bahsettiğin kişinin son mesajı 2 yıl önce'siyah beyaz' arkadaşım .-omuzlarım aşagıda duruyor ve yukarıdan kemiklerim görünüyor yazmışsın.bnce senin lateral raise degilde ,shoulder press yapman lazım .çünkü bu hareket genel olarak omuzun üst kısımlarını geliştirdiği için o aralardaki boşlukları dolduruyor.(aynı sorunu ilk başladığımda bnde yaşamıştım ve böyle hallettim)
benimde omuzlarım geniştir ama sağ omzum sola göre biraz aşağıda. ben 1-1,5 senedir body yapıyorum baya bi omuz çalıştım geniş omuzlara ve iyi trapesiuslara sahip oldum fakat hala sağ omzum biraz aşağıda. düşük olmasını sebebini genetiğe bağlıyorum bende. belkide daha önceden yaptığım sporlardan dolayıdır.
postur bozukluğunun en iyi tedavisi şuan için pilatestir. iyi bir plates eğitmeni ile bu eksik yüksek derecede kapatılabilir.Anatomik bir problem olabilir mi? Sürekli mi böyleydi Yoksa ergenlikten sonra mı böyle oldu? Kamburluktan kaynaklanabilir omuzların ileri doğru eğik duruşu. Kamburluğu giderdiğinde omuzlarının duruşu bir parça düzelecektir. Bence postür bozukluğu ya da başka bir sebepten kambur duruşunu gidermeye çalışmalısın.
Omuzların da düşük olabilir. Neticede dikdörtgen bir omuza hiçbir şekilde ulaşamassın.
Suyun dışında nasıl kulaç atmayı planlıyorsunuz?meraba arkadaşlar. Benim de aklıma takılan bir soru var.
Suyun dışında boşa kulaç atsak omuz genişliği açısından bir yararı olurmu acaba? Çünkü denize veya havuza gitme imkanım yok.
benim sorum?![]()
Ayaktayken, sudaymış gibi, kelebek tekniğine benzer bir şekilde kulaç atsak?Suyun dışında nasıl kulaç atmayı planlıyorsunuz?
Anlamsız olacak ve kardio çalışmasından öteye geçmeyecektir.Ayaktayken, sudaymış gibi, kelebek tekniğine benzer bir şekilde kulaç atsak?