Ne Yapmalıyım ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar..
Geçen sene yaklaşık olarak 102 kg dım ve şimdi ise azimlerim sonucu olarak 62kg ım.Ama boyum 181 ve kendimi çok kaptırıp fazla kilo verdiğimi düşünüyorum.Şimdi ise hacimlenmek için tekrar spora başliyacağım ama karın kısmım çok kötü gözüküyor naparsam yapayim eritemedim ve hafif bir deri sarkması oldu.napacağımı şaşırmış durumdayım kilo alırsam karın kısmım daha kötü olabilir.Kilo verirsem boyuma göre çok az kilo olup kötü gözükeceğim.işin içinden çıkamıyorum sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..

Bi an kendimi gördüm kardeşim :D bende geçen sene 1.81 boya 110 kiloydum taa 60.7'e kadar düştüm sonra vücudumun çok biçimsiz olduğunun farkına vardım ve kilo almaya başladım şu an 69 kiloyum inşAllah kilo almaya devam edicem hedefim 75-78 arası bir kiloya ulaşmak . Bence sende kendine bi hedef belirle ona göre beslen , antrenman yap falan . Ve kilo alma korkun varsa bunu hemen yenmen lazım yoksa hiçbir zaman istediğin vücuda kavuşamayacaksın . Ve bence karın kaslarına o kadar da takılma .

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı