Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Bu ürünü süt ile mümkünse kulllanmayınız. Ya da 100 ml sütten fazla süt eklemeyiniz.

Ürünü süt ile kullanırsanız mide problemi yaşayabilirsiniz. Mide ağrısı, ishal gibi.

Peki kaç ml suya ne kadar ölçek koymalıyım ?, günde üç öğün olarak kullanıcam.
Sabah kahvaltıdan sonra, spordan önce ve sonra olarak.

Peki kaç ml suya ne kadar ölçek koymalıyım ?, günde üç öğün olarak kullanıcam.
Sabah kahvaltıdan sonra, spordan önce ve sonra olarak.

Kahvaltıdan ve idmandan sonra, shaker a iki ölçek ve üzerine su ile.

Önce dipte toz kalmaması ve daha iyi karışması için biraz su koymalısın.

Ayrıca önceki sayfaları okursan kafanda soru işareti kalmayacaktır.

Sabah kahvaltıdan sonra, spordan önce ve sonra olmak üzere kullanıyorum.
Her öğünde 250 ml'lik ölceğin 150 ml kadarını koyuyorum 500 cc suya.

Yalnız içinden çıkan kürek çok büyük oldugu için, wheydeki ölçeği kullanıyorum, iki ölçek 150 ml'ye denk gelıyor. Su ile içiyorum çalkalamama ragmen içinde topaklar kalıyor tam erimiyor, bu beni baya bi rahatsız etti ürünüm çilekli. Ürün çabuk bitecek gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda sonuçları yazacağım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende birkaç gün sonra bir salona gideceğim ve kilom boyuma göre çok az.
Boy:175
Kilo:56
Vücut geliştirmede çok yeniyim sizce bu ürünü kullanmam doğru ve etkili olur mu?

2 gün önce 2.7 kiloluktan 100 tl karşılığında aldım. spor hocam, spor günleri 1.5 ölçek kullanmamı önerdi. yaklaşık bir buçuk su bardağı süte yarım ölçek doldurarak günde 3 sefer içiyorum.Kahvaltıdan sonra,spordan önce ve yatmadan önce.Benim kahvaltı zamanı spora yakın olduğu için önce aldığım öğünü spordan sonra alıyorum.
boy:174
kilo:58
1 ay sonunda kaç kiloya ulaştığımı buraya yazarım. Tabi sabah kahvaltıma, spordan sonra ve ya önce makarna,pilav gibi besinler tüketmeye gayret ediyorum.
benim merak ettiğim bunun bir ölçeği kaç gram.Kutuda 170 gram olduğu yazıyor.öyle ise sadece spor günleri kullansam bile günde üç öğünden 240 gram 2700/240 den 12 spor günü, hafta da 4 gün gittiğime göre 3 hafta yapar. Çok az değil mi..

2 gün önce 2.7 kiloluktan 100 tl karşılığında aldım. spor hocam, spor günleri 1.5 ölçek kullanmamı önerdi. yaklaşık bir buçuk su bardağı süte yarım ölçek doldurarak günde 3 sefer içiyorum.Kahvaltıdan sonra,spordan önce ve yatmadan önce.Benim kahvaltı zamanı spora yakın olduğu için önce aldığım öğünü spordan sonra alıyorum.
boy:174
kilo:58
1 ay sonunda kaç kiloya ulaştığımı buraya yazarım. Tabi sabah kahvaltıma, spordan sonra ve ya önce makarna,pilav gibi besinler tüketmeye gayret ediyorum.
benim merak ettiğim bunun bir ölçeği kaç gram.Kutuda 170 gram olduğu yazıyor.öyle ise sadece spor günleri kullansam bile günde üç öğünden 240 gram 2700/240 den 12 spor günü, hafta da 4 gün gittiğime göre 3 hafta yapar. Çok az değil mi..

Söylediğim gibi kullandığımda yaklaşık(fazla değil,az) bir ay gidiyor.şuanda kaç kilo olduğumu kesin bilmiyorum, çünkü ilk tartıldığımda yemek yemiş miydim,su kaybetmiş miydim bilmiyorum.şuanda ise hafif yemek ve günlük elbiselerimle 60 kilo basıyorum.ama en azı 59.5 tan fazlasını gördüm.demek oluyor ki 1.5-2 kilo almışım.ama vücudumda yağlanma fark etmedim.kollar,omuzlar,bacak,kalf,göğüs gelişti.belde tek santim artma ve incelme yok.hala aynı.yaz sıcağı kilo alamama etki etmiş olabilir.aşırı terliyorum çünkü.yani aldığım kilonun büyük oranını kas olarak almışsam çok iyi, yağ olarak almakta istekli değilim çünkü.yinede spordan sonraki 2 öğün 1 dolu tabak yoğurtlu makarnayı eksik etmedim.sabah kahvaltısında peynir türleri ve yumurtayı çok asılmadan ideal derecede yedim.

ben ürüne 100tl verdim, kampanya vardı.tavsiyem bu kadar parayı tavuk ve ya kırmızı ete vermeniz.hergün 200-250 gram tavuk tüketseniz,kilosu 8 lira hesaplarsak 2 lira yapar ayda 60 tl yapar ve çokca yeter.çünkü tozu hergün kullanırsanız 3 hafta zor gidiyor.
bu protein tozları kilosu çok yüksek olanlar için. Çünkü onların alması gereken protein çok fazla.bunu hergün tavuk yiyerek tamamlayamıyorlarsa toz alıyorlar.Zayıf biri için yani benim gibi 60 kilo olan biri için grekli protein 120 gram.protein tozunun verdiği ölçekte 25 gram.buda 100 gram tavukla eş değer.ileride 70 kilo olduğunuza hergün yarım kilo tavuk yemeniz gerekecek.buda zor bişey işte o zaman yediğiniz tavuğu aynı tutup, geri kalanı tozla halledersiniz.
Tabi çalışan zamanı vakti olmayanlar başka, ama çalışıyorum olmaz diyipte en baştan vazgeçmeyin.Şartları zorlayın, nasıl olabileceğini düşünün bence.

Ben şimdi gainner almak istiyorum 2.5kg hardline kullandm 1-2 kilo bişey aldm 1ayda bi işe yaramadı acıkcası şimdi 2.5kg optimum serious mass almayı düşünüyorum sizce sadece bu yeterli mi kendimi fazlada ilaca bağlamk istemıyorm ama kiloda şart sporda yapıyorm.. ayrıca bişeyde almalımıyım ? Yardım edrseniz cok sevinirm Teşekürler..

Çileklisini aldım bu ürünün suyla içilmio ilkini öyle denemiştim kusçaktım nerdeyse ama sütle gayet güzel içilen bi ürün tadında sorun yok 1 haftadır kullanıyom tam 2 kilo aldırmış bi haftada

En çabuk bu ürünü nerden tehmin edebilirim 2 adet 2kglk alıcam kampanya varsa daha iyi olur..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:17 ----------

Ve en iyi neyli ? baymasın rahat içilsin..

En çabuk bu ürünü nerden tehmin edebilirim 2 adet 2kglk alıcam kampanya varsa daha iyi olur..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:17 ----------

Ve en iyi neyli ? baymasın rahat içilsin..

Eğer izmirdeysen gidip alabilceğin bir yer önerebilirim

bu ürün kullanılacağına vereceğin paraya gider adamakıllı birşey allırsın tamam hesaplıda insanın sağlığı daha önemli.
ben bu ürünü disribitörden tedarik eden bulunduğum mevkide suplement dükkanı olan abimden tedarik ettim.kendisi bizzat gözümün önünde disribitörden aldı.reklam vermemek için isim söylemiyorum.
şöyle söyleyeyim.çileklisini 2 ay durmadan kullan eğer kusmazsan veya bir mide bulantın olmassa 2 günde bir veya hergün.durup durduk yere valla helal olsun.
çileklisinin dibinde kum gibi şeyler birikiyor bildiğin kum yani.ve shakerla karıştırmıyorum bunu.çünkü shakerda hata payı olabiliyor mixerde karıştırıyorum.
çileklisini kullandığım halde suplementin üstünde gıda boyası var sarı renkte çileklisini kullanıyorum herseferinde sarı boya beliriyor.
Muzlusuna gelince ondada sarı renkte boya beliriyor ben ona en başta aldanmadım cunku muzlu almışım aromasıdır diye aldırış etmedim ama çileklisinide kullanınca aynısını gördüm olayı o zaman anladım.seriouss mass hesaplı olabilir ama cok başarısız bir ürün.ben en berbat tad olarak bildiğim ürün iso mass xtreme gainer zannederdim ultimatenin ama içeriği harikaydı acıkcası 4.5 kilosu 250 liraydı verdiğim her kuruşa değdi.sağlığımdanda olmadım ama tad olarak berbat olupta verdiğin paranın hakkını vermeyecek olan optimum seriouss mass'ın kullanıılmasını tercih etmem.burda kullanmak isteyen kardeşlerime kendi görüşümü söylüyorum.kullanılmasını katiyen tercih etmem.

bu ürün kullanılacağına vereceğin paraya gider adamakıllı birşey allırsın tamam hesaplıda insanın sağlığı daha önemli.
ben bu ürünü disribitörden tedarik eden bulunduğum mevkide suplement dükkanı olan abimden tedarik ettim.kendisi bizzat gözümün önünde disribitörden aldı.reklam vermemek için isim söylemiyorum.
şöyle söyleyeyim.çileklisini 2 ay durmadan kullan eğer kusmazsan veya bir mide bulantın olmassa 2 günde bir veya hergün.durup durduk yere valla helal olsun.
çileklisinin dibinde kum gibi şeyler birikiyor bildiğin kum yani.ve shakerla karıştırmıyorum bunu.çünkü shakerda hata payı olabiliyor mixerde karıştırıyorum.
çileklisini kullandığım halde suplementin üstünde gıda boyası var sarı renkte çileklisini kullanıyorum herseferinde sarı boya beliriyor.
Muzlusuna gelince ondada sarı renkte boya beliriyor ben ona en başta aldanmadım cunku muzlu almışım aromasıdır diye aldırış etmedim ama çileklisinide kullanınca aynısını gördüm olayı o zaman anladım.seriouss mass hesaplı olabilir ama cok başarısız bir ürün.ben en berbat tad olarak bildiğim ürün iso mass xtreme gainer zannederdim ultimatenin ama içeriği harikaydı acıkcası 4.5 kilosu 250 liraydı verdiğim her kuruşa değdi.sağlığımdanda olmadım ama tad olarak berbat olupta verdiğin paranın hakkını vermeyecek olan optimum seriouss mass'ın kullanıılmasını tercih etmem.burda kullanmak isteyen kardeşlerime kendi görüşümü söylüyorum.kullanılmasını katiyen tercih etmem.

peki sen ne öneriyorsun içerik ve tad bakımından en iyi gainer ?

GeronimoTaha,

Yorumuna saygı duymakla beraber yalnızca bir yerde sana katılıyorum. Iso Mass Xtreme Gainer ON S. Mass dan daha iyi.

Bunun dışında söylediklerin çok abartılı olmuş.

Ben de o ürünü kullandım ama senin söylediklerinin hiçbirisi olmadı. Gayet güzel karışıyordu. Üzerinde de boya falan olmuyordu. Aroması da iyiydi. Kullanılabilirliği çok iyiydi yani. Ayrıca hiç de öyle mide bulandıracak bir ürün değil.

Senin kullandığın ürünün tarihi geçmiş olabilir.

yorumun için teşekkür ederim seytantuyu karıştırdıktan sonra direk içiyorsan pek bişey göremezsin zaten.o problemi direk içtiğinde farkına varamazsın senden ricam bir daha seriouss mass alırsan shakeni yaptıktan sonra 1-2 dakika beklemen zaten o boya ondan sonra çıkıyor meydana o kum tanecikleride.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:55 ----------

ibrahim292 kardeşim bu malı alacağına ultimate nutrition muscle juice revolition'u var bunun 10 katı nitelikte ve buda 2 kilo ve 100 lira.

Serious Mass 5455 gr lığını ANKARA'da nerde bulabilirim arkadaşlar yada kapıda ödeme yapabileceğim güvenilir güzel bir site varmı ?

ıcındekı kasık asırı derecede buyuk toplamda 8 kullanımda bıtıyo yazdıgı sekılde kullanırsan ayrıca arkasında yazdıgıs ekılde kullanırsan kılo alamamak ımkansız :D

Arkadaşlar Serious Mass 5455 gr lığını ANKARA'da nerde bulabilirim ? kapıda ödeme yapabileceğim bu ürünün satıldığı güvenilir bir site biliyor musunuz ?

Back
Yukarı