Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
bu ürün kullanılacağına vereceğin paraya gider adamakıllı birşey allırsın tamam hesaplıda insanın sağlığı daha önemli.
ben bu ürünü disribitörden tedarik eden bulunduğum mevkide suplement dükkanı olan abimden tedarik ettim.kendisi bizzat gözümün önünde disribitörden aldı.reklam vermemek için isim söylemiyorum.
şöyle söyleyeyim.çileklisini 2 ay durmadan kullan eğer kusmazsan veya bir mide bulantın olmassa 2 günde bir veya hergün.durup durduk yere valla helal olsun.
çileklisinin dibinde kum gibi şeyler birikiyor bildiğin kum yani.ve shakerla karıştırmıyorum bunu.çünkü shakerda hata payı olabiliyor mixerde karıştırıyorum.
çileklisini kullandığım halde suplementin üstünde gıda boyası var sarı renkte çileklisini kullanıyorum herseferinde sarı boya beliriyor.
Muzlusuna gelince ondada sarı renkte boya beliriyor ben ona en başta aldanmadım cunku muzlu almışım aromasıdır diye aldırış etmedim ama çileklisinide kullanınca aynısını gördüm olayı o zaman anladım.seriouss mass hesaplı olabilir ama cok başarısız bir ürün.ben en berbat tad olarak bildiğim ürün iso mass xtreme gainer zannederdim ultimatenin ama içeriği harikaydı acıkcası 4.5 kilosu 250 liraydı verdiğim her kuruşa değdi.sağlığımdanda olmadım ama tad olarak berbat olupta verdiğin paranın hakkını vermeyecek olan optimum seriouss mass'ın kullanıılmasını tercih etmem.burda kullanmak isteyen kardeşlerime kendi görüşümü söylüyorum.kullanılmasını katiyen tercih etmem.

şayet çikolatalısını kullandım dediğiniz gibi bi sorunla hiç karşılaşmadım ilginç gercekten ben cok da memnun kalmıstım

drek dstrbtorunden al derım enazından ıcınde suphe olmaz
bu cümleyi benim anlayabileceğim bir şekilde açarmısınız ilk kez alıcam ve hemen almalıyım düzenli olarak başlıyacağm çünkü ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:52 ----------

şayet çikolatalısını kullandım dediğiniz gibi bi sorunla hiç karşılaşmadım ilginç gercekten ben cok da memnun kalmıstım

çikolatalısını nerden aldınız acaba ?

bu cümleyi benim anlayabileceğim bir şekilde açarmısınız ilk kez alıcam ve hemen almalıyım düzenli olarak başlıyacağm çünkü ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:52 ----------

çikolatalısını nerden aldınız acaba ?

ürünü distrübütörün sitesinden almıstım ama nerden baksanız bi 5 ayı gecmiştir su an cilek aromalısı var sanırım

ürünü distrübütörün sitesinden almıstım ama nerden baksanız bi 5 ayı gecmiştir su an cilek aromalısı var sanırım

ankara kızılayda amerikan pasajı diye bi yerde ****** diye sırf bu tür sporcu içecekleri ve takviyelerini satan yer war ama 4.5 kg liği yok ve çikolatalısıda yok,
çilek ve muz 2.75 kg liği war ne kadar güvenilirdir burası bi bilginiz varmı muz ve çileğin tadı konusunda şüphelerim war eğer aklımdaki soru işaretleri giderilirse 1 tane muzlu 1 tanede çilekli 2 tane alıcam gidip tadı konusunda biraz bilgilendirebilirmisiniz ?

Kızılay izmir cad. amerikan pasajı alt katta bulabilirsin.

evet arkadaşım şimdi buldum bende orayı fakat stoklarında 2.75 kg lik muzlu ve çilekli var şmdi ebay diye bir site war yabancı babam oraya bak dedi oraya bakıyorum fiyatları çok iyi 4.5 kiloluğu türkiyede satılan 2.75 liklerle aynı fiyatı ayrıca çikolatalı :) Türkiyede çok pahalıya satılıyor bu ürünler tüm bb ciler bu ürünlere karşı mesafeli durarak fiyatı düşürmeli kanımca :)

evet arkadaşım şimdi buldum bende orayı fakat stoklarında 2.75 kg lik muzlu ve çilekli var şmdi ebay diye bir site war yabancı babam oraya bak dedi oraya bakıyorum fiyatları çok iyi 4.5 kiloluğu türkiyede satılan 2.75 liklerle aynı fiyatı ayrıca çikolatalı Türkiyede çok pahalıya satılıyor bu ürünler tüm bb ciler bu ürünlere karşı mesafeli durarak fiyatı düşürmeli kanımca

Ebayden alınanlar gelmiyor maalesef.Yoksa forumdaki herkes yurtdışında yarı fiyatından daha ucuza olduğunu biliyor.Bu acı gerçeği bilsekte kazık fiyatına alıyoruz mecbur.

ben bu ürünün 2.7 kg olanından 2 tane aldım şu an birinci kutunun bitmesine 4-5 gün varken 4 kilo aldım güzel ürün sabah kalktığımda - antremandan yarım saat önce ve antremandan hemen sonra kullanıyorum off günlerde sabah kalktığımda ve öğlen 2-3 gibi kullanıyorum

dostum merhaba. bende senin gibi kullanmayı düşünüyorum ürünü. içindeki ölçek le ne şekilde kullandığını söyleyebilirmisin

Günde 3 kez alıcaksanız 1 ölçeğin tamamını 3 e bölün derim.İçinden çıkan ölçek 300 gr ise her seferde 100 gr alarak günde 300 gr kullanın.

Düzenli bir beslenme ile günde 100 gram tercihinize göre antrenman öncesi veya sonrası almanız yeterli. Fazlası boşa kullanım olur yemekle aranız iyi ise.

Yardım Edermisiniz

Düzenli bir beslenme ile günde 100 gram tercihinize göre antrenman öncesi veya sonrası almanız yeterli. Fazlası boşa kullanım olur yemekle aranız iyi ise.

Dostum senden yardım bekliyorum.ben bu ayın onunda küçük bi operasyon geçiricem ardından da böbrek nakli oluyorum.şimdi bundan 4-5 ay önce 5 er kiloluk dambıllarımla göğüs ve kollarım için evde çalışıyordum.karın kaslarım da doğuştan gelen sorunlar yüzünden alındı.o yüzden belden aşağıya çalışamıyorum.örneğin mekik çekemiyorum.boyum 1.73 kilom iste 60.dışardan baksan çok cılızım.sitede kimse sorsam bilemedim bende alıntıyla sana sorayım dedim.şimdi ben bu "Optimum Nutrition Serious Mass" u almak istiyorum.ve ameliyattan sonra yine dambıllarla vücudumu yapabildiğimce geliştirmeye çalısıcam.istediğim sadece dısardan zayıflık görüntüsü kalksın zaten minyon tipliyim.biraz adam moduna geçeyim istiyorum.kollarım ve göğsüm gelişsin bana yeter.fazlasını istemiyorum şu resimlerdeki adamlar gibi :D kahvaltı inan yapamıyorum ama yumurta yiyebilirim.şimdi hemen kilo almam için neler söyleyebilirsin bana.birisinin bana yardımcı olması lazım.nereye yazıcam düşünemedim direk buraya daldım.yemeklerle aram iyi değildir.yani yemek seçerim.sen veya başka birisi lütfen yardımcı olsun bana :/

Bende Bugün muzlusunu kullanmaya başladım Tad olarak kullandıgım en iyi gainerdir (Muzlu) %100 Garantisini verebilirim bir muzlu puding ile içtiğim gainer arasında hıc bır fark yoktu zaman geçtikce aldığım sonucuda yazarım .

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üyeyim 3 ay body salonuna gittim ve bırakmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar büyük bir hırsla başladım 180 boy ama kilo sorunum bıraktıgımda 67 kiloydum ramazan falan derken 64 kiloya düştüm vucudumdaki kaslar normal bir kişiye göre baya güclüdür
Şuan kilo aldırıcı bir şeyler almak istiyorum çünkü doğal yollardan alamıyorum ve hiç bir bilgim yoktur bu konuda acaba hangi marka nelerden ne kadar kaç kilo ve nerden almam lazım yardımcı olabilicek arkadaşlar varmıdır ?

5 kiloluk paketi artık bildiğim kadarı ile üretilmiyor daha doğrusu %99 ihtimal ile distrübütör türkiyeye sokmuyor çünkü gayet net hatırlıyorum 2 sene kadar önce 5 kiloluğu 150 maximum 160 TL gibi bir fiyata satılıyordu. 2.5 kiloluk olanı da 90 - 100 TL arasıydı 5 kiloluk bir anda piyasadan kalkınca insanlar 2x2.5 kg almak zorunda kaldı %150 kar ohhh mis...

5 kiloluk paketi artık bildiğim kadarı ile üretilmiyor daha doğrusu %99 ihtimal ile distrübütör türkiyeye sokmuyor çünkü gayet net hatırlıyorum 2 sene kadar önce 5 kiloluğu 150 maximum 160 TL gibi bir fiyata satılıyordu. 2.5 kiloluk olanı da 90 - 100 TL arasıydı 5 kiloluk bir anda piyasadan kalkınca insanlar 2x2.5 kg almak zorunda kaldı %150 kar ohhh mis...

Ben de görüştüm ilgili yerle. Artık 5455 gramlık ambalaj ithal edilmiyormuş. Benim de tahminim olabildiğince fazla kâr yapmak. Ne de olsa Amerika'da 64 dolara satılan bir ürünü (Weider Mega Mass 4000) ülkemizde 475 lira gibi komik bir fiyata satan bir piyasaya sahip ülkeyiz. Hakikaten şaka gibiler. Kâr marjlarını tahmin etmek bile istemiyorum. Amerika'da protein tozları Nesquik niyetine içiliyor, marketlerde raflarda satılıyor. Biz burada satacak yer arıyoruz, üzerine satan yer de acaba orijinal mi diye kaygıya düşüyoruz. Ahh benim güzel ülkem, nelere kadirsin sen.

bu ürün kullanılacağına vereceğin paraya gider adamakıllı birşey allırsın tamam hesaplıda insanın sağlığı daha önemli.
ben bu ürünü disribitörden tedarik eden bulunduğum mevkide suplement dükkanı olan abimden tedarik ettim.kendisi bizzat gözümün önünde disribitörden aldı.reklam vermemek için isim söylemiyorum.
şöyle söyleyeyim.çileklisini 2 ay durmadan kullan eğer kusmazsan veya bir mide bulantın olmassa 2 günde bir veya hergün.durup durduk yere valla helal olsun.
çileklisinin dibinde kum gibi şeyler birikiyor bildiğin kum yani.ve shakerla karıştırmıyorum bunu.çünkü shakerda hata payı olabiliyor mixerde karıştırıyorum.
çileklisini kullandığım halde suplementin üstünde gıda boyası var sarı renkte çileklisini kullanıyorum herseferinde sarı boya beliriyor.
Muzlusuna gelince ondada sarı renkte boya beliriyor ben ona en başta aldanmadım cunku muzlu almışım aromasıdır diye aldırış etmedim ama çileklisinide kullanınca aynısını gördüm olayı o zaman anladım.seriouss mass hesaplı olabilir ama cok başarısız bir ürün.ben en berbat tad olarak bildiğim ürün iso mass xtreme gainer zannederdim ultimatenin ama içeriği harikaydı acıkcası 4.5 kilosu 250 liraydı verdiğim her kuruşa değdi.sağlığımdanda olmadım ama tad olarak berbat olupta verdiğin paranın hakkını vermeyecek olan optimum seriouss mass'ın kullanıılmasını tercih etmem.burda kullanmak isteyen kardeşlerime kendi görüşümü söylüyorum.kullanılmasını katiyen tercih etmem.

dostum merhaba, dediklerinin hiç biri bende olmadı 3 haftadır ürünü kullanıyorum, gayet iyi geldi bana 2 kiloya yakın aldım bile.

Bende aldım 3 gün önce GNC mağazalarında var. Bu arada isim vermek yasak mı bilmiyorum. Hata yaptıysam özür dilerim.

5.5kg ambalajları mı var? Varsa aldığın şubeyi özel mesaj olarak gönderebilirsen sevinirim.

Orijinal Serious Mass kullandığından şüpheliyim. Yani şurada kötülenebilecek belki de en son markadır Optimum ON. Çikolatalısını kullandım ve şimdiye kadar tattığım en lezzetli gainerlerden biriydi. İki günde bir mide bulantısı yaşıyor veya midenizde ağrı varsa bir doktora görünmenizi öneririm. Özellikle mideniz çok boşken (Yani mideniz guruldayacak kadar boşken) tozlara çok yüklenmeyin. Anlık aşırı asit salgısı midede sindirilebilecek pek katı yiyecek olmadığından mide duvarına zarar verip gastrit ve ülsere sebep olabiliyor. Ondan temkinli kullanın ve de çok hızlı bir şekilde içmeyin. Bu dediklerim özellikle gainerler için geçerli. 150-200 gramlık besin içeriğini mideye alıyorsunuz ve mide asidi sübsrat düzeyi çok düşük olan içeriğe salgılanıyor, bu da ne yazık ki mide problemlerine sebebiyet verebiliyor. Dolayısıyla yaşadığım mide rahatsızlıklarından sonra gainerlere pek yaklaşmamaya çalışıyorum. Protein tozu ve creatin yeterli oluyor ama sırf lezzeti için alası geliyor insanın.

Back
Yukarı