Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Ben de hiç etkisini gösterrmedi berbat bi ürün . hardline bile 3-4 kilo aldırdı bu tırt çıktı . bide 5400 kiloluğunu bitirdim ona yanarım.
Lütfen insanları yanlış yönlendirecek yorumlar yapmayın. Bu ürün tırt felan. Hardline da 200 gr da 33 34 gr şeker var. Optimumda 334 gr da 25 gr seker var. 200 gr a oranlarsan 14 gr felan yapıyor. Sağlıksız bi Kilo artışı almak istiyorsan bol şeker tüket. Ben sana şu markayi kullan demicem.ama Suan 5kilo hardline la 5 kilo optumum aynı fiyat. Insanları yanlış yönlendirme

Lütfen insanları yanlış yönlendirecek yorumlar yapmayın. Bu ürün tırt felan. Hardline da 200 gr da 33 34 gr şeker var. Optimumda 334 gr da 25 gr seker var. 200 gr a oranlarsan 14 gr felan yapıyor. Sağlıksız bi Kilo artışı almak istiyorsan bol şeker tüket. Ben sana şu markayi kullan demicem.ama Suan 5kilo hardline la 5 kilo optumum aynı fiyat. Insanları yanlış yönlendirme
Arkadaş benle mass konusunda aşık atma . 10 çeşit marka kullandım belki daha fazladır . Optimum mass iyi değil diğerlerine göre , gold whey proteine bisey demem mesela onu bende kullanıyorum . O yüzden insanlarıda yanlış bilgilendirmiyorum .

45 gündür spor salonuna gidiyorum başladığımda 63 kg civarındaydım şu an 66 - 66,5 kg yim
Ben spora gittiğim günlerde spordan önce 120 gr ı süte karıştırarak içtim ve faydasını gördüm ama düzenli beslenmeninde etkisi var tabiki
Çikolatalısının tadı güzel, shakerle çalkalayınca arada topak topak kalıyor bazen

arkadaslar 3 suplement arasında kaldım progainer 5000 gr serius mass 5450 gr dymatiz super mass 5450
progainer cok şeker varmıs gereksiz şeker yüklenmek istemem.
serius mass hakkında yorumlar cokta iyi degil
dymatize superr mass daha fazla begenilmiş sizce hangisi tad koku önemi yok önemli olan düsük şeker yağ bol karbonhidrat protein

Ben serious mass kullanmaya başlayalı 12 gün oldu ama hala 300 grm dan fazla kilo alamadım. 2.73 kg lıktan aldım ve kutunun 2/3'si bitti. Birden mi kilo almaya başlayacağım yoksa ben de etkisi mi olmadı bilmiyorum. Kutu bitince en az 3 kg alamazsam tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Siz kiloları ne zamandan sonra almaya başladınız? 12 günde 300 grm almak normal mi yoksa az mı? Ben mi acele ediyorum yoksa? Yardımcı olabilir misiniz? Bu arada günde kutudaki ölçekte 2 tane alıyorum

Ben serious mass kullanmaya başlayalı 12 gün oldu ama hala 300 grm dan fazla kilo alamadım. 2.73 kg lıktan aldım ve kutunun 2/3'si bitti. Birden mi kilo almaya başlayacağım yoksa ben de etkisi mi olmadı bilmiyorum. Kutu bitince en az 3 kg alamazsam tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Siz kiloları ne zamandan sonra almaya başladınız? 12 günde 300 grm almak normal mi yoksa az mı? Ben mi acele ediyorum yoksa? Yardımcı olabilir misiniz? Bu arada günde kutudaki ölçekte 2 tane alıyorum
Kardeşim 2.73 kg lıktan aldıysan onun 12 güne bitmesi lazımdı 5 kglık bile 16 günde bitiyo önerilen kullanımı yaptığında.

Merhabalar ben 4 aydır spor yapıyorum vücudum reaksiyon da veriyor ama çok yavaş işliyor bu süreç. Boyum 1.72 kilom 66 hafif armut göbeğim var ama kollarım ince hala, sizce gainer kullanmalı mıyım ?

Kardeşim
Kardeşim 2.73 kg lıktan aldıysan onun 12 güne bitmesi lazımdı 5 kglık bile 16 günde bitiyo önerilen kullanımı yaptığında.
kutunun içindeki
Kardeşim kutunun içindeki 250 ml lık ölçekten sabah 1 akşam 1 ölçek aldım. Nasıl kullanmamı önerirsin

Kardeşim

kutunun içindeki

Kardeşim kutunun içindeki 250 ml lık ölçekten sabah 1 akşam 1 ölçek aldım. Nasıl kullanmamı önerirsin
Ama sadece bu ürüne güvenirsen olmaz beslenmeyide ayarlaman lazım demek ki günlük yaktığın kaloriyi geçememişsin günlük kalori hesabını yap ve ona göre beslen.

Ama sadece bu ürüne güvenirsen olmaz beslenmeyide ayarlaman lazım demek ki günlük yaktığın kaloriyi geçememişsin günlük kalori hesabını yap ve ona göre beslen.
Şuan kutu tamamen bitti ortalama olarak 1.5 kilo aldım, şimdi ikinci kutuyu da denemek istiyorum belki ikinci kutuda daha fazla verim alırım diye düşünüyorum. Sizce yine 2.73 kg lık mı alayım yoksa 5 kg mı? Şimdiden teşekkürler

antrenmandan önce yarım porsiyon gainer antrenmandan sonra amino
gece yatmadan önce de whey protein alman en mantıklısı bence
Whey kana çabuk karıştığı için antrenmandan sonra ya da antrenman sırasında kullanılmalı ,
Gaineri sabah kahvaltıdan 1 saat sonra kullanmalı ve antrenmandan sonra da aminoasiti

Ben body başlıyalı 4 ay oldu 178 boy 68 de kilo var kaslarıma hacim kazandırmak ve yağ almadan kilo almak istiyorum fitness hocam ideal kilomun 75 olduğunu söyledi optimum serious mass ve dymatize super mass gainer arasında kaldım günlerdir soruşturuyorum karar veremedim sizce hangisini almalıyım

bak hocam.ben 175 boya 50 kiloydum 2 sene önceye kadar.şu an 75 kiloyum ve 42 kol var.ayrıca tamamen orantılı bir vucudum var.zayıflığın ne olduğunu iyi bilirim.

1)paraya acımıycaksın
2)günde en az 300 gr yada yarım paket makarna yiyceksin toplamda
3)en az 300 gr tavuk yiceksin toplamda
4)süt yerine suyla iç gainerı ve sen günde 350 gr al bence bitsin bi daha al ondan paraya acıma.antremandan sonra iç birde öğlen yemeğinden 1 saat sonra iç .süt mideni bozabilir.
5)sürekli yemek ye sabah akşam ne bulursan ye fındık fıstık özellikle
6)sakın bir cahillik yapıp iğne filan vurulma

sabah erken kalk kahvaltıda 5 yumurta + 100 gr peynir + nestlenin 100 de 8 şekere içeren corn flakes ından bir kase ye (70-100 gr ) arası

öğlen 12 gibi makarna bi tabak (100 gr) + 150 gr tavuk göğüs (galete unuyla şinitzel yap tadı güzel olur )

1 saat sonra gainerı çak

sonra 5 gibi 100 gr makarna + 150 gr tavuk

7-7 buçukta antreman.antremanların 40 dakkayı geçmesin.çok çalışınca çok büyümüyorsun aksine zayıflıyorsun.az tekrar yavaş yavaş ağır kilo hemen 40 dakkada bitir çık oyalanmadan

yanında antremana gainerını götür shakerla.antremandan çıktığın anda soyunma odasında gainerı dik kafaya

sonra eve gelince 100 gr makarna+150 gr tavuk

gece yatmadan önce 5 yumurta daha

bu dediklerimi yaparsan 4 ay sonra manken gibi olursun.ama aksatırsan yıllar sürebilir düzelmen.

gece 1 de yat en geç

kolay gelsin..
Hocam sen ne yaptın ya günde 10yumurta hayvan yemez bu kadar dalgamı geçiyorsun o kadar yumurta adamda kaşıntı yapar günde 3 öğün tavuk yiyebilen varmı midesi bulanmadan sanmıyorum zaten bu dediklerini yiyebilsek takviyeye ne gerek var bunlar yeter başlı başına 70 gr protein zaten yumurtadan

Yardım edebilecek varmı spora başlıyalı 3 ay oldu ilk ay gain bolıc gainer kullandım 1.5 kg olarak antramandan once ve yatarken içtim 40 gunde bıtırdım 5.2 kg aldım. fakat bıtınce birşey kullanmadım kg alamadım sonra 3. ay ramazan dolayısıyla 0.8 kg aldım. Bu ürünü alsam sizce kg alabılır mıyım. bu arada 54.5 kg dım smdı 61 oldum. boy : 1.74

Back
Yukarı