Normal Bir Erkeğin Boyu Kaç Yaşına Kadar Uzar?

Normal Bir Erkeğin Boyu Kaç Yaşına Kadar Uzar?

• Total voters
    1.714
Bende bodyguard olmak istiyorum aslında.Şu anda 14 yaşındayım 11 yaşından beri boks yapıyorum şampiyonluklarım var çeşitli savunmalar ile ilgili ders aldım boy 1.84 sizce ileride bodyguard olabilir miyim? Yapmıycağım bir meslek çünkü şuan lise1 deyim seneye bilgisayar seçcem Allah'ın izniyle.

14 yaşında 1.84 isen ... sanırsam 18-19 yaşında 190 filan olsan olur herhalde... bodyguardlık için alt boy limiti var mı ki ?!!?

selam arkadaşalr google erkeklerin boyu kaç yaşına kadar uzar diye geziyordum sırf bu konu için üye oldum moralim bozuldu 20 yaşından sonrada uzama oluyormuş ben 21 yaşındayım boyum 1 90 veya 1 91 hiç memnun değilim hatta bu kadar uzun olmak için çabalamadımda ve istemedimde hatta 1 85 i geçmek bile istemezdim. ailemde babam 1 81 annem 1 65 civarı yani bu yaştan sonra 1 cm bile uzamak istemiyorum hatta 3-4 cm kısalmak için para bile verirdim ve 3 veya 4 santim kısalmak isterim yani gerçekten bigisi olan varsa yardım edebilrmi 20 yaşından sonra uzama oluyor mu kabus gibi bence bir çok yerde rahat değilim sığmayabiliyorum ayrıca 1 90 ı geçince dikkat çekici oluyosun ve rahatsızım kıyafetler de uymayabiliyor ben boyum yüzünden huzrusum açıkcası ayrıca bir kaç cm kısalabilir miyim ki 1 86 falan 1 87 ben hiç rahat edemiyorum

selam arkadaşalr google erkeklerin boyu kaç yaşına kadar uzar diye geziyordum sırf bu konu için üye oldum moralim bozuldu 20 yaşından sonrada uzama oluyormuş ben 21 yaşındayım boyum 1 90 veya 1 91 hiç memnun değilim hatta bu kadar uzun olmak için çabalamadımda ve istemedimde hatta 1 85 i geçmek bile istemezdim. ailemde babam 1 81 annem 1 65 civarı yani bu yaştan sonra 1 cm bile uzamak istemiyorum hatta 3-4 cm kısalmak için para bile verirdim ve 3 veya 4 santim kısalmak isterim yani gerçekten bigisi olan varsa yardım edebilrmi 20 yaşından sonra uzama oluyor mu kabus gibi bence bir çok yerde rahat değilim sığmayabiliyorum ayrıca 1 90 ı geçince dikkat çekici oluyosun ve rahatsızım kıyafetler de uymayabiliyor ben boyum yüzünden huzrusum açıkcası ayrıca bir kaç cm kısalabilir miyim ki 1 86 falan 1 87 ben hiç rahat edemiyorum

Uzun süre haltercilik yaparsanız belki kısalabilir. Başka bir
imkan yok.

Bende aynı şekilde hiç bir çaba göstermeme rağmen cok uzuyorum eskiden kıısa diye dalga geçiyolardı şimdi çeneme geliyolar.Uzamayada devam ediyorum hayla.Ama ben boyumdan hiç şikayetçi değilim hatta 2 metre veya 2.10 olsam cok makbule geçer.:)

hayır bende şikayetçi değilim uzun boylu olmak iyidir hoş durur ama dozdunda bence benim dayımların arasında da 1 85 i geçik biri yok bence boy uzaması ailevi falan değil açıkcası rahat değilim bazı yerlere sığmayabiliyorum kıyafet bulamaybiliyorum yani 20 yaşında sonra uzucak mıyım merak ediyorum 1 cm bile uzamak istemiyorum hatta bacak boyundan 3 cm kısalabilme imkanı olsa değerlendirim 1 88 olsam bazen 1 91 çıkıyo boyum hangisi doğru bilmiyorum bir yere yatıyorum bi süre bekliyorum yatakta sonra kalkınca 2 - 3 cm boy atıyorum sonra 1 90 oluyorum hangisi doğru anlamadım açıkcası? bence 2 metre olmak hiç iyi değil bence zaten insanlar çok uzun oluyom ister uzamayamaz heralde onlarda 2 metre falan olsa depresyona girerdi bende 1 85 1 86 yı geçmek istemezdim geçtim bence 2 metre olmak kabus gibi neyse bilmiyorum ama etrafıma bakınca 1 90 ı geçik çocuk çok yok daha uzucakmıyım veya 3 cm kısalabilir miyim yolu var mı 1 88 metre olmayı çok isterdim kapılardan falan geçerken bi yerlerden kafamı eğmek zorunda kalmam veya sıralara yatağa rahat sığabilirim ben 16 yaş ve sonrası da en az 5 cm uzamıştım:(

hayır bende şikayetçi değilim uzun boylu olmak iyidir hoş durur ama dozdunda bence benim dayımların arasında da 1 85 i geçik biri yok bence boy uzaması ailevi falan değil açıkcası rahat değilim bazı yerlere sığmayabiliyorum kıyafet bulamaybiliyorum yani 20 yaşında sonra uzucak mıyım merak ediyorum 1 cm bile uzamak istemiyorum hatta bacak boyundan 3 cm kısalabilme imkanı olsa değerlendirim 1 88 olsam bazen 1 91 çıkıyo boyum hangisi doğru bilmiyorum bir yere yatıyorum bi süre bekliyorum yatakta sonra kalkınca 2 - 3 cm boy atıyorum sonra 1 90 oluyorum hangisi doğru anlamadım açıkcası? bence 2 metre olmak hiç iyi değil bence zaten insanlar çok uzun oluyom ister uzamayamaz heralde onlarda 2 metre falan olsa depresyona girerdi bende 1 85 1 86 yı geçmek istemezdim geçtim bence 2 metre olmak kabus gibi neyse bilmiyorum ama etrafıma bakınca 1 90 ı geçik çocuk çok yok daha uzucakmıyım veya 3 cm kısalabilir miyim yolu var mı 1 88 metre olmayı çok isterdim kapılardan falan geçerken bi yerlerden kafamı eğmek zorunda kalmam veya sıralara yatağa rahat sığabilirim ben 16 yaş ve sonrası da en az 5 cm uzamıştım:(
Kıyafet konusunda bende cok dertliyim.Boyunu tuttursam yandan tutmuyo.Yandan tuttursam boyu tutmuyo.

21 yaşındayım uzucakmıyım bilgisi olan var mı sakallarım var 1 cm bile uzamak istemiyor hatta 3 cm falan kısalmak istiyorum bu mümkünmü bacak boyundan 3 cm kısalabilir miyim ? bundan sonra ki yaşamımı 1 88 fln olarak geçirmek isterim bi de yatağa yatıyorum bi süre sonra kalkınca 2-3 cm uzuyorum sonra normal oluyorum bu olay normal mi bence bir insanın 1 95 metreyi geçmesi hayatında bir çok şeyi farklı yapması ve değişik yaşaması demek bazı insanlar neden çok uzun olmak ister ilginç bi durum 2-3 cm kısalamaz mıyım 1 88 1 87 fln çocukken çok fazla büyüten yoğurtlardan meyveli yoğrutlar falan yerdim ama tadını sevdiğim içim bu kadar büyüceğimi bilsem yemezdim

Son düzenleme:
sana tavsiyem var...

alıyorsun halteri takıyorsun 5O KG her gün 10 defa koparma ve silkme yap...1 yıl yap 5 cm kısalırsın... al sana kısalmanın kolay yolu!

tavsiyen için sağol ama çok zor ve yıpratıcı bir iş uzun boylu olmak kötü bi şey değil iyi bi şey bence bi insana yakışıyor ama dozunda tabi düşüncem bu bende şikayetçi değilim ama bazı yerlerde rahat edemeyeibliyorum bi yerlerden geçerken başımızı eğmek zorunda kalabiliyoruz sığamayabiliyoruz bir yere otururken falan sıralara falan derslerde bu yüzden bir kaç cm 3-4 cm kısa olmak isterdim ama yapcak bi şey yok sadece uzamasam yeter ben 18 - 19 yaşında da uzamıştım ama kısalabilecek değilim artık zaten insan ilerleyen yaşlarda bildiğim kadar ile 30 yaşından sonra 2-3 cm kısalabiliyormuş ama bence bir erkeğe 1 95 in üstü şı ve hoş durmuyor görüntü olarak kadaınlarada 1 85 metrenin üstü aynı şekilde ama tabi çok uzun olmayı sorun etmetikten sonra onlar için de sorun yok o boyla rahatlarsa kemik gelişiminde en etkili besin bal ve süt müş bir de futbol oynamak gerekiyormuş boyun uzaması için ama 20 yaşından sonra uzama nasıl oluyor onu nerden anlıcaz bazıları 21 22 yaşında boy atmışlar yazıyor ama hakan şükür zaten hep uzun bi futbulcuydu 1 93 müş 25 yaşlarında uzaması çok ilginç hala anlayamadım doğru boyu ne zaman ölçmek gerek yataktan kalktıktan sonra kemikler gevşediği için insan 2-3 cm atabiliyor akşama doğru ölçtüğümzde çıkan boy mu doğru boy oluyor gerçek boyumu ne zaman ki

kalktıktan sonra 3 saat sonra ölçülen boyu söylersen olur işte. öğlenleyin ölçülen boy... hakan şükür 191cm ayrıca... ancak sağlıklı ölçümün sabah saatlerinde yapıldığı yazmakta...

selam arkadaslar bende 17 yasındayım ve 1.80 im ama 14 yasından berı boyum uzamadı 3 senedir aynı baya kafam bozuldu aslında bu duruma ama yapıcak bısı yok kullanmadıgım şey kalmadı en azından 1.85 olmak ısterdım artık 1.80 de bence sıradan bı boy :)

bir yerde okudum 17 yalında %96 sı tamamlanırmı ne yazıyordu doğrumu bilemem

selam arkadaslar bende 17 yasındayım ve 1.80 im ama 14 yasından berı boyum uzamadı 3 senedir aynı baya kafam bozuldu aslında bu duruma ama yapıcak bısı yok kullanmadıgım şey kalmadı en azından 1.85 olmak ısterdım artık 1.80 de bence sıradan bı boy :)
Banada mı böyle olucak yoksa? Korktum bak şimdi.:) Aslında benimde aklıma böyle birşey geldi.Uzadım uzadım tabiri caizse sırık gibi oldum.Ama yaş daha 14.Daha uzamazsam diye korkuyorum.Bazıları kısadır bi anda uzar,bazılarıda cabuk uzar ama sonradan uzaması durur.

Bildiğim kadarıyla Kişi 25 yaşına kadar gelişim geçirir vucutta.ama boy olarak en fazla 22 yaşına kadar bir uzama söz konusu olabilir..kemik gelişimi ile ilgili bir şeydir.

olabilir ama 20 yaşından sonra uzayan bir erkek erkeksileşmemiş tam olarak yani sakaları gür ve kalın çıkmayan ince kıl tüy şeklinde çıkan erkeklerdir ayrıca 20 yaşından sonra boy atan bir erkek en fazla 3-4 cm uzar uzamak istemiyorum sakallarım gür çıkıyo kalın ve de 1 90 ım 3-4 cm kısalmak da isterdim ama yapcak şey yok ben 18 19 yaşında da uzamıştım bence 1 95 i asla geçmeye çalışmayın ayakkabı bulmak pantolon bulmak veya bir yerlere sığmak uymak konusunda rahat olamazsınız

olabilir ama 20 yaşından sonra uzayan bir erkek erkeksileşmemiş tam olarak yani sakaları gür ve kalın çıkmayan ince kıl tüy şeklinde çıkan erkeklerdir ayrıca 20 yaşından sonra boy atan bir erkek en fazla 3-4 cm uzar uzamak istemiyorum sakallarım gür çıkıyo kalın ve de 1 90 ım 3-4 cm kısalmak da isterdim ama yapcak şey yok ben 18 19 yaşında da uzamıştım bence 1 95 i asla geçmeye çalışmayın ayakkabı bulmak pantolon bulmak veya bir yerlere sığmak uymak konusunda rahat olamazsınız

arkadaşım 195cm'yi geçmeye çalışmayın demişsin :) kaç kişi 190 bir ona bak istersen genel olarak :)

183-190 uzun boydur 191 ve üstü olan 195 artık çok uzuna girer zaten... 195 in üstü de devliğe girer... Dediğim gibi yapacak bir şeyin yok uzayacaksan uzarsın... orantısız uzamaktan korkmak lazım aslında sığma konuları filan gereksiz olur...

haklısın insan bu dünyada asla boyunu uzunluğunu iskelet yapısını değiştiremez bu bi gerçek tıp buna gelmedi milyarları bağışlasada önemli olan sağlıklı orantılı uzamak sağlıklı iskelet yapısı ama bu forumda bazıları 1 90 boyundayım yetersiz geliyor veya 2 metre olmayı isterim gibi bir şeyler yazmışda onlara dedim çok uzun olmanın dezavantajları da var yani belki onlarda o kadar olsa sonra kısalabilmek isterler sorun edeblirler ama 1 90 ı geçik çok insan var etrafda artık nereye baksan 1 90 civarı adam görebiliyorsun bu anormal bi durum değil

ortalama 22 yaşına kadar uzama oluyor ama herkesin metabolizması kemik kalınlığı vs farklı bu yüzden biraz ırk biraz beslenme birazda ergenlik döneminde egsersiz yapımı ile değişmeye uğrayabilir

Ben 22 yaşındayım 1.93 boyundayım. Sanırsam 18 yaşından sonra boy uzamam kesildi. Kesilsin zaten, daha fazla uzamakta istemiyorum :P

Back
Yukarı