Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Merhaba arkadaşlar tüm sayfaları okudum ama herkes salona antremana gidiyor onun için ben sorayım dedim..

benım amacım sadece kilo almak. Spor salonu yada evde çalışma yapmıyorum. 1.75 boy 60kg kilom var.. bir arkadaşımız 2 ölçeği 4'e böl öyle iç yazmış ama antreman sonrasına bir ölçek koymuş. Her gün kullanırsam bir zararı olur mu bana? antreman yapmadığım için

Spor yapmadan kesinlikle kullanmayın.Direk göbek yapar sonra birde onu eritmek için uğraşırsın.Bu ürünler düzenli spor yapanlar için.

Spor yapmadan kesinlikle kullanmayın.Direk göbek yapar sonra birde onu eritmek için uğraşırsın.Bu ürünler düzenli spor yapanlar için.

bencede yapar spor yapmadan kilo alırsan nerelerin yağlanmaya müsaitse yani göğüs göbek kalça gibi bölgelerinde yağlanırsın

arkadaşlar True-Mass la Serious Mass arasında kaldım. Ne önerirsiniz.

bu zamana kadar çok supplement kullandım ama bu ürün kadar iğrenç tadı olan birşey kullanmadım,muzlusunu aldım mazot içsem daha iyiydi,muz tadı flan yok resmen benzin içiyorum gibi ama artık almış olduk hem de 2 kutu bitir bitirebilirsen,alacak arkadaşlar bunu da aklında bulundursun derim ve kesinlikle bsn true mass i öneririm

bu zamana kadar çok supplement kullandım ama bu ürün kadar iğrenç tadı olan birşey kullanmadım,muzlusunu aldım mazot içsem daha iyiydi,muz tadı flan yok resmen benzin içiyorum gibi ama artık almış olduk hem de 2 kutu bitir bitirebilirsen,alacak arkadaşlar bunu da aklında bulundursun derim ve kesinlikle bsn true mass i öneririm

tamamen ayni fikirdeyim suyla iciyorum muzlusundan daha igrenc bisey varsa suyla yapılan çileklisi tabi birçok kisi tadiyla ne isin var etkisine bak diyebilir ama bazılarının midesi kadar rahat midem yok acıkcası ayrıca çileklinin oyle entresan bi kokusu var ki ictikten sonra aynı koku idrarla atiliyor tadından bahsetmistim anca kafaya dikip icmeye calisiyorum ne bekledim ne umdum ... bundan sonra kesin olarak tercih etmeyecegim bi ürün..
bu arada etkisinden de bahsedeyim 1. kutu bitti 1.5 kilo aldırdi ama bu ara tam düzenli gidemedim ve 1 hafta ara verdim yarin tekrar baslıyacam ins hemen biter yalnız sunu da söylemeden gecemeyecem ben de weider mega mass kadar ise yaran bi ürün daha olmadı ..

muz ve çilek inanılmaz derece iğrenc cikolatalısı iyidi ama yok hem insanları beklettıler 2 ay kadar stoklarda yok dedıler gelıcek dediler gele gele bunlar geldi tatları gercekten iğrenç yurt dısından veren firma elınde satamadıklarını turkıyeye yolladı heralde ******** kendılerıde toz üretimi yapio kendılerıne ait markaları var ben artık şüpe duymaya başladım acaba kendılerimi basıo optimum adı altında araştırmak lazım

beyler bundan önceki seri lerle şimdiki optimumların farklı olduğu söyleniyor tecrübesi olan varsa yaedımcı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar, bugün optimum nutrition serious mass gainer aldım. Aldığım yer, su ile karıştırıp içmemi önerdi, süt ile karıştırıp içersem süt "etkisini kesermiş" ne derece doğru böyle birşey olabilir mi bilgilendirirseniz sevinirim.?
:confused:

Son düzenleme:
Bende serious mass muzlu aldım 2 hafta oldu tadı gerçekten iğrenç günde 1 ölçek yemeklerden sonra yarım yarım içiyorum ama bi faydası olmadı birde toz sanki şeker gibi yapışıyor ele felan şimdilik memnun değilim bakalım 1 ayı devirince ne olacak.

1 ay içerisinden hangisi daha işime yarar kilo almak açısından sizce ???

2 sinden birini alıcam ama karar veremedim

ayrıca bununların yanına birazda whey protein eklemem gerekirmi sizce sanki bunlar protein ihtiyacımın cogunun karsılar gibi geldi bana !!??

Universal GainFast 3001 2,3 kg

Optimum Serious mass 2,7 kg

Bende serious mass muzlu aldım 2 hafta oldu tadı gerçekten iğrenç günde 1 ölçek yemeklerden sonra yarım yarım içiyorum ama bi faydası olmadı birde toz sanki şeker gibi yapışıyor ele felan şimdilik memnun değilim bakalım 1 ayı devirince ne olacak.

üzerindeki kullanımda su ile karıştırıp için diyor ? sen nasıl içiyorsun. ben sütle içiyorum daha iyi olur sanki?? ve tadı evet iğrenç, ama etkisi daha önemli benim için tadına katlancaz bir şekilde. 200 ml kahvaltıda 200 ml spor sonrası 250 ml yatarken içiyorum. iyi sonuç almak için düzenli beslenmekte şart tabi sadece bundan sonuç bekleyemezsin. Ve ben bu ürünü çok araştırdım , bu fiyata bu ürün çok çok iyi.;)

tadı konusunda kötü yorum yapan (özellikle muzlusu hakkında ) ürünleri nerden aldıklarını belirtebilirler mi.eğer içerik ve tadını değiştirmediler ise kesinlikle sahte ürün veya bozulmuş bir ürün kullanıyorsunuz.tad konusunda midemden dolayı çok hassasım bu tarz ürünlerde ama serius mass muzlusu içimi süperdir.en az rahatsız eden piyasada ki ürünlerdendir.yorumları okuyunca şok oldum ya ürünü bilinçli şekilde kötülüyorsunuz , yada gerçekten ürün içeriğini değiştirdiler.ama yinede ne kdar değiştirirlerse değiştirsinlşer tadında bu kadar bir değişim olacağını sanmıyorum.

aldıgım yer ****** gida.. muzlusu ilk etapta kötü geldi belki alisik olmadıgım icin ve sürekli su ile iciyorum ama muzluya daha sonra alıştım hala tadini ne kadar sevmesem de sıkıntı yok zaten nerdeyse bitti.. bu arada diger ürünlerin (weider,gaspari, hardline vs.) su ile tadlarını da az cok biliorum ama çilek daha önceki yorumlarım da da yazmistim hatta bi msjimda çilek alın diye tavsiye bile etmistim ilk icimimden sonra ama daha sonra pişman oldum bi kere bi kimyasa lkoku geliyor ve tadi cilege benzemiyor ve bu koku idrarimla 2 saat icinde atiliyor yani ayni koku idrarda da cikiyor .. sütle denedim yine ayni koku tad berbat ama muzlu konusunda belki ben muz tadina alışkin degildim, sonucta iciliyor herhangi farklı bir koku vs. de yok muzlu da ama cilek konusunda bozuk diyecem ürünün kapagındaki koruma vs. mevcuttu s.k tarihi 2013 hata ben deki ilk 1-2 icimden sonra firmayla konusmam gerekiyordu hatta geri gondermeliydim artik alacagim baska ürünlerin icine azar azar karistirip icecegim bu arada ürünü durduk yere kotuleyecek bi halim de yok zaten önceki msjlarimda da cilekli ile iilgili bozuk olabilir mi diye sordum cevap alamadim tek üzüldügüm verdigim paraya acimam..

Son düzenleme:
ben çileklisini hepsiburadadan aldım. tadı iyi değil cidden . ama içilir yani etkisi için.. (alkol misali) sorum ise 55 kiloyum. düzenli spor yapıyorum, kutu üzerinde su ile için yazıyor , kilo alımı için sütle içsem daha mı iyi olur?

ben çileklisini hepsiburadadan aldım. tadı iyi değil cidden . ama içilir yani etkisi için.. (alkol misali) sorum ise 55 kiloyum. düzenli spor yapıyorum, kutu üzerinde su ile için yazıyor , kilo alımı için sütle içsem daha mı iyi olur?

süt ile daha iyi kilo alabilirsin su ile önermelerinin sebebi yağlanmayı engellemektir.

Su ile nasıl içiyorsunuz anlamadım, Bir kere su ile içeyim dedim şurup içmiş gibi oldum.Eger Kilo Almak istiyorsan Yarım yağlı veya tam yağlı sütlerle tüket tozu.

üzerindeki kullanımda su ile karıştırıp için diyor ? sen nasıl içiyorsun. ben sütle içiyorum daha iyi olur sanki?? ve tadı evet iğrenç, ama etkisi daha önemli benim için tadına katlancaz bir şekilde. 200 ml kahvaltıda 200 ml spor sonrası 250 ml yatarken içiyorum. iyi sonuç almak için düzenli beslenmekte şart tabi sadece bundan sonuç bekleyemezsin. Ve ben bu ürünü çok araştırdım , bu fiyata bu ürün çok çok iyi.;)

Bende su ile karıştırıp içiyorum.Düzenli beslendiğimi düşünüyorum.Ürün bana da cazip geldiği için aldım ama etkisini tam kullanıpta yazan olmamış.

tadı konusunda kötü yorum yapan (özellikle muzlusu hakkında ) ürünleri nerden aldıklarını belirtebilirler mi.eğer içerik ve tadını değiştirmediler ise kesinlikle sahte ürün veya bozulmuş bir ürün kullanıyorsunuz.tad konusunda midemden dolayı çok hassasım bu tarz ürünlerde ama serius mass muzlusu içimi süperdir.en az rahatsız eden piyasada ki ürünlerdendir.yorumları okuyunca şok oldum ya ürünü bilinçli şekilde kötülüyorsunuz , yada gerçekten ürün içeriğini değiştirdiler.ama yinede ne kdar değiştirirlerse değiştirsinlşer tadında bu kadar bir değişim olacağını sanmıyorum.

Ben ürünü ******** den aldım ON nin türkiye distribütörü ****** sporcu gıdaları diye geçiyor.Bozulmuş olamaz çünkü son kullanma tarihi 01.11.2013. Diğer ürünlerden kullanmadım yalnız bu tür tozların genel tadımı kötü bilmiyorum.

Back
Yukarı