Optimum Serious Mass'in Yanında Hangi Aminoasit Gider ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gage54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gage54

Üye
Merhaba arkadaşlar, çok fazla detaya girmeden durumu söyliyeyim, serious mass 5,5 kilodan bir tane gecen ay bitirdim. Şimdi yeni bi tane daha aldım 5,5 kg lık ve kullanmaktayım faydasını da çok gördüm.

Şimdi, bunun yanına bana en yararlı olabilecek aminoasiti söylerseniz memnun kalırım. Universal ve Optimum'un ürünleri arasında gidip gelmekteyim.. Hangisi benim daha çok işime yarayacaktır ?

Valla hocam yeni olmadı yaklaşık 1 sene oldu, açacak başka yer bulamadım o yuzden buraya açtım.

Valla hocam yeni olmadı yaklaşık 1 sene oldu, açacak başka yer bulamadım o yuzden buraya açtım.

Amino asit yerine aminal değerleri yüksek kaliteli bir whey protein al senin için daha yararlı olur. şimdilik amino asitle pek bi kazanım sağlıyamazsın.

optimum marka suplementler ( protein ve karbonhidratlar ) piyasada bulunan diğer markalara göre içlerinde en fazla aminoasit bileşenini barındıran suplementlerdir.bu sebeble extradan bir amino kullanmana gerek yok diye düşünüyorum . tabi yine de karar senin .

anladım arkadaşlar, o zaman almama gerek yok diyorsunuz. Pekı onun yerıne ne almamı tavsıye edersınız?

Back
Yukarı