaparsan bulabilirsin. Telefonda oldugum icin link atamiyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediginize gore mehmet oz un protein tozlarini onaylamamasi gerek. Ama tam tersi protein tozunu ovuyor.herkesede tavsiye ediyor.

dr öz show - protein tozları | Vidivodo.com

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Her protein tozu aynı değil hocam, iyileri olduğu kadar'da kötüleri'de mevcut. Burada kötü derken yazdığından daha fazla kalori,karb,kötü kolestrol ve daha az protein içeren ürünler.

Prolab Whey'de idda edildiğinin aksine (23gr), sadece 7Gr protein çıkmış ve ölçek başına fazladan 16Gr karb içeriyormuş.
Optimum casein protein idda edildiğinin aksine 5MG değil 14MG yani 3 kat daha fazla kolesterol içeriyormuş.
Dymatize nutrition egg protein'de sıfır gram kolesterol içerdiğini idda ettiği halde 10MG kolesterol içerdiği ortaya çıkmış.
shakeology greenberry'de 12.7 kurşun bulunmuş, ve bazı protein ürünlerinde arseniğin olduğunu bile söylüyorlar.

İzole veya konsantre adı altında satılan ürünleri tercih etmemiz gerektiğini söylüyorlar bunlarda daha az kurşun-karb potansiyeli mevcutmuş, ancak markalar içerine farkı bilmediğimiz içerikler ekleyebiliyorlar ve asıl sorunda burada diyorlar.

Video linki: Oz Investigates: Protein Powder, Pt 1 - The 5 Hidden Signs You Have a Gluten Allergy | The Dr. Oz Show

Konu Optimum Whey'den son Protein tozlarına kaydı çok fazla dağıtmamak lazım. Benim Optimum Whey için olan görüşüm ise fiyat-performans olarak iyi sayılabilecek bir ürün hiç kendisini deneme fırsatım olmadı ancak kuzenim Muscletech Whey Premium +'dan sonra bu ürünü kullandı bazen günde 3-4 ölçek kadar içtiğini tadının iyi olmadığını çok yavan tatsız ve Muscletech'den aldığı etkilerin hiç birini alamadığını belirtti.

Her protein tozu aynı değil hocam, iyileri olduğu kadar'da kötüleri'de mevcut. Burada kötü derken yazdığından daha fazla kalori,karb,kötü kolestrol ve daha az protein içeren ürünler.

Prolab Whey'de idda edildiğinin aksine (23gr), sadece 7Gr protein çıkmış ve ölçek başına fazladan 16Gr karb içeriyormuş.
Optimum casein protein idda edildiğinin aksine 5MG değil 14MG yani 3 kat daha fazla kolesterol içeriyormuş.
Dymatize nutrition egg protein'de sıfır gram kolesterol içerdiğini idda ettiği halde 10MG kolesterol içerdiği ortaya çıkmış.
shakeology greenberry'de 12.7 kurşun bulunmuş, ve bazı protein ürünlerinde arseniğin olduğunu bile söylüyorlar.

İzole veya konsantre adı altında satılan ürünleri tercih etmemiz gerektiğini söylüyorlar bunlarda daha az kurşun-karb potansiyeli mevcutmuş, ancak markalar içerine farkı bilmediğimiz içerikler ekleyebiliyorlar ve asıl sorunda burada diyorlar.

Video linki: Oz Investigates: Protein Powder, Pt 1 - The 5 Hidden Signs You Have a Gluten Allergy | The Dr. Oz Show

Konu Optimum Whey'den son Protein tozlarına kaydı çok fazla dağıtmamak lazım. Benim Optimum Whey için olan görüşüm ise fiyat-performans olarak iyi sayılabilecek bir ürün hiç kendisini deneme fırsatım olmadı ancak kuzenim Muscletech Whey Premium +'dan sonra bu ürünü kullandı bazen günde 3-4 ölçek kadar içtiğini tadının iyi olmadığını ve Muscletech'den aldığı etkilerin hiç birini alamadığını belirtti.
Tuketiciye is dusuyor burdada. Yanlisa goz gore gore prim vermemek lazim.
Muscletech den aldigim verimi bende alamadim optimumdan. Bunyeye gorede degisebiliyor. Bana yariyan baskasina yaramiyor.rayina oturtmak guzel kombineyi bulabilmek umidiyle arayislara giriyor herkes.
Optimumun diger urunlerine bise diyemem Ama bu whey i guven veriyor acikcasi bana

Bende protein tozu alacağım ve kusura bakmayın ama 2 3 tane maymun markayı kötülemeye çalışıyor bilgisizler tamam bende bilgisizim ama protein tozunun ne işe yaradığını bilmeden yorum yapıyorlar , herneyse "bodybuilding "com'un en çok satılan ürünü ve 1.sırada ayrıca 2013 yılının en iyi suplementi ve en iyi protein tozu seçilmiş . saygılar...

Gold Standard 100% Whey Protein by Optimum Nutrition at Bodybuilding.com - Lowest Prices on Gold Standard 100% Whey Protein!

Son düzenleyen: Moderatör:
pro.7 den verdiğim sipariş bugün elime geçti.İlk defa protein tozu kullanacağım kokusu hoşuma gitti.Tadına henüz bakmadım gerçi tat konusuna çok takılan biris olmadığım için o açıdan bir problem yaşayacağımı sanmıyorum.
Bu ürünü haftada 4 gün spordan sonra ve erken uyanmama bağlı olarak sağlam kahvaltı yapmaya fırsatım olmadığı 2 sabah kullanmayı düşünüyorum.

Konu Optimum Whey'den son Protein tozlarına kaydı çok fazla dağıtmamak lazım. Benim Optimum Whey için olan görüşüm ise fiyat-performans olarak iyi sayılabilecek bir ürün hiç kendisini deneme fırsatım olmadı ancak kuzenim Muscletech Whey Premium +'dan sonra bu ürünü kullandı bazen günde 3-4 ölçek kadar içtiğini tadının iyi olmadığını çok yavan tatsız ve Muscletech'den aldığı etkilerin hiç birini alamadığını belirtti.

Oradaki on casein deil on egg. Casein olan dynamatizenin urunu.Ters yazmissiniz.

ON ve muscle tech e gelince muscle tech premium un protein orani olcek basina %50-60 civari diye hatirliyorum. On nin %70 in uzerinde. Tat olayi heralde bundan kaynaklaniyor.Daha fazla seker ve daha fazla karbo.

Optimum bu başlıkta eziliyor ama dünyada hala en çok tercih edilen markalar arasında . Bakıyorum amazona popularitesi full. Yabancı sitelerden kendi çapımda araştırma yapıyorum böyle ağır elestirilere hiç rastlamadım. Hayır bir protein tozundan ne bekliyorsunuz ? Garip bir çelişki.

Bu protein tozunu kullandım optimum creatine ile birlikte 1 ayda düzenli beslenmeyle 5 kilo aldım(4,5 kilosu kas) , hacim olarakda gözle görülür etkisi oldu.
Dün bitirdim ilk kutumu yine aynı tozdan almayı düsünüyorum ama optimum gold whey + creatine + glutamine seklinde üclü yapsammı daha etkili olur yoksa glutamine yerine aminoasitle mi daha etkili olur ?

Optimum bu başlıkta eziliyor ama dünyada hala en çok tercih edilen markalar arasında . Bakıyorum amazona popularitesi full. Yabancı sitelerden kendi çapımda araştırma yapıyorum böyle ağır elestirilere hiç rastlamadım. Hayır bir protein tozundan ne bekliyorsunuz ? Garip bir çelişki.
Yaranamazsin kimseye malesef.nesguik den farki yok bile dediler.insan elestirirken biraz dusunur. Gerci ictikten 2 ay sonra arnold olmayi bekleyen genclerden bu yorumlar gelmesine sasirmiyorum

Bu protein tozunu kullandım optimum creatine ile birlikte 1 ayda düzenli beslenmeyle 5 kilo aldım(4,5 kilosu kas) , hacim olarakda gözle görülür etkisi oldu.
Dün bitirdim ilk kutumu yine aynı tozdan almayı düsünüyorum ama optimum gold whey + creatine + glutamine seklinde üclü yapsammı daha etkili olur yoksa glutamine yerine aminoasitle mi daha etkili olur ?

İstediğin bütün supplementleri kullan, 1 ayda 4,5 kilo kas yapman imkansız.

Bir 3 aya ara verdim, dolar yükseldi,ekonomi bozuldu vs. derken optimum 180 tl ye çıkmış yahu:confused:
Ha kalitesini tartışmam, bana en çok verim sağlayan protein tozu ON 'dur.

Back
Yukarı