babam 187 annm 165 ben 16.5yaşımdayım 177yim..anne baba topla 2ye böl 13ekle yalan.bu yaştan sora 1.90 olmaz çünkü
tabi ki olmaz artık 19O ama 182 cm olman büyük ihtimal ki en alt sınır 182 cm olmandır...
babam 187 annm 165 ben 16.5yaşımdayım 177yim..anne baba topla 2ye böl 13ekle yalan.bu yaştan sora 1.90 olmaz çünkü
bence olay tamamen yaşam tarzınızı değiştirmenizde ve inanmakta yatıyorkendimden eminim 3-4 ay sonra 4-5cm daha uzayacağımdan.
benim yaşım 15 kasımda 16 olucam boyum 1.86 basketbol oynuyorum ve hergün süt içiyorum sizce boyum ne kadar uzar
arkadaşlar forma yeni üye oldum aklıma takılan bir soru var yardımcı olrusanız sevinicem;
18 yaşıandayım boy 168cm kilo 52 body dün başladım ama sürekli aklıma boy uzamasını olumsuz etkilermi sorusu geliyor salondaki hocama sordum hayır burda yapıcagın antereman olumusz etkilmez dedi. Gerçi hocanın boy 165cm olunca hocanın sözleri bana cok güven vermedi. Bu arada belirteyim .Henüz vucut gelişimin durmadı yani geçen yıl 3 cm uzamışım sizce devam edeyim mi yoksa sporu bırakıp 20li yaşlardan sonra tekrarmı başlasam ( bu boy konusuda bir erkek içinde iyi bir kompleks sebebi bu arada ) daha mı iyi olur gerçi bir aylık ücreti verdim bir ay gidecem kesinde
.Sonuç olarak siz ne diyorsunuz formda daha önce benzer sorunları olan arkadaşlara degişik tavsiyelerde bulunlar olmuş acaba benim durumum için ne diyorsunuz.
Yukarıda yazmayı unutmuşum.Mekik çekip karın kası yapmak boy uzamasını engeller mi?Şimdiden teşekkürler.Arkadaşlar benim boyum 168 ve 17 yaşındayım ben boyumu uzatmak için neler yapmalıyım.
evet aynı şey pilates içinde geçerli yapanlar bi 3 cm felan daha uzun gözüküyor aynı sebepten thums:Ben 24 yaşında askere giden ve 3 cm uzayan birini tanıyorum. Üstelik çok iyi tanıdığım birisi. Ama bunun yalancı bir uzama olma ihtimali de yüksek. Benim abim de askerden izine döndü, normalde hızlı yürümekten bile aciz birisidir. Ama orda barfiks, mekik ve bir yığın hareketi ekseri yaptığı için omurilikler eski haline gelmiş. Ama 15-20gün sonra amatsörlü koltuk gibi iner aşağı. Aynı şekilde yüzme yarışllarına hazırlanan ve benden 2 cm kısa olan bir arkadaş şuan benimle aynı boyda. Müsabakalar biteli 1-2 hafta oluyor. Bizim eleman tekrar fısss. indi aşağı. Yani uzamayı sırt egzersizleriyle yapınca pek kalıcı birşey beklemeyin. Ama evde yatarken, durup dururken, rutin işlerinizle uğraşırken uzama olursa iş o zaman deyin" way bee, harbiden uzadım"...