MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Merhaba ;
@mpower35 sen hiç yohambine'nin zararlarını araştırdın mı . Amerika'daki ürünler FDA onaylı değil , aynı bizde sağlık bakanlığı onaylı olmadığı gibi.Bu maddeyi biraz araştırırsan kalp ritmini bozduğunu ve kan basıncını yükselttiğini görebilirsin.Ayrıca içeriğindeki kafein ile birleştiğinde kalp krizi riskini çok arttırmakta. Türkiye 'de yohombinenin ithalatı yasak. 30-40 kalori fazla yakmak için yasaklı olan maddeleri kullanılmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca araştırırsanız bu ürünler Avrupa birliği ülkelerinde de yasak yani ürünü Almanya'dan ya da İngiltere 'den de alsanız bu içeriğe sahip olacak .

@fitbiceps ;

Ürün ile ilgili çok fazla beklentiye girmemenizi öneririm . Ben de bu ürünü kullanıyorum fakat bende ekstra bir terleme hissetmiyorum. Bu ürünler biraz deneme yanılma ürünleridir. Bu ürün size yaramadıysa animal cuts'ı öneririm.

sevgili sinful

insanların clenbuterol yada winsrtol yada ventolin kullandığı bir dönemde ürünün içersindeki yohimbe den ötürü olumsuz görüş belirtmek bana göre yanlış yohimbe söylediğin kadar tehlikeli bir madde değildir testo seviyesini arttırma özelliği vardır yağ yakımını biliyorsan kalp ritminin hızının kontrollü artması sakıncalı değildir ;) insanlar steroidlerle vücutlarında kalıcı zararlar bırakırken supplementtler bence çok masum ürünlerdir ;)

sevgili sinful

insanların clenbuterol yada winsrtol yada ventolin kullandığı bir dönemde ürünün içersindeki yohimbe den ötürü olumsuz görüş belirtmek bana göre yanlış yohimbe söylediğin kadar tehlikeli bir madde değildir testo seviyesini arttırma özelliği vardır yağ yakımını biliyorsan kalp ritminin hızının kontrollü artması sakıncalı değildir ;) insanlar steroidlerle vücutlarında kalıcı zararlar bırakırken supplementtler bence çok masum ürünlerdir ;)

Merhaba ;

Supplumentler kesinlikle steroidlere göre çok masum ürünlerdir katılıyorum fakat bu yine de doğal ürünlere göre masum oldukları anlamına gelmez . Yağ yakımı için nabzın yağ yakımı seviyesinde olması gerekir fakat yohombine tansiyonu ve kan basıncını hatırı sayılır biçimde yükseltmekte. Bu yüzden karnetin kullanılmasının daha doğru buluyorum . Üründe hem kafein , hemde yohombine olması vücudu zorlayacağı kanısındayım . Ayrıca çoğu kişi bu ürünle birlikte preworkout ürünü kullanmakta ki preworkout ürünlerinde ekstra kafein mevcut bu ürünler de nabzı arttırmakta . Eğer son araştırmaları okuduysanız yohombine penis sertliğinin devamlılığını sağlamakta fakat testestorunu artırmak gibi bir özelliğinden bahsedilmiyor.Kaldı ki kimse bu ürünü testosteron arttırmak için kullanmamakta. Yanlış anlamayın bunları tartışmak ya da ürünü kötülemek için yazmıyorum sadece araştırmalarımı sizinle paylaşıp doğru olanı bulmak için yazıyorum.

Merhaba ;

Supplumentler kesinlikle steroidlere göre çok masum ürünlerdir katılıyorum fakat bu yine de doğal ürünlere göre masum oldukları anlamına gelmez . Yağ yakımı için nabzın yağ yakımı seviyesinde olması gerekir fakat yohombine tansiyonu ve kan basıncını hatırı sayılır biçimde yükseltmekte. Bu yüzden karnetin kullanılmasının daha doğru buluyorum . Üründe hem kafein , hemde yohombine olması vücudu zorlayacağı kanısındayım . Ayrıca çoğu kişi bu ürünle birlikte preworkout ürünü kullanmakta ki preworkout ürünlerinde ekstra kafein mevcut bu ürünler de nabzı arttırmakta . Eğer son araştırmaları okuduysanız yohombine penis sertliğinin devamlılığını sağlamakta fakat testestorunu artırmak gibi bir özelliğinden bahsedilmiyor.Kaldı ki kimse bu ürünü testosteron arttırmak için kullanmamakta. Yanlış anlamayın bunları tartışmak ya da ürünü kötülemek için yazmıyorum sadece araştırmalarımı sizinle paylaşıp doğru olanı bulmak için yazıyorum.

preworkout ürünlerle beraber kullanılmamasına bende destek veriyorum ciddi sıkıntılar çıkartabilir kalp krizi bile getirebilir.konu insanların hedeflerine ve amaçlarına göre değişiyor elbet kullanıp memnun kalanların kalplerinde veya vücutlarında diğer organlarında ne zarar veya ne kadar zarar gördüğü tartışılır 1 elin parmaklarını geçmez ;) yinede insanlar araştırsın tabiki kullanmadan önce;)

Day 1 1 Capsule, 1x Daily (Birinci gün bir Kapsül alınacak)
Day 2 and Day 3 2 Capsules, 1x Daily (2.ve 3. gün birer kere olmak üzere 2 Kapsül olarak Alncak)
Day 4 and Beyond 2 Capsules, 2x Daily (4.gün ve sonrasında günde 2 kere 2 kapsul olarak Alıncak)
Sabah ve öğle yemeklerinden 30-60 dakika önce alınacak.10 bardak su içmeyi öneriyorlar.
Ve 24 saatte 4 kapsülü geçilmemesi gerekiyor.

diyor ben sabah 10 da 1 öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 tane atıyorum.
sabah aç karnına 2 tane öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 tane almam mı iyi olur
yoksa
öğle yemeğinden 2 saat sonra 4 tane almammı iyi olur?

ürün şu anda elime ulaştı fakat kullanımında herkes farklı birşey söylüyor supplementlerden aldım ürünü üstünde günde 2 adet diyor sitede farklı birşey söylüyor biri yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar ürünü kullanalı 10 gün oluyor fakat hiç bir etkini göremedim yanında l carnitinde kullanmak istiyorum.
( önceden kullandığım Tr sürümüydü içinde yahombin yerine L carnitin vardı ve çok etkisini görmüştüm)
L carnitin tavsiyesi olan var mı?

beyler merhaba,

bende pro serisini aldım. ama nasıl kullanılması gerektiği konusunda kafam karıştı. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2 aydır haftada 3 gun (pazartesi,çarşamba ve cuma) spor salonunda sabah 06:30-07:45 saatleri arasında kardiyo çalışıyorum.
sporumu hep aynı saatlerde ve duzenlı yaparım.[DOUBLEPOST=1403780221][/DOUBLEPOST]beyler merhaba,

bende pro serisini aldım. ama nasıl kullanılması gerektiği konusunda kafam karıştı. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2 aydır haftada 3 gun (pazartesi,çarşamba ve cuma) spor salonunda sabah 06:30-07:45 saatleri arasında kardiyo çalışıyorum.
sporumu hep aynı saatlerde ve duzenlı yaparım.

arkadaşlar deneyip çok memnun kaldığım ARNOLD SERİES İRON CUTS u kullanmayı bırakıyorum diyetim bitti ihtiyacı olan arkadaş mesaj atsın kargo adresinide yazın kargo ücretini ürünü isteyen arkadaşa aittir ilk mesaj atan arkadaş sahip olur. bu seneki favori ürünüm çok başarılı buldum ;)

geçen yıl kullandığım hydroxycut hardcore kırmızı sıvı kapsüllerden çok memnun kalmıştım,birçok termojenik yağ yakıcı kullandımkişisel düşünceme göre en iyisi kırmızı sıvı kapsüllü harcore'du,ama bu yıl elite versiyonunun formülünü değiştirdikleri için almakta tereddür ettim ve dymatize dyma burn aldım,şimdilik çok memnunum

ben ürünü gecen hafta bitirdim , oyle carpintilar , titremeler vs.. gibi şeyler yaşamadım.
Spordan once alirsaniz iyi terletiyor, ama ben genel olarak kullanım onerisine uyup sabah ve oglen yemeklerden 45dk once 2 kapsul seklinde kullandim.
2 ayda 8-9kg verdim, tabi bunda asıl etken duzenli beslenmem ve spor yapmam.. hydroxycut yardımcı oldu diyebilirim.
Herkese saygilar

arkadaşlar deneyip çok memnun kaldığım ARNOLD SERİES İRON CUTS u kullanmayı bırakıyorum diyetim bitti ihtiyacı olan arkadaş mesaj atsın kargo adresinide yazın kargo ücretini ürünü isteyen arkadaşa aittir ilk mesaj atan arkadaş sahip olur. bu seneki favori ürünüm çok başarılı buldum ;)
ben alabilir miyim?

arkadaşlar bu ürünü kullanmak istiyorum 4.5 aydır düzenli spor yapıyorum bu sürede yaklaşık 24 kilo verdim boyum 1.85 şuan 116 kiloyum animal cuts kullandım herhangi bir yan etkisini falan görmedim 1 kutu bitirdim şimdi 3 hafta ara verdim önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum sizce herhangi bir zararı olur mu? (hergün kardio ve 3 gün bölgesel ağırlık çalışıyorum)

stix olanı kullandım oldukca enerjı verıyordu, herhangi bir yan etkısı ıle karsılasmadım, sadece çok tatlı oldugu ıcın zor ıcıyordum
sımdı elite olanı aldım 110 kapsul bakalım nasılmıs.
USBLABS Oxyelite kullanmıstım o da çok enerji verıyordu sankı boslukta yuruyormusum gıbı oluyordu , hatta bazen baş dönmesi ve mide bulanması da, fakat en etkili yağ yakıcı bence oydu, bakalım ELITE nasıl olmus, kullandıktan sonra tecrubelerımı yazarım

Powder olani yani toz olanini kullaniyorum gercektende cok saglam kardiyo cikartiriyor. Yag oranida ozellikle bel kisminda baya bi inceldi kullanmaya devam

Slm ben lipo6 black kullandım yaklaşık 15 gün fakat şöyle bir sorun ortaya çıktı cinsel organımın işlevinde düşüş yaşadım baya baya yaklaşık 1 ay geçti işlevi düzelmeye başladı ama boşalma sorunu hala devam ediyor sizce normal i yoksa yanlış giden bişeler mi var?

Slm ben lipo6 black kullandım yaklaşık 15 gün fakat şöyle bir sorun ortaya çıktı cinsel organımın işlevinde düşüş yaşadım baya baya yaklaşık 1 ay geçti işlevi düzelmeye başladı ama boşalma sorunu hala devam ediyor sizce normal i yoksa yanlış giden bişeler mi var?
bu sorunların olması normal.. lipo 6 black oldukça etkili bir üründür.. dikkatli kullanmak gerekiyor

Back
Yukarı