Neden gelişemiyorum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yaver27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hehehe :) soyledigimde ciddiyim ben ona rezillik degil cabalayip yoktan var etmek derim, v.g nin tarihine donup bakarsaniz herzaman bar dumbell veya istasyonlar yoktu agac govdeleri kutukler koca koca taslarla yapildigi donemlerden bugunlere gelindi, daha oncede soylemistim ben gercekten sizi takdir ediyorum cogu insanin sacma buldugu seyleri avantaja ceviren analitik dusunebilen biri oldugunuzu dusunuyorum ve bu sekilde devam ederseniz "bu is evde olmaz" diyenler icin sizin vitrin olacaginiza eminim.

Lg Smart World

eyvallah :) şu an spor için aylık bin liralar ayıracak durumum yok. önce vardı fütursuzca alışveriş yapardım ama şimdi daha tutumluyum. 20 liralık plakalarla, aylık 200-300 liralık protein harcamasıyla bu işi götürüyorum. üstelik hem 3 öğün yemek çıkıyor, hem de protein ve karbonhidrat. yani ihtiyacım olan yemek dışında, 1 kuruş para harcamıyorum. bu durumda kolu 2 santim genişletmek bile benim için kardır. devasa vücut ölçülerine, baklavalara ulaşacağımı sanmıyorum ama, en azından evde, para harcamadan "spor yapılabileceğini" görürsem ve gösterirsem, bundan mutluluk duyarım.

Back
Yukarı