Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
merhabalar herkese

üç hafta içinde 63 kilodan 66 kiloya çıktım ki hayatım boyunca nadiren 65'i görmüşümdür. tabii bir 20lik diş çıkması sonucu yeniden 62 kiloya düşmüş bulunmaktayım şu anda.

sabah kahvaltı sonrası, antrenman öncesi ve sonrası kullandım.

Arkadaslar bu urunu nerden bulurum ya delirdim sadece su ....binden.com adli sitede var oraya da pek guvenemiyorum

arkadaşlar ben 2 aydır düzenli olarak spora gidiyorum. 1.77 boy - 57 kiloyum. Kilo almama yardımcı olarak Gainer almaya karar verdim. Multipower nutrition mass gainer Ve multipower nutrition weight gainer
arasında tereddütte kaldım. Mass gainer ile weight gainer arasındaki fark nedir ? hangisini almalıyım. teşekkürler.

weightlifter

arkadaşım aynı soruyu bi ton yere yazmışşınsadece multipower başlıklarından birinin altına yazsan en azından konuyla ilgili bi soru olurdu.
İkisinin içeriklerini incelersen ne gibi bir fark olduğunu görürsün temelde ikisi de kilo/kütle kazanmaya yöneliktir birinin içerisindeki 100 grlik referansa göre atiyorum protein orani veya karbonhidrat orani daha fazladir birinde creatinin varken diğerinde yoktur vs. benim bildigim farki bu ama hatirladigim kadariyla weight gainer daha fazla karbonhidrat içeriyordu mass gainer ise daha fazla protein iceriyordu ben senin yerinde olsam weight gainer tercih ederdim kolay gelsin..
(yalnız sorunun bir daha ilgili alanda sorsan bence daha iyi edersin.)

çok başarılı bir ürün.
Ben de buradaki arkadaşların tavsiyesiyle almıştım ve 63'lerden 68'lere fırladım. Yalnız dikkat bu ürünün kg kazanımı geçici değil eğer disiplinli bir şekilde spor yaparsanız aldığınız kiloyu vücutta tutarsınız. eğer sporu aksatır ve ürünü kullandığınız halde spora gitmezseniz ciddi anlamda şişer bu seferde göbeği eritmek için kasarsınız.

Arkadaşlar ben 1,64 boyunda 48 kiloyum 2-3 gün önce seriouss mass 2,727 aldım nasıl kullanmalıyım lütfen yardım edin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

Arkadaşlar ben 1,64 boyunda 48 kiloyum 2-3 gün önce seriouss mass 2,727 aldım nasıl kullanmalıyım lütfen yardım edin

yardım eden yokmu ya :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

yardım eden yokmu ya :(

Bırak konuyu, ilk mesajı bile okumamışsın. İlk mesajda kullanım zamanları ile ilgili bilgi verilmiş. Kendine göre ayarlayacaksın.

ürün cilek ve muz aromalı girmıs stoklara muzlusu ığrenc aldım pişman oldum satamadıklarını yolluyolar turkıyeye birazda kutusunda deişiklik var sanki yeni çıkartmalar falan yapıstırmıslar uzerıne anlayamadım

hadi be muzlusu igrencmi bende 1 muz 1 cilek almıştım bugüne gelir keske 2 sini de çilek alsaydim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:23 ----------

bu arada o cikartmalar sanırım tarim ve köy işlerine bakanlıginca yasaklanan ifadelerin kapatılması amacıyla yapıştırılıyor tuhaf bir ülkede yasiyoruz hic bir ülkede yasak olmayan seyler biz de yasak :)

bence muz aromalı güzel değil çok acayip bir aroması var ben hiç beğenmedim ama mide falan da bulandırmıyor ki ben mideden rahatsizim.. çilek tavsiye ederim tabi bu benim görüşüm başka biri de tam tersini söyleyebilir..

en iyisi çikolatalısıydı oda yok denıo ya uzernde no sugar falan yazardı eskıden paketı deısmıs bunların ulan ne ıcıoz belli deyil ya kmbılır nerden alıp satıolar bizlere amerika haric bi ton ulkede uretılıo mesela biranın bile tadı farklı istanbulda uretılen bira farklıdır ızmırın birası her zaman daha ıyıdır bira ıcenler bunu bilir

bu ürünün çileklisini kullanan var mı ? ben suyla iciyorum muzla kotu derken cilekli daha da berbat suyla.. tadi berbat ötesi su ile kokusu da bana cilekten baska herseye benziyor gibi geldi acaba bozulmusmu ya da sorun mu var diye düsünmeye basladim suyla bu kadar kotu cilek tadi -daha dogrusu cilek dememek daha mantikli - görmemistim

Merhaba arkadaşlar tüm sayfaları okudum ama herkes salona antremana gidiyor onun için ben sorayım dedim..

benım amacım sadece kilo almak. Spor salonu yada evde çalışma yapmıyorum. 1.75 boy 60kg kilom var.. bir arkadaşımız 2 ölçeği 4'e böl öyle iç yazmış ama antreman sonrasına bir ölçek koymuş. Her gün kullanırsam bir zararı olur mu bana? antreman yapmadığım için

Back
Yukarı