Merhaba ;
@mpower35 sen hiç yohambine'nin zararlarını araştırdın mı . Amerika'daki ürünler FDA onaylı değil , aynı bizde sağlık bakanlığı onaylı olmadığı gibi.Bu maddeyi biraz araştırırsan kalp ritmini bozduğunu ve kan basıncını yükselttiğini görebilirsin.Ayrıca içeriğindeki kafein ile birleştiğinde kalp krizi riskini çok arttırmakta. Türkiye 'de yohombinenin ithalatı yasak. 30-40 kalori fazla yakmak için yasaklı olan maddeleri kullanılmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca araştırırsanız bu ürünler Avrupa birliği ülkelerinde de yasak yani ürünü Almanya'dan ya da İngiltere 'den de alsanız bu içeriğe sahip olacak .
@fitbiceps ;
Ürün ile ilgili çok fazla beklentiye girmemenizi öneririm . Ben de bu ürünü kullanıyorum fakat bende ekstra bir terleme hissetmiyorum. Bu ürünler biraz deneme yanılma ürünleridir. Bu ürün size yaramadıysa animal cuts'ı öneririm.
sevgili sinful
insanların clenbuterol yada winsrtol yada ventolin kullandığı bir dönemde ürünün içersindeki yohimbe den ötürü olumsuz görüş belirtmek bana göre yanlış yohimbe söylediğin kadar tehlikeli bir madde değildir testo seviyesini arttırma özelliği vardır yağ yakımını biliyorsan kalp ritminin hızının kontrollü artması sakıncalı değildir