Umarım sana forumdaki hocalar çok daha profesyonelce tavsiyeler verir. Bence salondaki hocana güveniyorsan ondan program al. Ben ise sana şunları söyleyebilirim: Öncelikle kardiyo ile kas gruplarını neden ayırdığını anlamadım. Amacın yağ yakmak olduğu için önce kardiyo ile başla. En az yarım saat kardio yap. Sonra antremana geç. Az kilo çok tekrar ve hareketler arasında az dinlenme ile (30 sn. kadar) antremanını yap. Kardio ile başlayan yağ yakımı bu şekilde antremanda da devam eder. Yağ yakımında kardio karın hareketlerinden çok daha etkilidir. Ama sen karın da çalış elbette. Haftada 6 gün bence fazla. 4 ya da 5 gün de yeter.
NOT: Bu arada kendi yazdığın program taslağında kanat da yok. Sırt ile kanadı bir mi düşündüm bilmiyorum ama zaten bu programı ya salondaki hocandan ya da buradaki bir hocandan alırsın.
Şöyle bir sorun var spor salonu kaldığım sitenin spor salonu.Bundan dolayı hoca yok.Ben şöyle düşündüm kardio için.Vücudumu çalıştıracağım günler 30 dakika hafif kardio.Sadece kardio günlerinde HİİT kardiy

Peki kanat ı hangi çalışma gününe ekleyebilirim?