hayır bende şikayetçi değilim uzun boylu olmak iyidir hoş durur ama dozdunda bence benim dayımların arasında da 1 85 i geçik biri yok bence boy uzaması ailevi falan değil açıkcası rahat değilim bazı yerlere sığmayabiliyorum kıyafet bulamaybiliyorum yani 20 yaşında sonra uzucak mıyım merak ediyorum 1 cm bile uzamak istemiyorum hatta bacak boyundan 3 cm kısalabilme imkanı olsa değerlendirim 1 88 olsam bazen 1 91 çıkıyo boyum hangisi doğru bilmiyorum bir yere yatıyorum bi süre bekliyorum yatakta sonra kalkınca 2 - 3 cm boy atıyorum sonra 1 90 oluyorum hangisi doğru anlamadım açıkcası? bence 2 metre olmak hiç iyi değil bence zaten insanlar çok uzun oluyom ister uzamayamaz heralde onlarda 2 metre falan olsa depresyona girerdi bende 1 85 1 86 yı geçmek istemezdim geçtim bence 2 metre olmak kabus gibi neyse bilmiyorum ama etrafıma bakınca 1 90 ı geçik çocuk çok yok daha uzucakmıyım veya 3 cm kısalabilir miyim yolu var mı 1 88 metre olmayı çok isterdim kapılardan falan geçerken bi yerlerden kafamı eğmek zorunda kalmam veya sıralara yatağa rahat sığabilirim ben 16 yaş ve sonrası da en az 5 cm uzamıştım