Olmayan vücutları facebooka atma sevdası

Evet arkadaşlar şimdide bu oldu anasayfam hep 1.70 boya sahip 50 kilo altı olup zayıflıktan kasları gozuken ınsanlar bide bunları çekip facebooka atıyorlar bukonu hakkındaki görüşleriniz nelerdir nereden geldi bu sixpack sevdası ? Genelde zayıflıktan göğüs kafesi gözüküyor altındada iz olarak 6 tane baklava. Bu durumu yaşayan başka kişiler varmı yoksa tek benim ortamımdakilermi böyleleşti :D

Öyle fotoğraflar atınca kızlar teklif ediyormuş :p

Kisisel ego tatmini :) Benim de face im de bir bolum var ama ben GYM chronicles basligi altinda tutuyorum yani daha ziyade ilgili arkadaslarima gelisimimi aktarmak bilgi paylasmak adina.

Valla yanlışmıyım bilmiyorum ama bu sene kuzey-güney denen dizi piyasaya çıkmasaydı bu tipler bu sularda hiç gezmeyecekti.Ben en cok bu yıl duymaya basladım arkdas cevremden yok işte salona gitmem lazım yok sixpack yapmam lazım son yılda bi patlama oldu gibi.Mesela kızların cogu adonisn ne oldugunu Kıvanç T. sayesinde öğrendi :D

Bende bu aralar sık görmeye başladım bu tipleri. Vücut olsa neyse,olmayan vücudunla neyin çabası bu =)

Bize bakıp gülmek,yakışır =)

geçenlerde listemdeki bir arkadaş bu tip bir foto eklemiş yalandan ensesini kaşıken bi foto çekinmiş :D

altına kızlar çok hoş ay öldüm ay bitti kaslı çocuk vb. yorumlar yapılmış .

kızın biride sende kasmı var yazmış ama allahım çocuk bi havalarda yokmu bu kol ne vb. kolunu ölçsen 28 zor gelir zaten.

malesef bu tip insanlar hayatımızın her alanında vardır.

sanırım body yapan arkadaşlara özenip kendileride hiç birşey yapamadıklarından piskolojileri onları bu yöne itmiş

yapacak bişey yok böyle olmaları daha iyi bide kas yapsalar aman allahım kendilerini mr.olimpia ilan ederler :D :D

Efekan senden daha iyi pozlar bekliyoruz :) özellikle amele yanıksız.

Sevgili Bftr ;

Benim listemde de bu tipler vardı ama listemde yaklaşık 100 ün üzerinde sporcu olunca , örenler genelde artık bu paylaşımlarını kesti , birde ben yorum yapınca o foto genelde kalkar :)

Ben ekliyor muyum hayır bu güne kadar sporsal hiçbir foto paylaşmadım face de :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

doğal pozlar olabilir. mesela bir fit kesim bir tshirtle yada bodyle çekildiğiniz bir foto olabilir. veya yuzerken çekildiğiniz yine bir foto olabilir. sahilde guneşlenirken çekilen bir fotoda olabilir.... onemli olan sizin poz vermemeniz ve doğal yakalanmış bir karedir. bazıları yemin ederim elinde dumbelle basarken foto koyuyor. veya salonda antrenman yapmış çıkarmış ustunu çekip faceye atmış. çok yapmacık ve de su demek : aha bende kas var :D tabi işin gerçeği kasta yok ama neyse :)

doğal kareleri paylaşmak bence en güzeli... yapmacıklıktan uzak ve samimi oluyorlar bence

Sevgili Bftr ;

Benim listemde de bu tipler vardı ama listemde yaklaşık 100 ün üzerinde sporcu olunca , örenler genelde artık bu paylaşımlarını kesti , birde ben yorum yapınca o foto genelde kalkar :)

Ben ekliyor muyum hayır bu güne kadar sporsal hiçbir foto paylaşmadım face de :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

Danny Boy senin sadece forumda ki mesajlarını göz önüne alarak şunu diyorum;

facete yorum yaptığın kişi yerin dibine girer ve ben olsam face' i kaparım :)

doğal pozlar olabilir. mesela bir fit kesim bir tshirtle yada bodyle çekildiğiniz bir foto olabilir. veya yuzerken çekildiğiniz yine bir foto olabilir. sahilde guneşlenirken çekilen bir fotoda olabilir.... onemli olan sizin poz vermemeniz ve doğal yakalanmış bir karedir. bazıları yemin ederim elinde dumbelle basarken foto koyuyor. veya salonda antrenman yapmış çıkarmış ustunu çekip faceye atmış. çok yapmacık ve de su demek : aha bende kas var :D tabi işin gerçeği kasta yok ama neyse :)

doğal kareleri paylaşmak bence en güzeli... yapmacıklıktan uzak ve samimi oluyorlar bence

Tabi yüzerkenki fotolara v.s tamamda adam açık parkta üstünü çıkarıp son gücüyle sıkıp kollarını aşşağıda birleştirmiş foto çekinip atmış yani cocuk enfazla 50 kilo felan bide üstte göğüs kafesi gözüküyor altta ise olmayan kasları belli etme çabası bana komik geliyor ya :D

Eğer istediğim forma ulaşırsam, bende koymayı düşünüyorum resimlerimi facebook'a ama habersiz çekilmiş gibi olucak cool olmak gerekir :p

Tabi yüzerkenki fotolara v.s tamamda adam açık parkta üstünü çıkarıp son gücüyle sıkıp kollarını aşşağıda birleştirmiş foto çekinip atmış yani cocuk enfazla 50 kilo felan bide üstte göğüs kafesi gözüküyor altta ise olmayan kasları belli etme çabası bana komik geliyor ya :D

bende onu kastetmiştim aslında. pozda verebilirsiniz bunda bir problem yok. ama poz verdiğim fotoyu bodyforumda paylaşırım ben.çunku burası bir vg forumudur. burda tabiki poz vermek en doğal hakkınız. arzu eden facedede poz veriri ama biraz abes kaçar. facebooktaysa daha doğal sıradan kareleri paylaşmak mantıklı geliyor. sakin fotoğraflar olmalı bilmem anlatabildimmi :)

herkesin facede var sanırım bi deri bi kemik olmak marifet oldu, tabi bunları barındırmamak lazım kızlar '' ayy çok tatlıhh '' gibi yorumlar yaptıkca onlarda gerçekten bişey var sanıyor . Bende kas varmı acaba şeklinde şüpheci bir tavır içinde attıkları fotoğrafı kızlarda onaylarsa tamam artık :D

Back
Yukarı