Multivitaminler

Sizce en ideal Multivitamin hangisi?

• Total voters
    371
dün megadyn pronatal aldım hamileler için sanırım ama vitamin oranları çok iyi ve çok ucuz.

Bir Megadyn Pronatal Film Tablet; Vitamin olarak: A vitamini (retinol) 4000 IU / 1200 mcg B1 vitamini (tiamin) 1.6 mg B2 vitamini (riboflavin) 1.8 mg B6 vitamini (piridoksin) 2.6 mg B12 vitamini (siyanokobalamin) 4 mcg C vitamini (askorbik asit) 100 mg D2 vitamini (ergokalsiferol) 500 IU E vitamini (alfa tokoferil asetat) 15.000 mg d- Biotin (H vitamini) 0.2 mg Kalsiyum D-pantotenat 10 mg Folik asit 0.8 mg Nikotinamid 19 mg Mineral olarak: Kalsiyum 125 mg Demir 60 mg Magnezyum 100 mg Fosfor 125 mg Oligo-element olarak Bakır 1 mg Mangan 1 mg Çinko 7.5 mg Boyar madde olarak; titan dioksid ve sarı demir oksid içerir.

Fiyatıda 7 lira.

2 kutu One a Day Maximumdan sonra Solgar Male Multiple'a döndüm. One a daydan daha etkili olduğunu hissediyorum fakat sidik tam olarak kimyasal yeşil oluyor :) bu nasıl ürik asit diye sorduruyor.

Eczane içinden yetişmiş biri olarak kendimi bildim bileli hap vitaminlerden yutarım hergün. Görünürdeki tek faydasını kemiklerimden ve gözlerimden anlayabiliyorum. Muhakkak birçok konuda fayda getirir.

Ben Lutein'li Centrum kullanıyorum.

ISS Research Super Vitamin Pak kullanıyorum çok memnunum Aminal Pak yerine bence bu daha iyi bir tercih hem fiyat olarak hemde Animal Pak'da sentetik içerikler var. ISS de böyle bir şey yok ;)
bu ürün iherb de de varmış. güzel oldu bu. bunu bi deneyeceğim. şu kül bulutu saçmalığı bitsede siparişleri versek artık :)
peki bu ürünüde mi sabah kahvaltıdan sonra alıcaz. yoksa antremandan sonra mı? yoksa sabah ve antremandan sonra mı :)

uzunca bir süredir bemiks + bemiks c kullanmaktayım, hem fiyat hem de vitamin değerleri olarak benim işimi görüyor. fiyat uygunluğu ve kalite bakımından önerebilirim, eğer vitamin hapına çok para vermek istemiyorsanız.

Solgar Vm 75, VM 2000den daha iyi degilmi icerik ve fiyat acısından ?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/solgar-vm-75-mi-vm-t6831p2.html

VM 2000 ve VM 75 arasındaki fark VM 2000'in bir multi-besin, VM 75'in bir multivitamin/multimineral takviyesi olmasıdır.

VM 75'in her tabletinde temel vitamin ve minerallerin tamamı optimum dozlarda bulunmaktadır.VM 75 yoğun olarak B kompleks vitaminlerini içerir. VM 75 yoğun çalışan, yüksek tempolu genç kişiler (sporcular, gençler) için daha uygun olup enerji desteği sağlamaya yardımcıdır. VM 2000'de ise VM 75'de bulunan vitamin ve minerallere ek olarak antioksidan etkili bir bitki karışımı ile aminoasitlerin bir karışımı ilave edilmiştir. Bu sayede vücudun antioksidan savunma sistemine ve bağışıklık sistemine destek olur.

Normal şartlar altında temel vitamin ve mineral desteği almak için günde 1 tablet VM 75 yeterlidir. Ancak gerek Akdeniz mutfağına yakın beslenme tarzımızın olması, gerekse güneş ışınlarını yeterince alabiliyor olmamız açısından VM 2000 de bizim için yeterli olabilmektedir. VM 2000'in günde 1 veya 2 kullanılabilmesinin avantajından faydalanmak gerekirse, normal günlerde sabahları tok karnına günde 1 tablet VM 2000 kullanıp, aşırı yoğun tempolu günlerde (iş yoğunluğu, egzersiz yapılıyor olması, aşırı stresin var olduğu günlerde) sabahın yanında öğlen de tok karnına 1 tablet VM 2000 kullanılabilir. Bu hem standart günlerde, yeterince alamadığımız vitamin ve minerallerin alınmasını sağlayacak hem de aşırı tempolu günlerde ekstradan ihtiyaç duyulan besin desteklerini alınabilmesini sağlayacaktır.

Solgar Destek
Ecz. Dilge Koçak'tan Alıntıdır.

18 yaşındayım 8-9 aydır vg yapıyorum. solgar vm2000 mi yoksa male multiple mı tercih etmeliyim ??

arkadaslar gidin eczaneye megadyn pronatal + bemiks c alın toplam 10 lira vitamin ihtiyacının çok büyük kısmını ayrıca mineral ihtiyacınızında bir kısmını karşılamış olursunuz.

Başta animal pak ardından VM 75 favorim solgar gerçekten kaliteli ürünler yapıyor.
bunlardan önce supradyn, ester-c, apikobal karıştırıp içiyodum VM-75 yerini tutmuyordu açıkçası..

Son düzenleme:
Back
Yukarı