Nox+Amino+Whey kombinesi hakkında yorumlar lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba..Elimdeki ürünlerin kombinayonu hakkında yardımınızı istiyorum. Bsn nox-plode, amino 2700 ve Muscle Nitrotech var. Haydi yorumlar...

nox sadece pre de
diğer 2si hem post hem pre
proteini gün içindede kullanabilirsin

Cevabın için teşekkürler ama soruyu şöyle düzelteyim. Zamanlama olarak yardım istiyorum. Ben şu şekilde kullanıyorum. Sabah 1 ölçek whey. Antremandan 1 saat önce amino ve yarım sonrası nox.Antreman sonrasıda whey alıyorum. Düzeltmem gereken birşey varmıdır?

Muscletech Nitrotech pro extra arginin katkılı bir protein tozudur. BSN No- Xplode ürünüde zaten fazlasıyla arginin içermejktedir. Neden bu iki ürünü kombine etmeyi düşündün.

Muscletech Nitrotech pro extra arginin katkılı bir protein tozudur. BSN No- Xplode ürünüde zaten fazlasıyla arginin içermejktedir. Neden bu iki ürünü kombine etmeyi düşündün.

Bu detaya dikkat etmemiştim işin doğrusu. İkiside farklı ürünler olduğu için almıştım. Hatalı kombinemi oldu diyorsun?

Bu detaya dikkat etmemiştim işin doğrusu. İkiside farklı ürünler olduğu için almıştım. Hatalı kombinemi oldu diyorsun?

Hatalı bir kombine olduğu sölenemez fakat bu kombinede ben Nitrotech yerine başka bir ürünü tercih ederdim. Önemli değil anlınmış artık.

Kullanımına gelince ben bir yanlışlık göremedim.

İkisinde ki arginine değerleri çok yüksek miktarda olmadığı için büyüme döneminde kötü değil hatta iyi bile. Ama bunlardan harici bir de 10 grama yakın arginin tüketenler var. Ekstra arginin yüklemesinde tam tersine küçülme meydana geliyor. Bilimsel kanıtlanmıştır. O yüzden orayı kafaya takmayın.

Noxplode idmandan önce karbonhidratlı bir ürünle mide çok dolu değilken 1 ölçek. 2-3 haftadan sonra 1.5 ölçek yapabilirsiniz.

Amino 2700 idmandan önce 5 gram idmandan sonra 5 gram olabilir.

Ya da idmandan önce 10 gram idmandan sonra 5 gram.

Nitro-tech idman sonrası karbonhidratlı bir içecekle 1.5 ölçek (30gram protein)

Ara öğünleri kaçırdığınızda meyve+nitrotech 1 ölçek yapabilirsiniz.

BOL KALİTELİ KARBONHİDRATLI VE PROTEİNLİ ÖĞÜNLERLE GÜNLÜK ÖĞÜN SAYINIZI YÜKSEK TUTARSANIZ VE İYİ İDMAN YAPARSANIZ BÜYÜME HAFTALIK BİLE ANLAŞILACAKTIR.

sabah kalkar kalkmaz whey antremandan 45 dakka önce 4 tablet amino ve nox ant. hemen sonra whey yatmadan önce 2 -4 tablet amino ( 2700 kanda uzun süre duran bi amino ant. sonra yer,ne yatmadan içmek daha iyi olurmuş banada hocam söylemişti)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/muscletech-nitro-tech-t3364.html?t=3364&highlight=muscletech
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/universal-nutrition-amino-2700-t3940.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bsn-no-xplode-t16517.html?t=16517&highlight=bsn

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı