Dediginize gore mehmet oz un protein tozlarini onaylamamasi gerek. Ama tam tersi protein tozunu ovuyor.herkesede tavsiye ediyor.YouTube'da "mehmet oz protein powder" seklinde arama yaparsan bulabilirsin. Telefonda oldugum icin link atamiyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediginize gore mehmet oz un protein tozlarini onaylamamasi gerek. Ama tam tersi protein tozunu ovuyor.herkesede tavsiye ediyor.
dr öz show - protein tozları | Vidivodo.com
GT-I9190 cihazımdan gönderildi
Tuketiciye is dusuyor burdada. Yanlisa goz gore gore prim vermemek lazim.Her protein tozu aynı değil hocam, iyileri olduğu kadar'da kötüleri'de mevcut. Burada kötü derken yazdığından daha fazla kalori,karb,kötü kolestrol ve daha az protein içeren ürünler.
Prolab Whey'de idda edildiğinin aksine (23gr), sadece 7Gr protein çıkmış ve ölçek başına fazladan 16Gr karb içeriyormuş.
Optimum casein protein idda edildiğinin aksine 5MG değil 14MG yani 3 kat daha fazla kolesterol içeriyormuş.
Dymatize nutrition egg protein'de sıfır gram kolesterol içerdiğini idda ettiği halde 10MG kolesterol içerdiği ortaya çıkmış.
shakeology greenberry'de 12.7 kurşun bulunmuş, ve bazı protein ürünlerinde arseniğin olduğunu bile söylüyorlar.
İzole veya konsantre adı altında satılan ürünleri tercih etmemiz gerektiğini söylüyorlar bunlarda daha az kurşun-karb potansiyeli mevcutmuş, ancak markalar içerine farkı bilmediğimiz içerikler ekleyebiliyorlar ve asıl sorunda burada diyorlar.
Video linki: Oz Investigates: Protein Powder, Pt 1 - The 5 Hidden Signs You Have a Gluten Allergy | The Dr. Oz Show
Konu Optimum Whey'den son Protein tozlarına kaydı çok fazla dağıtmamak lazım. Benim Optimum Whey için olan görüşüm ise fiyat-performans olarak iyi sayılabilecek bir ürün hiç kendisini deneme fırsatım olmadı ancak kuzenim Muscletech Whey Premium +'dan sonra bu ürünü kullandı bazen günde 3-4 ölçek kadar içtiğini tadının iyi olmadığını ve Muscletech'den aldığı etkilerin hiç birini alamadığını belirtti.
Muscletech nitrotech mi bahsettiginiz ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var tabikutr de varmı bu urun?
Her protein tozu aynı değil hocam, iyileri olduğu kadar'da kötüleri'de mevcut. Burada kötü derken yazdığından daha fazla kalori,karb,kötü kolestrol ve daha az protein içeren ürünler.
Prolab Whey'de idda edildiğinin aksine (23gr), sadece 7Gr protein çıkmış ve ölçek başına fazladan 16Gr karb içeriyormuş.
Optimum casein protein idda edildiğinin aksine 5MG değil 14MG yani 3 kat daha fazla kolesterol içeriyormuş.
Dymatize nutrition egg protein'de sıfır gram kolesterol içerdiğini idda ettiği halde 10MG kolesterol içerdiği ortaya çıkmış.
shakeology greenberry'de 12.7 kurşun bulunmuş, ve bazı protein ürünlerinde arseniğin olduğunu bile söylüyorlar.
İzole veya konsantre adı altında satılan ürünleri tercih etmemiz gerektiğini söylüyorlar bunlarda daha az kurşun-karb potansiyeli mevcutmuş, ancak markalar içerine farkı bilmediğimiz içerikler ekleyebiliyorlar ve asıl sorunda burada diyorlar.
Video linki: Oz Investigates: Protein Powder, Pt 1 - The 5 Hidden Signs You Have a Gluten Allergy | The Dr. Oz Show
Konu Optimum Whey'den son Protein tozlarına kaydı çok fazla dağıtmamak lazım. Benim Optimum Whey için olan görüşüm ise fiyat-performans olarak iyi sayılabilecek bir ürün hiç kendisini deneme fırsatım olmadı ancak kuzenim Muscletech Whey Premium +'dan sonra bu ürünü kullandı bazen günde 3-4 ölçek kadar içtiğini tadının iyi olmadığını çok yavan tatsız ve Muscletech'den aldığı etkilerin hiç birini alamadığını belirtti.
Yaranamazsin kimseye malesef.nesguik den farki yok bile dediler.insan elestirirken biraz dusunur. Gerci ictikten 2 ay sonra arnold olmayi bekleyen genclerden bu yorumlar gelmesine sasirmiyorumOptimum bu başlıkta eziliyor ama dünyada hala en çok tercih edilen markalar arasında . Bakıyorum amazona popularitesi full. Yabancı sitelerden kendi çapımda araştırma yapıyorum böyle ağır elestirilere hiç rastlamadım. Hayır bir protein tozundan ne bekliyorsunuz ? Garip bir çelişki.
Bu protein tozunu kullandım optimum creatine ile birlikte 1 ayda düzenli beslenmeyle 5 kilo aldım(4,5 kilosu kas) , hacim olarakda gözle görülür etkisi oldu.
Dün bitirdim ilk kutumu yine aynı tozdan almayı düsünüyorum ama optimum gold whey + creatine + glutamine seklinde üclü yapsammı daha etkili olur yoksa glutamine yerine aminoasitle mi daha etkili olur ?
var 908 gram ama fiyatı yüksek ekonomik değil 110 lira gibi bir şey fiyatı[DOUBLEPOST=1398332097][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar birisi yardımcı olabilir mi whey goldun daha düşük gramajlı olanı yok mu?