Ne yapacağımı bilmiyorum. Karar vermemde yardımcı olur musunuz? :)

Merhaba herkese iyi forumlar,aranıza yeni katıldım uzun yazmak isterdim ama sıkıcı olur muhtemelen direk konuya giriyorum :)
23 yaşındayım 1.87 boyunda ve 82 kgyim.
Forumdan araştırdığım kadarı ile skinny fat vucuda sahibim.
İnternetten hesapladığımda %23 yağ oranım çıkıyor.Muhtemelen doğrudur.
Beni vücüdumda en çok rahatsız eden yer göğüs bölgemdeki yağlar,doktor muayenede jinekomasti olmadığını yağ olduğunu belirtti,bazı zamanlar uçları gerçekten rahatsız edici oluyor T-shirtten bile bayağı belli oluyor.
Bir yıl önce 3 ay düzenli spor yaptım ancak bırakmak zorunda kaldım, artık hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum ve çok hevesliyim.
Güzel ve kaslı bir vucuda sahip olmak istiyorum,çok disiplinli ve irade sahibi bir insanım her türlü programı diyeti uygulayabileceğimi düşünüyorum.
Ancak nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında kararsızım.İlk olarak daha çok büyümem mi gerekli yoksa yağ oranım fazla olduğu için yağ oranı mı düşürmem mi gerekli, belirttiğim gibi göğüs bölgemdeki yağlar beni rahatsız ediyor göbeğime tolerans gösterebiliyorum aslında ve dışarıdan bakıldığında biraz zayıf gözüküyorum.
Hazır antreman ve beslenme programı önerebilecek varsa ayrıca teşekkür ederim çünkü orta halli salondaki hocalar sağolsun hiç ilgilenmiyorlar :)
Teşekkürler şimdiden.
(Profil resmimdeki rahmetli walkerin vücüdu benim için ideal bir vücut :))
IMG_4833.JPG
IMG_4834.JPG
IMG_4835.JPG
IMG_4836.JPG

Son düzenleme:
Goguslerde rahatsiz bir goruntu yok. Bence sen abartiyorsun. Gobek sismis. Yag vermeye basladigin zaman bence bol bol foto cekip koyarsin. Sekle girecek bir vucudun var.

Yasina gore yaglisin. Agirsaglam in temel vucut hareketlerini iceren, guclenmeni saglayacak yag yakma programi var. Onla.baslayabilirsin. programin basit olsun. Disipline etmen kolay olur.

Yaklasik 10kg verdigin zaman kas gelistirmeye baslayabilirsin. Kilo verme konusunda acele etme. 3-4 aydan erken verme.

Hepsinden onemlisi nasil beslenmen gerektigini arastir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer göğüs uçlarınız da büyüme ve yağlanma olduğunu düşünüyorsanız jinekomasti olabilir . Tabi ki benim yaptığım teşhis tamamı ile hayal ürünüdür . En kısa sürede bir hekime başvurmalısınız .

Eğer göğüs uçlarınız da büyüme ve yağlanma olduğunu düşünüyorsanız jinekomasti olabilir . Tabi ki benim yaptığım teşhis tamamı ile hayal ürünüdür . En kısa sürede bir hekime başvurmalısınız .
Merhaba.Yorumunuz için teşekkür ederim.Doktor muayenesi sonucunda jinekomasti olmadığını söyledi.

Back
Yukarı