Online Oyun Önerisi

Şu aralar oruç sebebiyle tüm gün evdeyim. Zaman geçirmek adına online oyun önerebilecek varmı ? Bir aralar Dc Universe Online oynuyordum. O tarz oyunlar iyi olur bilim kurgu, ilerlemeli skilli falan.

Çok çok eskiden Travian oynamıştım şimdi saçmalık olduğunu düşünüyorum :) Ne kadar saçma da olsa bence zevkli bir oyundu fakat hırslı birisiysen ve emperyalist bir ruh taşıyorsan bağımlılık yaratabilir.

metin2 seviyorsan pvp lerde zaman geçirebilirsin zaten bağımlılık yapmaz 1 ayda kral olursun bıkar bırakırsın.ama vaktin çoksa sürekli nete erişlebilirim dersen kingsage öneririm.daima köylerine bakabilmen lazım sürekli oyun için uğraşmayacaksın ama 30dk da bir ayarlamalar yapman seni 1. liğe götürür.ama tavsiye etmem okullar açılınca zor olur derslerin aksar.

asla vazgeçilemeyecek aşırı derecede güzel ve online oyun sınırlarını zorlayan mutlaka bakılması gereken VİNDİCTUS ONLİNE (mutlaka bak derim)

karahan online var knight online'ın aşırı bağımlılık yapmayanı gibi bir şey.
bir de gta san andreas'ı online oynuyorlar, ciddi bir kitlesi var kardeşim 4 senedir oynuyor, eğlencelidir.

Karahan online vasat , hiç bakmanı bile tavsiye etmem point blank deneyebilirsin c.s tarzı oyunlar seviyorsan

drakensang ı dene istersen yanlız pc nin sisteminin biraz iyi olması lazım oyunu download etme gibi bi derdin yok direk üye olup giriş yaptığın site üzerinden oynuyorsun baya güzel bir oyun

Şu aralar oruç sebebiyle tüm gün evdeyim. Zaman geçirmek adına online oyun önerebilecek varmı ? Bir aralar Dc Universe Online oynuyordum. O tarz oyunlar iyi olur bilim kurgu, ilerlemeli skilli falan.

DC Universe hala oynuyorsun bir ara US serverında oynuyordum, beraber oynayabiliriz .

FPS istiyorsan paraya kıy BF3 keyi al ve savaşı hisset thums:

MMORPG istiyorsan GuildWars2'yi bekliyorum mükemmel olacak, GW2 ye kadar SWTOR oynanılabilir . Öyle hiç PointBlank , Knight online, karahan felan deneme çoluk çocuk kaynıyor .

Çok çok eskiden Travian oynamıştım şimdi saçmalık olduğunu düşünüyorum :) Ne kadar saçma da olsa bence zevkli bir oyundu fakat hırslı birisiysen ve emperyalist bir ruh taşıyorsan bağımlılık yaratabilir.

ilk görünce saçma bi oyun diye gülmüştüm
sonra bi gece yarısı kendi kendime telkinde bulundum
bidaha bu oyunu oynamicama yemin ederim diye
bağımlılık yapmıştı.

ilk görünce saçma bi oyun diye gülmüştüm
sonra bi gece yarısı kendi kendime telkinde bulundum
bidaha bu oyunu oynamicama yemin ederim diye
bağımlılık yapmıştı.

Forum olarak bir sonraki travian3x de başlayalım bence hyper_

Nostaljik oldu artık ama WoW (World of Warcraft] oynayabilirsin. Yeni MMORPG'lerden SWTOR (Star Wars, The Old Republic) oynayabilirsin. LotRO (Lord of the Rings Online) da gene bir alternatif.

lotr iş yapmaz + onda para yatırman lazım level kasmak için harita almak zorundasın yoksa kasamazsın.
Knight Online oyna derim. Asas oynaması çok zevkli oluyor.

Son düzenleme:
Metin2,Travian,Wolfteam,Facebookdaki bilvefethet,(Travian veya metin2 gelirsen oynarız:D)

Back
Yukarı