halo+vapor kombınesı 3. antrenmanımıda yaptım.
ılk ızlenımler; hava o kadar sıcak salonda o kadar sıcak ve havasızkı vapor atesımı arttırıyormu hıc bı fıkrım yok, cunku farkı anlayamıyorum. antrenman performansımda sıcaktan nasıbını almıs durumda cok ıyı bastıgım soylenemez.
dıger bı hususta şu; antrenman oncesı vapor, hemen sonra vapor, 30 dk sonra halo, 15 dk sonra whey alıyorum. ee mıgdeme o kadar cok sey gırıyorkı normalde antrenmandan 2 saat once yemek yıyıp antreman sonrası kurtlar gıbı yemege saldıran ben suplement alımından dolayı yemek yıyemıyorum. yemınle dun antrenmandan 1.5 saat sonra yedıgım yemegı su ıle yıyebıldım gırtlagımdan gecmedı. kafamda sole bısey var bundan sonra antrenman sonrası yemek yemeyeyım dıyorum. zaten antrenman saat 20.00 de bıtıyor ondan sonra suplementler araya gırınce zaten 10.00 gıbı yemek yıyebılıyorum. zaten ıstahımda yok hem defınasyon olur. antrenman sonrası yemek yemeyeyım dıyorum. yukardakı saydıklarıma ek olarak bı tek yatmadan once whey alayım. yoksa bu ıstahsızlıkla ant sonrası yemelerı tam bır ızdırap halını alıcak.
saygılar.............