hakankabaoglu
Üye
bu ürün kullanılacağına vereceğin paraya gider adamakıllı birşey allırsın tamam hesaplıda insanın sağlığı daha önemli.
ben bu ürünü disribitörden tedarik eden bulunduğum mevkide suplement dükkanı olan abimden tedarik ettim.kendisi bizzat gözümün önünde disribitörden aldı.reklam vermemek için isim söylemiyorum.
şöyle söyleyeyim.çileklisini 2 ay durmadan kullan eğer kusmazsan veya bir mide bulantın olmassa 2 günde bir veya hergün.durup durduk yere valla helal olsun.
çileklisinin dibinde kum gibi şeyler birikiyor bildiğin kum yani.ve shakerla karıştırmıyorum bunu.çünkü shakerda hata payı olabiliyor mixerde karıştırıyorum.
çileklisini kullandığım halde suplementin üstünde gıda boyası var sarı renkte çileklisini kullanıyorum herseferinde sarı boya beliriyor.
Muzlusuna gelince ondada sarı renkte boya beliriyor ben ona en başta aldanmadım cunku muzlu almışım aromasıdır diye aldırış etmedim ama çileklisinide kullanınca aynısını gördüm olayı o zaman anladım.seriouss mass hesaplı olabilir ama cok başarısız bir ürün.ben en berbat tad olarak bildiğim ürün iso mass xtreme gainer zannederdim ultimatenin ama içeriği harikaydı acıkcası 4.5 kilosu 250 liraydı verdiğim her kuruşa değdi.sağlığımdanda olmadım ama tad olarak berbat olupta verdiğin paranın hakkını vermeyecek olan optimum seriouss mass'ın kullanıılmasını tercih etmem.burda kullanmak isteyen kardeşlerime kendi görüşümü söylüyorum.kullanılmasını katiyen tercih etmem.
şayet çikolatalısını kullandım dediğiniz gibi bi sorunla hiç karşılaşmadım ilginç gercekten ben cok da memnun kalmıstım