omuzlarımı nasıl genişletirim

fe1453

Üye
arkadaşlar spora başlayalı 15 gün oldu. henüz alışma programındayım. spora başladığım gün ölçülerim şöyleydi: omuz:102 cm göğüs:95cm kollar:32 cm boy:178 kilo:73 yağlı bi vucudum var. aslında omuzlarım çok dar gelmiyorda biraz düşük gibi. dikleşmesi ve genişlemesi için sizce hangi hareketlere ağırlık vermeliyim. bu trapez kası geliştikçe sanki daha da düşük gözüküyor omuzlar sizce trapez kasına etki eden hareketleri uygulamayayımmı? görüşleriniz neler?

Genislik konusunu bilmiyorum ama kilo vermeden once dik degildiler benim de sonra duzeldiler zamanla farkı gorursun devam et her hareketi yapmaya bence.ozel olarsk trapez calismiyosan ki calissan bile istedigin gibi olurlar zamanla diye dusunuyorum :)

Yüzme ve barfix yapmanın omuzları genişlettiğini çeşitli kaynaklardan işitmiştim . Yüzücülerin ekseriyatının omuzlarının geniş olması bu söylentileri doğruluyor gibi.

omuzları kas yaparak genişletebılrsın ama düşük oluşunu kas yaparak değiştiremezsin bu senın fiziki iskelet yapın diye biliyorum

omuzları kas yaparak genişletebılrsın ama düşük oluşunu kas yaparak değiştiremezsin bu senın fiziki iskelet yapın diye biliyorum
İskelet yapısını ergenlik cağında bu spora basladıysa öyle bir düzeltir ki :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İskelet yapısını ergenlik cağında bu spora basladıysa öyle bir düzeltir ki :D

değişmez kardeş iskelet yapısı bu ancak genişletir kalınlaştırır ama düşük oluşu değişmez çünkü allah vergısı ıskelet yapsı bu.. bunun yanında ergenlik cağında bu spora başlamak riskli ve zararlı vücudun gelişimine olumsuz etkısı var kaş yapalım derken göz çıkarmayın

Kardesim ben cocuklugumdan beri yazlari 2 ay kadar gunde en az 1 saat yuzerim ama benimde omuzlarim dar degismiyor salond standart omuz hareketlerine calismaya basladim (5-6 aydir) genislemesede gelistirdi

trapez hareketlerini çalışmamanı tavsiye ederim kardeşim düşüklük varsa verdiğin ölçüde spor yapmayan birine göre dar değil belini inceltmeye bak kanat hareklerini ihmal etme normal omuz hareketlerini çalış genetiğin nekadara müsait olursa güzelde beslenirsen zamanla gelişirsin

Sen gelişim cağında bu spora bilgili bir kişi desteği ile baslarsan muazzam sonuclad alırsın jeff seid in transformation a bak benim genetiğim kötü demek bastan yenilgiyi kabul etmektir

Back
Yukarı