Nitrofull Nutrition Whey Protein 4.5 kg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ertan05

Üye
Bu ürünü kullanan var mı acaba ? Reklam gibi olmasın ama hepsiburada da 104 liraya satılıyor 4,5 kilo bide. Çok uygun fakat kullananlar mumnun mu acaba ?

ürüne güvenebilsem :) gainerinı düşünürdüm yüksek karbonhidrat ve güzel protein ile amino asit değerleri var çok düzgün içeriklere sahip olduğu görülüyor kullananların tadı hakkında yaptıkları yorumlarda çok çok iyi ...

Fakat gel gelelim ben bi türlü güvenemiyorum kalitesine ....

Moothy arakdaşımız gibi espriye almışlığım çoktur :D fakat bilmiyorum ..riskli bi olay :D

Ertan05 105 liraya satılanı almanı önermem ama nitrofulun sitesindekiler daha güvenli (en azından tarım gıda ve hayvancılık bakanlığının setifikasıvar) ancak sitede fiyatlar çok yüksek onun yerine 20 tl daha koyup bilindik marka almanı öneririm.

Arkadaşlar 30-40 lira için 100 lirayı çöpe atmayın onuda geçtim sağlığınız önemli 105 lira ona vereceğine üzerinde 40 tl daha koy iyi bir protein tozu al kendine firmayı kötüleme amaçlı söylemiyorum ama ben nitrofull ürünlerini beğenmiyorum.

Bugün idmandan sonra kullandım.Tadı berbat.İsraf olmasın diye zorla yutkuna yutkuna içtim.Ürün orjinal.Tarihi geçmiş mi diye son kullanma tarihine baktım 2013.Ürün değerlerine pek bakmadım.Kalitesiz olduğu belli.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
Daha önce benzer bir konu açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı